woblery z Bielska Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Wobler z Bielska łowi "Duszek" jeszcze ze starej produkcji, ster wycinany laserem. No dobra, ale to jest wobler boleniowy! Gratulacje Arturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 "Wyrwirączka" To jest chyba najlepsze określenie na tego woblerka. Osobiście nie bardzo lubię tak mocno pracujące woblery, ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że są sytuacje, gdy tylko tak mocno pracująca przynęta skusi rybkę. 1.JPGA ja tam bardzo lubię tego woblerka, ta zamiatająca dupka dalej "wyczesuje" okonie, podczas gdy reszta przynęt zawodzi .Janusz, świetny woblerek spod Twojej ręki wyszedł (nie jeden zresztą). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jano kiedy na te wspólne ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Na wiosnę? Wcześniej to tylko jeśli będziesz akurat w pobliżu przejeżdżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 http://www.andrzejstanek.pl/post/54Przepiękne zdjęcia woblerów zrobił kolega Andrzej Są tam unikatowe rękodzieła kolegi Grzegorza Sidora ( ), kilka świetnych prac jokera, a także i jakieś moje woblery. Andrzeju, masz do zdjęć prawdziwy dar. Dziękuję, że zechciałeś poświęcić swój czas i pokazać mi, jak można prostymi metodami uzyskać tak wspaniałe efekty. Jak zawsze najważniejszy jest pomysł i wiedza jak ten pomysł zrealizować Podziwiam i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Aż się łowić chce/nie chce* * właściwe podkreślić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 gdzie to? jak można zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Szkiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Takie wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Śliczności. I te lśniące akcenty! Edytowane 30 Października 2013 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 kasa brak słow kolorystyka miodzio ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dziś będzie o Robalach.Z priw:- "Robale fajnie na wiosnę pstrągów połowiły" - to z okolic Częstochowy.- "Przez cały sezon łowiłem na nie klenie, a ostatnio bolki :)" - opinia z okolic Poznania.I moja ulubiona: ( ) Po wyjęciu z koperty od razu pomyślałem, że to nie będzie wobler, który pracuje ale po zwodowaniu okazało się, że pływa tak samo dobrze jak wygląda... po pracy widać, że nie robił tego ktoś z małym doświadczeniem. Ja lubię tego woblera wrzucić do niewielkich potoków. Przy łowieniu w jeziorach - aż wstyd powiedzieć publicznie - praktycznie nie używam. Sam nie wiem czemu W pobliżu trzcin na Dziećkowicach przez ostatnie trzy lata wyjmowałem na niego okonie, a nigdy nie założyłem go na głębszą wodę na boczny trok. Powinien się fajnie sprawdzić. Oliwka:Zielony:Brązowy:Czerwony:Żółty: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Piękne Januszu ,ja od samego początku podziwiałem Twoje robale.Jak będziesz robił, to proszę zrób dla mnie po dwie sztuki ;oliwka,brązowy,żółty i biały- którego na tej stronie nie ma ale widziałem że są w Twoim repertuarze.Po dwie szt., tzn jeden bez czarnego łebka drugi z czarnym i tak po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 O, a ja właśnie na giełdę wstawić chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To proszę nie wstawiaj i odłóż dla mnie .Nie długo wypłatka to wyślę ile trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Janusz do tych robaczków to tylko dobrego trunku potrzeba :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Podgoniłem okonki. Jeszcze tylko dopracuję sposób ich fotografowania ( ) i będzie nieźle.Dostały nowy ster. Nowe paski. A niektóre nowy brzuszek 4 cm 4 cm i pomarańcz5,5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Stery są wygięte w kołyskę, czy to tylko na zdjęciu tak, ewentualnie znowu mam omam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Piękne okonki Januszu ,jutro jak złapię oddech to zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Stery są wygięte w kołyskę, czy to tylko na zdjęciu tak, ewentualnie znowu mam omam?Wygięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Kamień z serca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Podgoniłem okonki. Jeszcze tylko dopracuję sposób ich fotografowania ( ) i będzie nieźle.Dostały nowy ster. Nowe paski. A niektóre nowy brzuszek 4 cm 1.JPG4 cm i pomarańcz2.JPG5,5 cm 3.JPG Pirwszoligowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ładne woblery, widać włożony ogrom pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ładne woblery, widać włożony ogrom pracy Staram się Cały czas też staram się lepiej zaprezentować wyniki moich woblerowych poszukiwań ideału. Pogodziłem się z tym, że nie umiem robić zdjęć choćby w przybliżeniu takich, jakie "od niechcenia" potrafi stworzyć Andrzej Stanek, ale się nie poddaję.A okonie wyszły tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 W "międzyczasie" kontynuuję oklejane piórami.3 cm, pływające, przy wolnym prowadzeniu zamiatają dupką jak latynoska larwa na wydaniu, ale w nurcie zmieniają swój charakter i drobią jak gejsza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi