jabadaon Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 to się zaraz posypie .... żeby tylko skrzynka była pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Panie Januszu klasa w swoim rodzaju gratki ,Dopiero zaczynam dlubac dużo tu się dowiedziałem lepiej mi idzie z piorakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 to się zaraz posypie .... żeby tylko skrzynka była pusta Całą niedzielę "sprzątałem". Mało miejsca, oj mało Panie Januszu klasa w swoim rodzaju gratki ,Dopiero zaczynam dlubac dużo tu się dowiedziałem lepiej mi idzie z piorakami Janusz wystarczy. Naprawdę. Niczyim "panem" się nie czuję, zwłaszcza wśród Kolegów po kiju "Wszystkiego" nie wiem, ale pamiętam swoje początki i jeśli komuś mogę podpowiedzieć, doradzić - cieszę się. Mnie też czasem bezinteresownie pomagano - takie "podaj dalej" działa. Im więcej naśladowców, tym działa lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Na mojej Koguto Mania .........byles 1 szy i nawet pochwaliles ha ha ........kuzde robienie woblerkow troszkę trudniejsze ale już ogarniam .......pierwasze wobki wlasnie spaliłem ha ha koślawe i nie udane jutro odnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jeśli pochwaliłem, to znaczy, że na to zasłużyłeś. Czasem małe wsparcie bywa bardzo motywujące. Kurcze, wielu jest na tym forum wspaniałych, obdarzonych talentem i artystyczną duszą rękodzielników. Czasem to aż muszę się powstrzymywać przed "ochami" i "achami", by łatki infantylnego prostaka sobie nie przylepić ( ) Zwykle do małego "lajka" się ograniczam. Znając cały proces "od podszewki" wiem jakie żmudne jest dochodzenie do fajnych efektów i wiele prac jest dla mnie wzorem, natchnieniem, inspiracją. Mam nadzieję, że Twoje woblery niedługo również dołączą do tego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgodnie z obietnicą, dziś czas rozstrzygnąć przedłużoną, grudniową edycję konkursu: "Wobler z Bielska łowi" ... Serdecznie gratulując przypominam, że od jutra rozpoczyna się kolejna edycja konkursu. Miesięczna i roczna. Tym razem rok będzie miał 12 miesięcy Warto wziąć nad wodę aparat i uwiecznić swój sukces. Rzut oka na pamiątkowe zdjęcia przypomina radość z udanego wędkowania, a świadomość, że zechcieliśmy rybie darować życie tylko tą radość wzmaga. A że można przy okazji coś wygrać i mieć jeszcze więcej radochy - dlaczego by nie? Zapraszam ... Fotka z boleniem na konkurs :-) Bolesław wtedy mierzył 71cm, ciekawe czy jeszcze pływa. Złowiony na nie boleniowego woblera 7cm, raczej upodobały go sobie okonie i sandacze. Srebrny został mi ostatni, mam jeszcze oliwkowego oraz różowego :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 O kurczę...Prehistoria Dzięki za wspomnienie, jak wygląda Boleń. Niby to jeszcze tylko 3 miesiące, ale jak cała epoka, do tego Maja. Co do upodobań kulinarnych przejawianych przez ryby dodam jeszcze szczupaki. Ale widząc drucik przy woblerze Tobie o tym wspominać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Stary ale jary, sporo rybek na niego wyjąłem. Drut obowiązkowy, co by mi go jakiś zębaty nie zabrał :-). Teraz jest na warsztacie, robię wymianę kotwiczek na nowe. Mam nadzieję, że w maju połowię jakieś okonie na niego, ale póki co to ja nie myślę o maju, tylko bardziej chodzi mi po głowie nadchodząca sobota i rozpoczęcie sezonu kropkowanego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (...)bardziej chodzi mi po głowie nadchodząca sobota i rozpoczęcie sezonu kropkowanego :-)Na Sanie. Już Was (z Maćkiem) nie lubię Jak jeszcze "doktorek" pojedzie, to chyba mnie pokręci Tylko zdjęcia róbcie, cobym mógł je oglądając też "trochę" z Wami tam być...Ja z Synkiem do Szczyrku na parapet. Was ręce od holi, mnie tyłek od muld bolał będzie. Cóż, każdy w życiu ma, na co zasługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dziś pierwsze 3 zestawy wyjechały do kolegów @Peekol, @Jabadan i @mansik. Kolejne zestawy czekają. dotarły dziś, wizualnie super, progres, mam nadzieje ze w piątek będą już pływać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) potwierdzam, zajefajnie wykonanie, a jak pływają tego jeszcze nie powiem ...wersja panic robi wrażenie, ciekawe co na to rybki ... Edytowane 28 Stycznia 2014 przez jabadaon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (...)wersja panic robi wrażenie, ciekawe co na to rybki ...Chodu!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 no to mnie Waćpan setnie ubawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ooo, a moje wszystkie takie spokojne... Ale nic to - już ja je tak "ścioram" że na pewno zPanic'ują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Rhynchocypris percnurus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jak żywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To jest MIAZGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Od teraz już zawsze będę pisał per Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no no no janusz)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To jest MIAZGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Od teraz już zawsze będę pisał per Pan.Ani się waż! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 No,co....sam będę decydował komu będę mówił Pan-to jest wyraz szacunku,nie koniecznie ze względu na wiek ,a na umiejętności Królów natomiast nie dzierżę......może dlatego że my tu demokrację mamy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zawsze lubiłem na piękne rzeczy patrzeć ale u ciebie Janusz co fotka to ładniejsze cudo.Super to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Gdzieś Ty ją złowił? I do tego spod lodu... A na poważnie niesamowita... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jutro ostatni dzień narciarskich (parapetowych ) ekscesów mojego synka i będę miał czas wklejać stery. W sobotę testy. Tak jak kilku kolegom obiecałem, warto było poczekać kilka dni - powyższy egzemplarz jest pewnym fragmentem wskazującym, czego można się spodziewać. Zdjęcia woblerów, które będę wysyłał pokażę dopiero po otrzymaniu wiadomości, że dotarły. Jak niespodzianka, to niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Super , to dopiero niespodzianka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi