woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Niespodziankę Reszta na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Niezłe robactwo. Bardzo fajny pomysł na wykorzystanie piór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 "Waszym", to samo, z małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 "Waszym", to samo, z małej ???Nie zrozumiałem, przepraszam.Czy woblerki dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak tu wszystkim dogodzić? Jak tak mamy się czepiać to zdanie zaczyna się z dużej litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Popper , dostałem takiego samego Jak już mówiłem wykonanie mega *_* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) 4 cm to mikrus, 2 cm jest za duży (Holandia) - jak tu wszystkim dogodzić? ...Jak tak mamy się czepiać to zdanie zaczyna się z dużej litery. Ehem , po myślniku nie musimy stawiać dużej litery.Wstydziłbyś się , poligraf a nie zna podstawowych zasad składania tekstu ! Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) ???Nie zrozumiałem, przepraszam.Czy woblerki dotarły? Nie jestem specem w tej materii ale według mnie cyt. "Waszym rybom" odnosi się do określenia ryb, zupełnie inaczej napisałbym w sytuacji np. "Waszym rodzinom, ojcom, dziadom itd." i jeśli mam rację to powinno być "waszym rybom" ale nie jestem pewnym czy mam rację więc proszę potraktować to z przymrużeniem oka.Woblery jeszcze nie doszły ale inne przesyłki też nie, pewnie okres świąteczny jest temu winien. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Smakowity woblerek ładnie,starannie wykonany.Dzięki.ps. zaczynam wyszukiwać błędy To taki żart, dam szansę innym hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 To nie jest przypadkiem jakiś Twój stary woblerek? Tak po piórku skojarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 To nie jest przypadkiem jakiś Twój stary woblerek? Tak po piórku skojarzyłem Nie, nie mój. Pióro jest nakładane inną metodą, bezpośrednio na lakier, bardzo fajny efekt O ile moją metodę niektórzy nazywają benedyktyńską, to ten wobler wydaje mi się jeszcze bardziej pracochłonny. Duży szacunek dla jego twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A już myślałem, że mam jakieś Twoje arcydzieło Podobno jest to dzieło pana Małysza, wiec to mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Po wyjęciu z koperty od razu pomyślałem, że to nie będzie wobler, który pracuje ale po zwodowaniu okazało się, że pływa tak samo dobrze jak wygląda... po pracy widać, że nie robił tego ktoś z małym doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kuba a na co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Sławek na mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kuba a na co to?Kleni-jazie chapią to-to; bolek też atakował, okonie, a szczubełki chciały perfidnie obciąć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właśnie próbowałem z piórkami mam pytanie o ile mogę - one są jakoś odtłuszczane wcześniej ???? na trzy różne kleje próbowałem i odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Je chyba trzeba flex-em przytwierdzać jak przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 myślałem że to takie proste ale przy mikro woblerach powiem że masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie próbowałem z piórkami mam pytanie o ile mogę - one są jakoś odtłuszczane wcześniej ???? na trzy różne kleje próbowałem i odchodzą Nigdy nie odtłuszczałem wcześniej piór. Jeśli masz problemy, może spróbuj parę kropli spirytusu (szkoda ) lub denaturatu na wacik. Aceton / nitro / benzyna - mogą spowodować sztywność i w efekcie kruchość promieni. W ostateczności - możesz zaryzykować, jeśli odtłuszczenie spirytusowe nie pomoże. Pamiętaj też koniecznie o wstępnym usunięciu przypiórka, czyli puchowego fragmentu pióra. myślałem że to takie proste ale przy mikro woblerach powiem że masakra Dlatego mniejszych niż 15 mm nie oklejam Kleje to nie jest tajemnica - te same co w przypadku tkanin. Bezbarwne poliuretanowe i polimerowe. Powodzenia w oklejaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Aż miło -serdeczne podziękowania Tomek ( to jest tak piękne że nie mogę się oprzeć tym piórkom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Kolega z forum zażyczył sobie, bym do specjalnego zamówienia dołożył jeszcze coś podobnego do Rapali Original, 7 cm. Jako że nie chcę kopiować "kropka w kropkę", dodałem coś od siebie i wyszła mi "impresja na temat" Edytowane 9 Czerwca 2013 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Super robota Wszystkie woblerki naprawdę przepięknie wykonane i w każdym egzemplarzu widać duszę i wielki wkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Kolega z forum zażyczył sobie, bym do specjalnego zamówienia dołożył jeszcze coś podobnego do Rapali Original, 7 cm. Jako że nie chcę kopiować "kropka w kropkę", dodałem coś od siebie i wyszła mi "impresja na temat" Ma coś w sobie ten wobek może być fajno i wykonanie też fajno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi