KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Piątka za aranżację i wykonanie ,ale ta złota nitka bije wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Masz chłopie wyobraźnię Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez krzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Masz chłopie wyobraźnię Z przykrością informuję, że nie ja. @guciolucky przedstawił ideę. Tu patyczek, tam kamyczek, ikra, mlecz i piaseczek...Ja tylko jak dobry rzemieślnik poskładałem wszystko "do kupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jak tak dalej pójdzie, to w strumieniowych instytutach dla „dawców mlecza” będą, dla podniesienia panom strzeblom libido, pisemka dawać, z twoją, zdjęciami udokumentowaną twórczością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Januszku mlecz Twój czy innego dawcy ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Z przykrością informuję, że nie ja. @guciolucky przedstawił ideę. Tu patyczek, tam kamyczek, ikra, mlecz i piaseczek... No tak, można się było domyślić, że to sprawka gościa, który w przypływie weny twórczej próbował połączyć woblera z urządzeniem do masażu erotycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Brawo za zdjęcia w duecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Januszku mlecz Twój czy innego dawcy ?? Bój się Boga, Andrzeju, mój? Wiesz, jaka wredna hybryda by z tego wylazła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A jaka złośliwa! Z drugiej strony mówi się,że każdy Twórca wkłada w swoje dzieło odrobinę duszy.A Ty ... Pozdrawiam Cię gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Prezentuję bardzo przyjemne stadko, które wypłynęło spod rąk Janusza. Co tu dużo pisać woblery prezentują się bajecznie.Wszystkie pracują naprawdę bardzo dobrze. Ale to co w wannie wyprawiała najmniejsza strzebla to po prostu szok.Wanna pokazał bardzo przyjemną zmianę/zwolnienie pracy plus zmianę toru ruchu woblerka. Brawo!!Kontakt i podejście pełen profesjonalizm. Dodam jeszcze, że w paczce znalazłem bonusik Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez 000kamyk000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 te mini bezsterowce bardzo ciekawe, jaka ich waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 te mini bezsterowce bardzo ciekawe, jaka ich waga?Patrzył, patrzył i wypatrzył 3 cm, 1 gram. Około. Bez kotwiczki. Z kotwiczką jest lekko pływający.A miało być tajne/poufne, ech, życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To gdzie mozna je kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To gdzie mozna je kupic?Wysyłam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A jak z wersja tonaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Patrzył, patrzył i wypatrzył 3 cm, 1 gram. Około. Bez kotwiczki. Z kotwiczką jest lekko pływający.A miało być tajne/poufne, ech, życie Dziekuje za odpowiedz, nie powiem nikomu hah Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Srebrna ukleja z oliwkowym grzbietem -pięknie odbija światło.O reszcie detali się nie wypowiadam ,bo super.W płockim bagienku (zalew wiślany) była by pewnie super widoczna.O pędrakach(chyba)to już nic nie powiem (detale -wyszły mega).Strzeliły mnie po oczach ,jak tylko pierwszy raz wszedłem w wątek Janusza.Póki co za malusie do mych zastosowań,chyba że kolega sprzeda mi swoją miejscówę na klenie i jazie ,na małej rzeczulce.Jestem trochę leniwy i wszędzie łódką ,ale tam się nie da pływać lajbą i to jeszcze na silniku-z powodów czysto technicznych ( rzeczka ma kilka metrów szerokości i płyciutko). Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jazie i bolki też najbardziej lubię łowić z łódki. Zwłaszcza z tymi, którzy twierdzą że tak się nie da A tajna miejscówka nazywa się Jezioro Żywieckie i Międzybrodzie Acha, jest jeszcze niewielki siurek. Poważnie niewielki. Kto widział, ten wie. Nazywają go Wisła, czy jakoś tak, wypływa z Goczałkowic. Ale na Wisłę to on jest sporo za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Januszu ,u Ciebie niewielki siurek-u nas troszkę rozrośnięty.Jak nie będzie padać to pstryknę parę zdjęć to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jejku,ale te wobki Janusza sa niesamowite,szkoda,że ubywa w pudełku,trzeba będzie się niedługo zgłosić :-) A Wisełka w Płocku to faktycznie malutka,w zeszłym sezonie miałem okazję połowić...jak zobaczyłem ten ogrom wody,to nie wiedziałem gdzie rzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Trochę historii.Gdy zaczynałem, w końcówce lat osiemdziesiątych, zaczynałem od 4 cm woblera, którego nazwałem "Mikrus". Był to odlew z pianki, wyglądający jakoś takPóźniej był on zalewany żywicą i malowany. Jednocześnie żywica stanowiła obciążenie, wyważając woblera. "Trochę" trwało, ale pokonałem przeszkody w postaci dobrania właściwego obciążenia, czy znalezienia steru, co w tamtych czasach było (dla mnie) niezwykle trudne. Odpadał też problem krzywego nacinania Kolejnym krokiem było malowanie bezpośrednio korpusu piankowego, co dawało efekt jak poniżejNastępny wobler to 6 cm "Ukleja", która była wykonywana wg tego samego schematu. Tutaj już pokusiłem się o dodanie fakturki na powierzchni woblera. upływ czasy nieco stępił lico, ale coś tam widać.Formy na "Uklejki" wyglądały takC.d.n. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Lubię takie historie. Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tymczasem wystarczyło kilka cieplejszych dni, a robactwo wypełzło.Ale zawsze znajdzie się jakiś sposób. Packa.Klapek.Lub choćby spray. A to jest pełny zestaw kolorystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 świetny zestaw, nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 świetny zestaw, nic dodać, nic ująć Aj, tam - można dodać. Należy dodać. Jeszcze 3 wielkości Tylko czasu jakby mało...I rączki tylko dwie I żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce Kto jeszcze pamięta tarło? Było udane. Pierwsze sztuki się wykluły. Wyrosły na 4 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi