bertold12 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 OJOJOJ bedziemy robić oprysk Decisem na robactwo)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kilka portretów nowych robali: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Musimy porozmawiać o jakimś nowym dilu bo wiesz, właśnie kończę formy pod Janusze ze sterem a robactwa u mnie jest 1 sztuka od Kuby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 I ciąg dalszy:I pstrąg złowiony na "robala" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Musimy porozmawiać o jakimś nowym dilu bo wiesz, właśnie kończę formy pod Janusze ze sterem a robactwa u mnie jest 1 sztuka od Kuby.Pooglądaj i wybieraj do woli. Jutro małe "co nieco" trafi na giełdę, ale tylko to, czego nie zarezerwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Odstaw mi 2 i 3 z posta "kilka portretów"- wybór z sentymentu do łowienia na chruściki za młodu Oczywiście jeżeli poczekasz tak do 2 tygodni na mój nowy wypust (może wcześniej ale ręki sobie nie dam uciąć). Jeśli nie to nie ma problemu- zaczaję się na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Januszu małe zdjęcia , które można powiększyć. A dlatego, ze oglądając forum na komórce można kliknąć i powiększyć takie zdjęcie i zobaczyć każdy w nim detal. Duże zdjęcia są automatycznie zmieniane na małe i tu nic nie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Tak będzie z przynętami. Rybki i przyroda raczej duże.Januszu małe zdjęcia , które można powiększyć. A dlatego, ze oglądając forum na komórce można kliknąć i powiększyć takie zdjęcie i zobaczyć każdy w nim detal. Duże zdjęcia są automatycznie zmieniane na małe i tu nic nie zobaczymy. Zawsze też można przeglądać forum na kieszonkowym tablecie. Za parę dni premiera nowego, 20" A jak ktoś się dziwi, że piszę "kieszonkowy", to ja mam w pamięci film z braćmi Marks, gdzie jeden z nich miał kieszonkowy aparat fotograficzny. Rozmiaru pudełka na buty, z taką szmatą pod którą chowało się głowę dla skadrowania, na drewnianym statywie. Aparat schował do kieszeni wielkości trzeciej nogawki w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Morska troć ma to zagryzać Kiedyś się jeszcze nauczę robić zdjęcia tak, by widać było opalizację.."Na żywo" widać ją (opalizację) zarówno na brzuchu (srebrnobiała), jak i na pokrywach skrzelowych (fioletowa). Na zdjęciu - nie widać... Jeszcze tylko stery i do boju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ciemna zieleń wygląda obłędnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Janusz powiem tylko tyle miałem ja ci 2 strzebelki zostałami 1 a co zabrało sam się domyśl pogadamy na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Powiedz jeszcze tak zupełnie z ciekawości jak one wyszły wagowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 7,2 do 7,5 grama. Z kotwicami nr 6 powinny pływać lub być na granicy. Płytko chodzące. Właściwą głębokość uzyskasz ciężarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ehhhhhhhhh. nOi jak bede musial to ... co począĆ... TRZEBA BĘDZIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To może lepiej pyknąć filmik w HD dwie trzy sekundy niż mocować sę z "małpką" żeby odpowiednio ją ustawić przez dnia pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To może lepiej pyknąć filmik w HD dwie trzy sekundy niż mocować sę z "małpką" żeby odpowiednio ją ustawić przez dnia pół...Małpką. Zaraz małpką. Porządny (w swoim czasie) PENTAX Optio mx 4. Może i nie potrafię wykorzystać wszystkich jego funkcji, ale za to zaj (oj)... Bardzo futurystycznie wygląda. ( )Wygląda jak kamera, co może zmylić, bo filmiki które kręci obok HD nawet nie stały Pewnie przyjdzie czas i na filmiki. Na razie musi wystarczyć wyobraźnia i wrażenia, które co poniektórzy mogą naocznie stwierdziwszy opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Po ostatnim zdaniu wnoszę, że przesyłka w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ehhhhhhhhh. nOi jak bede musial to ... co począĆ... TRZEBA BĘDZIE...Rafał, dasz radę. Mogą schodzić tak do metra, może odrobinę więcej. Praca o której mówiliśmy determinuje właśnie taki ster. Może gdybym miał z miesiąc czasu na spokojne testy na jeziorze, dobrałbym ster lepiej, by schodziły głębiej, ale nie ma tego złego. w przerwach od morskich trolli będziesz mógł połowić nimi opaskowe sandacze i trzcinowo - kapelonowe szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Po ostatnim zdaniu wnoszę, że przesyłka w drodze Nie Jeszcze nie...Ale to nie są pierwsze woblerki, na których "tu i ówdzie" opalizacja się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No to przywołana wyobraźnia mi zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No to przywołana wyobraźnia mi zostaje No to przywołana wyobraźnia mi zostaje Nie piłem, a widzę podwójnie Nie martw się Piotrze, poproszę kolegów od moderacji i usuną nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rafał, dasz radę. Mogą schodzić tak do metra, może odrobinę więcej. Praca o której mówiliśmy determinuje właśnie taki ster. Może gdybym miał z miesiąc czasu na spokojne testy na jeziorze, dobrałbym ster lepiej, by schodziły głębiej, ale nie ma tego złego. w przerwach od morskich trolli będziesz mógł połowić nimi opaskowe sandacze i trzcinowo - kapelonowe szczupaki moje szczupaki nie stoją w kapelonach... a i rozmiar jest taki troche.... jak na zywca dla tych szczupakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusien Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Janusz doszła właśnie do mnie paczuszka. Zbieram jeszcze szczękę z podłogi Ale najlepsze jest to... narzeczona jak zobaczyła to powiedziała że mam zamówić jeszcze po sztuce takich samych i będzie miała kolczyki... Dziękuję Ci bardzo, zabaweczki miały być dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Janusz doszła właśnie do mnie paczuszka. Zbieram jeszcze szczękę z podłogi Ale najlepsze jest to... narzeczona jak zobaczyła to powiedziała że mam zamówić jeszcze po sztuce takich samych i będzie miała kolczyki... Dziękuję Ci bardzo, zabaweczki miały być dla mnie Zamów dla narzeczonej - śmiało, zysk podwójny. Będzie miała radość z niespotykanych kolczyków, a jak się Jej znudzą (lub zagubią w Twoim pudełku ), to będzie na co łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jezu Janusz, mam nadzieję, że Terror nie pogwałci Twojego zmysłu estetyki. Na prawdę wielki szacunek dla Twojej niedźwiedziej łapy. Pikny Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi