GrzsiekM Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Hah, nie wiem czy konkurs na jeszcze trwa, ale znalazłem błąd, bo kolega nie nazywa się RUDI175, tylko RUDI75 B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Brawo za czujność, konkurs trwa Szczegóły ustalimy na priva.Już myślałem, że nikt, nawet RUDI tego nie zauważy i chciałem napisać coś o @makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobre Bartek vel @makamba też pewnie by boki zrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pare dni temu dotarł do mnie "zestawik" wykonany przez pana Janusza, wszystko cudne, niewspominająca już o strzeblelce w której idzie się zakochać Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jakoś nie miałem czasu na zdjęcia, ale obiecałem... Boleniówki 5,5 cm, którym brak jeszcze steru: klasyk perła oliwka Wobler studyjny - efekt końcowy będzie się różnił "co-nieco"słonecznica 4 cm i ukleja 10 cm w sukience ALU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobre Bartek vel @makamba też pewnie by boki zrywał Dobra , dobra ...Co tam o mnie plotkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Pierwsze zdjęcia są malutkie ,nic nie widzę :-) nic nie widzę :-) jakaś tam łuska przebija :-) daj jakieś zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jeżeli konkurs trwa, to nieśmiało chciałbym zauważyć ze "co nieco" piszemy bez myślnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mnie najbardziej wpada w oko ta "studyjna" słonecznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pierwsze zdjęcia są malutkie ,nic nie widzę :-) nic nie widzę :-) jakaś tam łuska przebija :-) daj jakieś zbliżenia. No nie potrafię. Pytałem różnych kolegów z tego forum, (a na odpowiedź od @slider@ to czekam od 23 stycznia) i nikt nie potrafi mi wyjaśnić, gdzie robię błąd? Co bym nie robił, zawsze zdjęcia w pełnej rozdzielczości lądują jako miniatury na samym końcu postu .Niestety, do oglądania pełnych formatów odsyłam (mam nadzieję, że do czasu) do końcowych miniatur. Mnie najbardziej wpada w oko ta "studyjna" słonecznica. Około poniedziałku powinna ukazać się pełna wersja, która w bólach, lecz sukcesywnie się rodzi. Jeżeli konkurs trwa, to nieśmiało chciałbym zauważyć ze "co nieco" piszemy bez myślnika. No popatrz, program nie wyłapał, a na "życzliwych" kolegów zawsze można liczyć .Konkurs trwa! Czasami to aż strach coś napisać . Dobra , dobra ...Co tam o mnie plotkujecie? A kto śmiałby o Tobie Bartku plotkować? Tak sobie serdecznie żartujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Janusz słowny chłop! Jak powiedział tak zrobił i dziś dostałem konkursowego woblerka, Super robota Swoją drogą... Ekonomiczne rozwiązanie z tym oklejaniem piórami. Kupi kurę to się i naje i woblery przyzdobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No nie potrafię. Pytałem różnych kolegów z tego forum, (a na odpowiedź od @slider@ to czekam od 23 stycznia) i nikt nie potrafi mi wyjaśnić, gdzie robię błąd? Co bym nie robił, zawsze zdjęcia w pełnej rozdzielczości lądują jako miniatury na samym końcu postu .Niestety, do oglądania pełnych formatów odsyłam (mam nadzieję, że do czasu) do końcowych miniatur. Cześć Janusz najprawdopodobniej wystarczy w adresie obrazka wymazać literę "m" znajduje się ona najczęściej za serią cyfr. To ona powoduje że wyświetlają Ci się zdjęcia jako miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Piękne wyroby. Zdjęcia małe, ale widać kawał dobrej roboty Kurde @slider@ to faktycznie 2 "małpy", ale w sumie powinno być więc w odniesieniu do użytkownika @@slider@ haha Edytowane 6 Lutego 2013 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Koledzy twórcy!Mam pytanie. Zawarłem je tutaj: http://jerkbait.pl/topic/21691-normalnie-koniec-%C5%9Bwiata/Zajrzyjcie tam proszę i podzielcie się swoją wiedzą na ten temat.Pozdrawiam Piękne wyroby. Zdjęcia małe, ale widać kawał dobrej roboty Kurde @slider@ to faktycznie 2 "małpy", ale w sumie powinno być więc w odniesieniu do użytkownika @@slider@ haha Też uznałem, że trzecia małpa na jednego człowieka to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Kilka maleństw:Mrówka Robal brązowy Robal żółty Wszystkie o długości 15 mm. Dla przypomnienia dodam, że ręcznie strugane z balsy Wreszcie mi się udało! zdjęcia są poukładane tak, jak chciałem Dziękuję wszystkim kolegom za pomoc. Staropolskim zwyczajem piórem z czapki ziemię zamiatam, w głębokim ukłonie się zgiąwszy. Edytowane 7 Lutego 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jakieś pędraki wyszły mi na klawiaturę, teraz wiem skąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Te robaczki z wypustkami są najlepsze Mrówa też fajna, ale tych wypustek nic nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Jak to też się uznaje to brak kropki po "ręcznie strugane z balsy" i jeszcze trochę dalej. Edytowane 7 Lutego 2013 przez dekiel11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przeglądam tak ten wątek,myślę sobie-fajne woby...szybka refleksja.Otwieram pudełka,kurde mam co najmniej siedem wobów kolegi może gdzieś w otchłani pudeł jest ich więcej.Mam właśnie te z piórkami.Jednak te strzebelki to jak dla mnie mistrzostwo,pstrągi powinny mieć na nie smaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Te robaczki z wypustkami są najlepsze Mrówa też fajna, ale tych wypustek nic nie przebije.Bardzo mi miło Jak w końcu wstawię zdjęcia wszystkich 4 wersji robali, to zobaczysz, że gdy robalom przybywa "ciałka", ich "nóżki" też rosną Jak to też się uznaje to brak kropki po "ręcznie strugane z balsy" i jeszcze trochę dalej. Jak to brak kropki? Taka wielka, żółta, roześmiana, z daleka widoczna LOL jest już tak "kropkowy" (słowotwórstwo ), że już zwykle po nim nie dodaję tej małej, biednej kropeczki. Jak zauważyłem jest to powszechne i u innych piszących. Prawdę powiedziawszy, trudno mi potwierdzić, czy to jest błąd. Zróbmy tak, jeśli jeszcze kiedyś na coś trafisz, przypomnij, że należy Ci się w sumie wypasiony wobler, OK? Przeglądam tak ten wątek,myślę sobie-fajne woby...szybka refleksja.Otwieram pudełka,kurde mam co najmniej siedem wobów kolegi może gdzieś w otchłani pudeł jest ich więcej.Mam właśnie te z piórkami.Jednak te strzebelki to jak dla mnie mistrzostwo,pstrągi powinny mieć na nie smaka.W pudełku, w pudełku... A w wodzie były? Dałeś szansę jakiejś rybce? Oczywiście żartuję i pozdrawiam.Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Ok, co jakiś czas zaglądam więc w końcu może trafię na zwyczajny, bardziej rażący błąd. Pozdrawiam Ps. Wszystkie Twoje woblery są wypasione i przepiękne. Edytowane 7 Lutego 2013 przez dekiel11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 15mm jest co dłubać. Fajne jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Z nowości: (Zdjęcia wyszły mi trochę za zielone, postaram się jeszcze poprawić)słonecznica 4 cm słonecznica 4 cm z brokatem słonecznica w wersji luksusowej Ukleja w nowej "sukience"5,5 cm, ukleja ALU (wzór nr 1) 5,5 cm, ukleja ALU + brokat (wzór nr 1) Edytowane 9 Lutego 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ta ostatnia uklejka jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Uklejka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi