bobesku Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Przystojna strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 piękności oj fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Ładna a na czym się wzorujesz?Albo może inaczej napiszę heheheeh gdzieś ty widział taka strzeblę heheheheh:-)Kompilacja. Trochę tego:A trochę tegoNa tyle, na ile umiałem P.s.@Kielo, Ty to pamiętliwy jesteś Edytowane 20 Lutego 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Piękne. Bardziej od strzebelki podziwiam tą uklejkę, co @Manniek66 sfotografował. Może dlatego, że w życiu strzebelki na własne oczy nie widziałem i obojętnie jak by jej ktoś nie odwzorował dla mnie było by dobrze @woblery z Bielska - jeśli dałeś dwukropek po "Trochę tego" to po "A trochę tego" też by się przydał tak dla ujednolicenia hehehe. Ale ja jestem czepialski I to tak wyjątkowo, o dziwo tylko w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kozacka ta strzebelka, chcę ja w pudełku piszę Ci pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Piękne. Bardziej od strzebelki podziwiam tą uklejkę, co @Manniek66 sfotografował. Może dlatego, że w życiu strzebelki na własne oczy nie widziałem i obojętnie jak by jej ktoś nie odwzorował dla mnie było by dobrze Po cichu Ci powiem, że szykuję kolejne, moim zdaniem bardziej "kozackie" uklejki. @woblery z Bielska - jeśli dałeś dwukropek po "Trochę tego" to po "A trochę tego" też by się przydał tak dla ujednolicenia hehehe. Ale ja jestem czepialski I to tak wyjątkowo, o dziwo tylko w tym temacie.Dwukropek, bo wymieniałem kilka (dwa) wzory. Drugi był już "nie mnogi " więc po co dwukropek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Cudo malowanie.Chcę taką.Odpisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kompilacja. Trochę tego:strz. 1.jpgA trochę tegoStrz. 2.jpgNa tyle, na ile umiałem P.s.@Kielo, Ty to pamiętliwy jesteś Post scriptum (łac.) - dopisek do listu, artykułu itp., umieszczony na końcu, po podpisie autora. Oznaczany jest skrótowcem PS, przy którym w języku polskim (w przeciwieństwie do języka łacińskiego) nie stawia się kropek. Ważne jest, aby po dopisku (post scriptum) postawić pierwszą literę swojego imienia lub nazwiska (inicjał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ale mu dałeś hehe teraz tylko czekaj na wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mam nadzieję he he :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Aj, człowiek chwilę nie zajrzy na forum i mu chleb (woblerki) sprzed nosa zwijają @tomas24 - gratulacje za udane polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Postscriptum (łac.) - dopisek do listu, artykułu itp., umieszczony na końcu,po podpisie autora. Oznaczany jest skrótowcem PS, przy którym w języku polskim (wprzeciwieństwie do języka łacińskiego) nie stawia się kropek. Ważnejest, aby po dopisku (post scriptum) postawić pierwszą literę swojegoimienia lub nazwiska (inicjał). Zwalę na swoją polonistkę, która na moje pytanie, dlaczego po "ul" stawiamy kropkę, powiedziała, że aby odróżnić od ula z pszczołami .Dzięki za poprawienie, może nie tylko ja zapamiętam?Szczegóły na priva.JanuszPSNa pytanie zadane przez jednego ze znajomych "po co ci to" odpowiadam:Bo dla mnie jest istotne, czy ktoś proponuje mi laską, czy łaskę.J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Bo dla mnie jest istotne, czy ktoś proponuje mi laską, czy łaskę.J Ehem... ja to bym naskrobał "Bo dla mnie jest istotne czy ktoś proponuje mi laskę , czy łaskę" Kierowałem się tutaj zasadą polisyndetyzmu chodzi o to że jak drugie "czy" pełni w zdaniu tą samą funkcję co pierwsze to przecinek stawiamy tylko przed drugim "czy". No a jeżeli chodzi o zwrot " laską , czy łaskę" to myślę że Ci się po prostu "ą" z "ę" pokręciło ale co do tego nie jestem pewien bo nikt nie wie co poeta miał na myśli Pozdrawiam Bartek PS.Drogi Januszu , woblerka od Ciebie nie chcę Zbankrutujesz przeze mnie. Edytowane 20 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Eeeee tam taki żarcik :-) piękna strzebelka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kurna ale wypas. Może następna strzebla będzie w tonacji brązowej? Wtedy ciężko będzie odróżnić od żywej rybki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Fajne i uklejki i strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Eeeee tam taki żarcik :-) piękna strzebelka :-) Kurna ale wypas. Może następna strzebla będzie w tonacji brązowej? Wtedy ciężko będzie odróżnić od żywej rybki!!!Będzie, będzie.I kiełb, i ciernik - ale wszystko w swoim czasie Teraz muszę wziąć się za przegląd zamówień, czy mi coś nie umknęło, a włączać kolejne wzory mogę po ich dokładnym opracowaniu. Fajne i uklejki i strzebelka. Jak się podobało, to jeszcze raz: Strzebla 5,5 cm, 4 cm i 3 cm razem. I deser, czyli ukleja 5,5 cm i słonecznica 4 cm w koszulkach ALU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Piękne woblerki ! To jest właśnie to do czego mam zamiar dążyć w lurebuidlingu Ciekawe czy kiedyś osiągnę taki poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Łowcy konkursowych woblerów - uważajcie, Janusz to łebski gość, dziś dostaniesz woblera ale jutro nie będziesz mógł się powstrzymać żeby poprosić o więcej, to jest jak Heroin Contest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Łowcy konkursowych woblerów - uważajcie, Janusz to łebski gość, dziś dostaniesz woblera ale jutro nie będziesz mógł się powstrzymać żeby poprosić o więcej, to jest jak Heroin Contest 100% prawdy, jestem tego najlepszym przykładem Ale ani troszkę nie żałuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kiedyś z tym walczyłem ale jak by to napisać? mam woblery bo lubię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Słonecznica konkret Tak przymrużyć trochę oczy,to nawet w kiełbika czy coś takiego wpada-extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Woblerki extra klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Słonecznica konkret Tak przymrużyć trochę oczy,to nawet w kiełbika czy coś takiego wpada-extra!Dobrze! To był woblerek koncepcyjny, wstępna przymiarka do kiełbika Jeszcze bez właściwego malowania. "Słonecznica" to określenie modelu, nie sukienki Woblerki extra klasa.Bardzo dziękuję, jak każdy facet lubię komplementy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Odebrałem właśnie przesyłkę Najpierw tak: całe szczęście, że Janusz nie umie robić porządnych zdjęć A co do woblerków: już chyba wiem co czuje kobieta w sklepie z biżuterią Najgorsze jest to, że raczej nie zdecyduję się na posłanie ich do wody, no może na plecionce 25 lb + przypon FC tej samej wytrzymałości. Ciekawe czy będą pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi