Friko Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Remek, z sensem czy bez, mam pozwoleństwo od @Gaddy zeby przetrenowac Slidera 10S czy 10F na tym Procasterze. Zabieraj swoje metanium i idziemy nad wode Jak nie masz kija to porzucamy z mojego - jeszcze lepiej bedzie bo na tym samym kiju polataja. Zastanawiam sie tylko nad plecionka, bo powinnismy nawinac takie same - moze zostaniemy przy 15 lbs? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dziesiątki z Procastera lecą za horyzont. Tylko, czy konstrukcja wytrzyma szarpnięcia, a szczególnie strzał, który nie odstrzeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ok. Zobaczymy. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Czyżbym skutecznie zakończył temat? Nie wierzę! Panowie proszę się nie obawiać nie będzie banów Chętnie podyskutuję na temat wyżej poruszony. Jeśli się mylę proszę wyjaśnić dlaczego, a postaram się zmienić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 @Remasdobrze było, nie prowokuj <_< Moze po prostu wszyscy maja takie samo zdanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 @Friko, trudno mi w to uwierzyć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 @Remek - uwierz, po prostu stał sie cudnormalnie gdzie dwoch naszych tam trzy zdania i cztery partie politycznea tu - prosze - tylko aplauz i zaakceptowanie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 @Remek - uwierz, po prostu stał sie cud... A moze ten cud to z tych co to w pewnym skeczu slyszalem.....przyjechali znowu....we dwie ciezarowki...cala wies zglosila sie do druzyny... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Czytając beznamiętnie takie dyskusje... i analizując je spokojnie przypomina mi sie mojego kolegi: Ty masz rację i Ty masz rację.Czytaliście może sekrety mistrzów spinningu?! Porównajcie opisy opadowego łowienia autorstwa dwóch Kadrowiczów... jeden ogląda uciekające dziki i latającego orła i tnie sandały jak poczuje branie na kiju... drugi pisze, że w ten sposób wykrywa się jedynie ułamek brań i konieczna jest obserwacja fluoplecionki wchodzącej do wody... Ktoś popełnia poważny błąd???!!! Szkoda takiego osłabienia Kadry!!! Patrzę na zdjęcia... jeden łowi na Odrze drugi na zaporówce... Na Odrze i Bobrze korzystanie z castingu + latających przynęt (z nielatającymi żegnam się bez żalu ) jest przyjemne... na Królowej nie łowiłem ale pewnie bez pychówki lub brodzenia będzie znaczne trudniej... Wolę łowić klenie castingowo niż bolonką... choć przy wiosennych przyborach trzeba popracować taktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi