woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Janusz brakuje mi takiego do kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Piękne te wobki. A historia z wegorzem to jakaś masakra jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Janusz brakuje mi takiego do kolekcji O.A nie wolisz takich ze sterem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 pewnie że wole ze sterem, o i okonie widze jeszcze jak byś napisał jaka długość to już kawa mi bedzie smakowała a nie mówiąc już o Ginie))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Okonie - 4 cm. Inne modele dopiero po dobraniu obciążenia Zdjęcie wyżej - Strzeble -5,5 cm, i jeden "Prawie 5" który ma prawie pięć cm. Ale, jak sam się zarzeka, jeszcze rośnie Wreszcie trochę lepiej się czuję. Jutro wysyłam, co zapłacone (jeszcze raz przepraszam za zwłokę), a i za bieżące zamówienia powinienem się ostro zabrać PS.Kawa z ginem? Grant's(a) przestali produkować? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nie wole seagramsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 No, dziś już zabrałem się do roboty. Końcem tygodnia powinny być pierwsze efekty. Mój ukochany zespół, "Zespół reprezentacyjny", popełnił był kiedyś wędkarską ( ) piosenkę. Kurcze, chłopaki dziś zapomniani, a warci są zapamiętania nie tylko z powodu składu, ale przede wszystkim fantastycznych przekładów piosenek Georges'a Brassens'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 dla mnie prosze naszykowac okonia i strzelbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 napisz na pw ile mam kasy przelac))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kolego Januszu piękne woblery chciałbym mieć kiedyś takiego jak te z ostatniego zdjęcia , tak poza tym muszę kiedyś odwiedzić pocztę i wysłać do ciebie kiedyś wspomnianego kontuzjowanego woblera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Może ktoś z zaglądających w mój wątek zechce się przyłączyć?http://www.petycje.pl/petycja/10300/petycja_w_sprawie_jeziora_turawskiego.htmlDo przeczytania również cały wątek:http://jerkbait.pl/topic/35167-przegrana-turawa-petycja-gotowa/W skrócie - "poprawiacze przyrody" wzięli na cel zbiornik "Turawa". Chcą w lecie zacząć opuszczać wodę tak, by wczesną jesienią obniżyć o 3,5 metra (w pionie!) Cel tego przedsięwzięcia - uzyskanie "błotka" przyjaznego ptakom. Zgodnie z projektem jest to przewidziane corocznie na najbliższe 20 lat. Czyli (trochę przejaskrawiając) chcemy poprawić życie żabki, spalmy las! Jakie to przyniosło "dobrodziejstwa" każdy może przekonać się na Mietkowie. Ten niezwykle rybny do niedawna zbiornik jest mizernym cieniem samego siebie, a wędkarze wylewają krokodyle łzy. Wczoraj Mietków, dziś Turawa, a jutro? Twój głos to tylko jeden głos. Jeśli go nie podniesiesz, to milcząco wydasz zgodę. Naprawdę się na to godzisz? Petycja - to tylko kilka chwil. Zechciej poświęcić jeszcze troszkę swego czasu i niech podpisze jeszcze Twój znajomy. Przyjaciel.Ktoś z rodziny.Może jeszcze ktoś z Twojego okręgu?Czasu niewiele... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam Janusz oto wieczorny teścik twojego wobka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 reszta ifo na pw ci napisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Teraz to już nic nie wiadomo pianowce ? Jakiś zbyt skromny opis i dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tak, piankowce. Jak obiecywałem, powierzchnia przygotowywana jest tak, że nie można zobaczyć różnicy. Poddałem je kilku próbom. Wrzuciłem do wrzątku. Zamroziłem. Jeden w słoiku z wodą spędził tydzień. Moim zdaniem jest wszystko OK, ale z oceną końcową wstrzymam się do czasu otrzymania wszystkich obiecanych recenzji. Różnica będzie widoczna tylko jedna. W cenie Pianka troszkę taniej. No i zawsze informacja dla nabywcy, co kupuje. Bez ściemniania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Przepiękne Janusz, szczególnie ta na samym dole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Aż dziwne, że nikt tego połączenia nie stosuje...ALU + tkanina 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No Janusz znowu mnie zaskoczyłeś))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja też cie zaskocze w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Aż dziwne, że nikt tego połączenia nie stosuje...ALU + tkaninahybryda.JPGJanusz, Janusz ja chcem takiego Edytowane 17 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Janusz, Janusz ja chcem takiego Dobra. Łatwizna. Ten wobler będzie "nagrodą lutego" za zdjęcie ryby złowionej na mojego woblerka. Zdjęcie z najwększą ilością "lajków". Kubo, do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Czuje się przegrany :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi