woblery z Bielska Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kubo, jak rozumiem, mam z giełdy wycofać dla Ciebie 2 szt?Krystian, dla Ciebie jedną?Pytam, bo w rozsądnym czy też najbliższym czasie nie będę wracał do popperów, a dziś wystawiłem parę do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Przepraszam za zamieszanie...... tak Januszu jedną sztukę proszę odłóż dla mnie.Zabiorę z resztą zamówienia którego dokonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Dorabiałem kilka brakujących okonków dla Szanownych Kolegów. Bardzo podobne do tych, które pokazywałem już wcześniej.Pomyślałem sobie - a jakby tak troszkę go zmodyfikować i naciągnąć mu ogonek?Dodałem obciążenia, z czterech zrobiło się 5,5 cm, a jak popatrzyłem na jego wielki łeb, to postanowiłem go ozłocić. I wyszła mi "złotogłówka" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Okonek z pierwszej fotki przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ten smuklejszy wygląda ciekawie. Ma zadatki na killera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ten smuklejszy wygląda ciekawie. Ma zadatki na killera.Jutro go sprawdzę Zrobiłem go z myślą o przybrudzonej wodzie w rzece, dlatego jutro sprawdzę, jak działa w czystych wodach jeziora Zobaczymy, czy się spodoba okonio-szczupakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Tak, tak ... nie widziałem ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Tak, tak ... nie widziałem ogłoszeniaOj, to dobrze, że zostawiłem "mały zapas" i nie wszystkie trafiły na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Jutro go sprawdzę Zrobiłem go z myślą o przybrudzonej wodzie w rzece, dlatego jutro sprawdzę, jak działa w czystych wodach jeziora Zobaczymy, czy się spodoba okonio-szczupakom Szału nie było, ponoć taki dzień.Ale i nie ma powodu do narzekania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Uwielbiam łowić okonie Fajne grubaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Szału nie było, ponoć taki dzień.Ale i nie ma powodu do narzekania:1.JPG2.JPGokolice tamy na Miedzybrodzkim? dobrze myślę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Wbrew pozorom to jest ten sam, tylko zdjęcia komórką robione Raz okoń wygląda na bladego toniowca, by zaraz później nabrać barw zasiedziałego w głębinach pogromcy raków. Inne tło i program "przeliczający" w telefonie wykonał dziwną woltę. Ale cóż, większość z nas na co dzień nosi przy sobie tylko taki erzac aparatu. Signum temporis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 okolice tamy na Miedzybrodzkim? dobrze myślę ? Nie, Michale. Żywieckie Okolice "skałek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 trawka i kamyczki znajome , no nic, nie udało się wytropić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Janusz o ile jeszcze dla mnie nie wybrałeś, to liczę na złotą rybkę Moja złota rybka dotarła, liczę że ma pucharze spełni 3 życzenia, a przynajmniej 1 ( głowatkę na nią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Niech Ci kij mocno trzeszczy (znaczy, żeby długa była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Piotrek, jesteś trzeci w kolejce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Chłopaki, nie pchać się Dla każdego starczy głowatek w Dunajcu. Byle tylko zechciały brać Zapięcia głowatki każdemu szczerze życzę. Przeżycie jedyne w swoim rodzaju, pamiętane latami. Niby tylko ryba, ale to mocno bijące serce, gonitwa myśli - czy jak zacznie uciekać to zdążę za nią biec? Czy to dobre miejsce do podebrania? Czy sprzęt wytrzyma? I nagły plusk potężnej ryby na środku nurtu sporej rzeki, kij pulsujący w rytm szarpnięć łba niezadowolonej głowacicy, jej niepowstrzymany pęd do wolności... Lub wręcz przeciwnie, cicho i spokojnie, prawie że bez prób ucieczki, podpływa pod same nogi by nagle wodę zmienić w gejzer kropli zmierzających we wszystkie strony na raz - i ta świadomość, że na drugim końcu zestawu jest Jej Wysokość, z którą żartów nie ma...Każdemu szczerze życzę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Coby w wątku nudno nie było, wklejam fotkę, którą jakiś czas temu zrobiłem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pięknie zawinął.Fajne ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ależ kapitalnie ci wyskoczył w chwili gdy nacisnąłeś spust migawki. Super. Za to uwielbiam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Skoro się spodobało, to dam jeszcze dwa zdjęcia "latającej ryby :)" Dodam, że od momentu naciśnięcia migawki do zrobienia zdjęcia upływa ponad pół sekundy. Czyli trzeba nacisnąć migawkę, zanim ryba będzie w powietrzu No, ale kiedy kupowałem aparat (PENTAX Optio mx 4) większość cyfrówek tak miała... Aha, jutro wstawię gołe baby. W tematyce jak najbardziej wędkarskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 fajne foty tylko powiedz jaki patent masz na jednoczesne łowienie i fotografowanie ? ja jak na pstrągi jezdze zawsze chcialem porobić fajne foty podczas holu ale jakoś nie idzie mi to w parze i jedne foty to pod nogami w wodzie albo z ryba w rece na szybko żeby sie nie męczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niestety, "patentu" nie mam Aparat musi być przygotowany na podorędziu, by nie trzeba go było dopiero szukać. Ryby często w czasie prób sfotografowania się spinają - to jest "wliczone w koszty". Wiele ujęć jest nieudanych - trudno... Fajnie jest, gdy woda płynie, wtedy jest większa plastyka ujęć, jednak ryzyko kąpieli wraz z aparatem wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Obiecałem gołe baby. @mifek w wątku Tomiego mnie przebił, ale cóż. Moje przynajmniej nie są tak groźne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi