Skocz do zawartości

Jerken – pro i contra - artykuł

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Remek,

z sensem czy bez, mam pozwoleństwo od @Gaddy zeby przetrenowac Slidera 10S czy 10F na tym Procasterze. Zabieraj swoje metanium i idziemy nad wode :mellow: Jak nie masz kija to porzucamy z mojego - jeszcze lepiej bedzie bo na tym samym kiju polataja. Zastanawiam sie tylko nad plecionka, bo powinnismy nawinac takie same - moze zostaniemy przy 15 lbs?

pozdrawiam

Czytając beznamiętnie takie dyskusje... i analizując je spokojnie przypomina mi sie mojego kolegi: Ty masz rację i Ty masz rację.

Czytaliście może sekrety mistrzów spinningu?! Porównajcie opisy opadowego łowienia autorstwa dwóch Kadrowiczów... jeden ogląda uciekające dziki i latającego orła i tnie sandały jak poczuje branie na kiju... drugi pisze, że w ten sposób wykrywa się jedynie ułamek brań i konieczna jest obserwacja fluoplecionki wchodzącej do wody... Ktoś popełnia poważny błąd???!!! Szkoda takiego osłabienia Kadry!!! Patrzę na zdjęcia... jeden łowi na Odrze drugi na zaporówce...

Na Odrze i Bobrze korzystanie z castingu + latających przynęt (z nielatającymi żegnam się bez żalu B) ) jest przyjemne... na Królowej nie łowiłem ale pewnie bez pychówki lub brodzenia będzie znaczne trudniej...

Wolę łowić klenie castingowo niż bolonką... choć przy wiosennych przyborach trzeba popracować taktycznie :lol: