russian80 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 witam mam pytanie-jezeli ktos z was łowił takim kijkiem, i znalazł następce o podobnych walorach podpowiedzcie jaki model kupiliscie zastapiliscie ten kijek.. chodzi o to ze tak sie do niej przyzwyczaiłem,ale czas robi swoje i czas wymienic ją na nowszy model..co polecicie panowie..?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Zacny kij, długo szukałem jego następcy, przez blisko 4 lata bez powodzenia. Spokoju zaznałem gdy trafiłem na Avida 2,74 do 21 gram (AVS90MF2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 naprawde kupiłem z 3wedki i zadna mi nie pasuje,jakbym stracił sens wędkowania.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja wędkowałem raczej w dolnym ciężarze wyrzutowym, stąd model do 21 gram. Gdybyś jednak wędkował bliżej górnej granicy nieźle spisze się ten sam model do 28 gram, którego również miałem. Jeśli masz jakieś wątpliwości wal na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ja tez wędkuje w dolnych granicach..tylko tak patrze na cena tego avida to 1100zł troszku drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A co jest ze "starym" Power Gripem, cały czy połamany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 nie nie połamany,juz lekko "zdezelowany" luzy na łączeniu,przelotka szczytowa do wymiany. i tak juz długi czas szukam zamiennika,a uzywek nie chce juz kupowac bo to stare kije i róznie były uzytkowane przez różnych wędkarzy przez tyle lat co one juz istnieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A jaki to konkretnie model, możesz mi podać pełen opis i jakieś fotki na konspex2@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jest to model cormoran powergrip coramid technology 2.70 10-30g, ma bład w opisie bo 2.20m ale w realu ma 2.70.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czyli powergrip cm, jakbyś chciał sprzedać to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 raczej z sentymentu go nie sprzedam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Kiedyś miałem PowerGripa CM, 2,7 do 15g. Super kij, ukradli mi go z auta nad Wisłą w okolicach Kozienic... Zastąpiłem go wtedy Kongerami Tango i Impulse. Edytowane 13 Listopada 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 russian80, nie wiem od jakiego czasu obserwujesz to forum, ale Avid o którym wyżej wspomniano czasami pojawia się na giełdzie za jakieś ~700zł (oczywiście używany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Łycha dobrze godo, na forum jak i w realu Pilnuj kategorii "SPRZEDAM", idzie zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Ja bym polecił prędzej WildaRivera do 21 jest bardziej subtelny niźli kołkowaty Avid i bardziej zbliżony akcją do starych wędkek za to bardzo mocny, uzbrojenie gorsze niz avid zbliżone do Cormorana ale lepsze od niego, cena niższa sporoZ tańszych opcji można spróbować BeastMaster Shimano o tych samych parametrach a nóż podejdzie (może technium) Uzbrojenie - takie samo badziewo jak CormoranZostaje jeszcze pracownia i coś np z Batsona Edytowane 13 Listopada 2012 przez TAJMIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi