Gość lucius@ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 super ! ster może być deko węższy przy wejściu steru w korpus,zalej dużą ilością kleju co by nie wypadł jak bede nim obijał po drzewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) No i się wydało, kto mnie uprosił Ster jest dopasowany "na zero", czyli pod palcami "nic nie wystaje i nie ma dziury". Do tego jeszcze dojdzie "żywica do pełna" i, że zacytuję mój ulubiony fragment: A tam, nie zacytuję. Wstawię całość Edytowane 22 Grudnia 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czasem potrzeba czegoś wielkiego, a czasem wystarczy drobiazg. W tym wypadku jest to drobiazg. Ale czasem mała rzecz też cieszy Coby dobrze się trzymało i po pierwszej rybce nie odpadło, zrobiłem dwa otwory (aż do steru, a nawet w nim) i wstrzyknąłem w wobler silikon. Nie wypadnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nosferatu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kiełb długowąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pomysłowy Doromir z ciebie Janusz)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 może zamiast sylikonu wkleić gumkę recepturkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nosferatu Najlowniejszy bedzie o "Zmierzch"-u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nosferatu Najlowniejszy bedzie o "Zmierzch"-u Chyba pierwszy w świecie przypadek wampirzego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Teraz już nie masz wyjścia, musisz nazwać ten typ wobka "Drakul", lub coś w ten deseń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A nawet "bielski drakul" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dia "bielski"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 To mu jeszcze takie różki dorob bedzie schodzil pod powierzchnie jednoczesnie smuzac i gryzac 3w1 czego chciec wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 To mu jeszcze takie różki dorob (...)Z tymi różkami to ostrożnie. To tylko wobler. Bodzie, gryzie, o zaczepieniu kotwicą to już na bank zapomni (...)czego chciec wiecej Coby zagadał. Przynajmniej dziś W zastępstwie woblera zagadam ja: W Wigilię Świąt życzę Wam wszystkim, byście w zdrowiu, otoczeni miłością bliskich i doceniając to, co macie, udanie czas Świąt spędzili. Z całego serca. Janusz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Teraz już nie masz wyjścia, musisz nazwać ten typ wobka "Drakul", lub coś w ten deseń. Proponuję "666" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak dla mnie kiełb szablozęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dobra, pośmialiśmy się z kiełbia, choć powinienem był wyjaśnić, iż "super makro" jednak trochę zniekształca rzeczywistość. Zdjęcie, na którym wygląd wąsów jest zbliżony do tego, co widać trzymając wobler w ręku, jest poniżej.Dziś testowałem m. in. MAGIC'i w wersji "light"( ), czyli pływającej. Wersja pływająca wejdzie na stałe do mojej oferty. Udało się uzyskać pracę zbliżoną do wersji szybko tonącej, czyli powinny smakować wszystkim drapieżnikom. Pływaki zrobiłem głównie z myślą o bardzo wolnym prowadzeniu w rzekach, zarówno za pstrągiem, jak i spławiania za kleniem czy boleniem. Do tego ostatniego potrzeba (moim zdaniem) lekko podnieść oczko mocujące w górę, aby osiągnąć zdecydowaną przewagę lusterkowania. W obecnej postaci mają przewagę pracy ogonowej.I na zakończenie, popuśćcie trochę wodze fantazji i spróbujcie znaleźć odpowiedź na pytanie:Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dobra, pośmialiśmy się z kiełbia, choć powinienem był wyjaśnić, iż "super makro" jednak trochę zniekształca rzeczywistość. Zdjęcie, na którym wygląd wąsów jest zbliżony do tego, co widać trzymając wobler w ręku, jest poniżej.1.JPGDziś testowałem m. in. MAGIC'i w wersji "light"( ), czyli pływającej. Wersja pływająca wejdzie na stałe do mojej oferty. Udało się uzyskać pracę zbliżoną do wersji szybko tonącej, czyli powinny smakować wszystkim drapieżnikom. Pływaki zrobiłem głównie z myślą o bardzo wolnym prowadzeniu w rzekach, zarówno za pstrągiem, jak i spławiania za kleniem czy boleniem. Do tego ostatniego potrzeba (moim zdaniem) lekko podnieść oczko mocujące w górę, aby osiągnąć zdecydowaną przewagę lusterkowania. W obecnej postaci mają przewagę pracy ogonowej.2.JPGI na zakończenie, popuśćcie trochę wodze fantazji i spróbujcie znaleźć odpowiedź na pytanie:Co to jest? co to jest.JPGDrucik do robienia linii bocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Drucik do robienia linii bocznej. Nie, ale podoba mi się tok myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przypomniał mi się fajny dowcip Pani zadaje Jasiowi pytanie:-Jest 5 ptaków, jeden został zastrzelony. Ile ptaków zostało?Jasiu odpowiada, że 1. Pani się pyta Jasia:-Dlaczego jeden, powinno zostać 4.-Ale 4 odleciały bo usłyszały huk strzału, a ten jeden nie żywy został.-Jasiu podoba mi się Twój tok myślenia.-Może ja zadam Pani teraz zagadkę:3 dziewczyny siedzą na ławce i mają lody. Pierwsza gryzie tego loda, druga liże loda, a trzecia ssie. Która według Pani ma męża?-Sądzę Jasiu, że ta trzecia ma męża.-Nie. Ta, która ma obrączkę, ale podoba mi się Pani tok myślenia... A co do druciku, może służy do "dorabiania" łusek ? W sensie że gdy przy operowaniu już oklejonym wobkiem gdzieś ci łuska się zagniecie/zniknie to sobie tym drucikiem ją dorabiasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (...)A co do druciku, może służy do "dorabiania" łusek ? W sensie że gdy przy operowaniu już oklejonym wobkiem gdzieś ci łuska się zagniecie/zniknie to sobie tym drucikiem ją dorabiasz Nie Ale będę musiał spróbować taki przyrząd wykonać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Końcówki druciku wkładane są w oczka przód tył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Końcówki druciku wkładane są w oczka przód tył?Nie, choć kiedyś myślałem nad podobnym patentem do suszenia woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 a mi to wygląda na czujnik temperatury z instalacji CO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 a mi to wygląda na czujnik temperatury z instalacji CONie Wykonałem własnoręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi