woblery z Bielska Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 łał ale super fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Trzech panów w łódce (nie licząc psa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mega odległość ale chciał bym z Wami odbyć ten memoriał, nawet gdybym spłynął z zerem polując na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Strefa ciszy a tu Janusz spalina ? Was ist das? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 bo to bardzo cicha spalina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Mega odległość ale chciał bym z Wami odbyć ten memoriał, nawet gdybym spłynął z zerem polując na bolenie Zapraszam Możemy razem polować na Bolenie. Czasem są niespodzianki, takie "kolczaste bolki w paski" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Strefa ciszy a tu Janusz spalina ?Was ist das? To zdjęcie zrobiłem na Turawie. U nas widać góry A zdjęcie zrobić musiałem. Natychmiastowe skojarzenie ze świetną książką Jerome K Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pragnę przypomnieć wszystkim chętnym, że w dniu 20.07 (niedziela) organizuję wędkarskie spotkanie - Memoriał mojego taty. Miejsce - Jezioro Żywieckie. Zbiórka - "Rybak", godz. 7,00Zasady - łowimy z łodzi okonie, każdy będzie miał miarkę, na której zrobi zdjęcie największego okonia. Oczywiście można zrobić więcej zdjęć Koszty - 30 zł (plus ewentualne wynajęcie łodzi na miejscu). W ramach opłaty każdy startujący otrzyma wobler Okoń z limitowanej serii wraz z dedykacją, obiad w pensjonacie "Rybak", a zwycięzca również pamiątkową statuetkę.W związku z koniecznością zabezpieczenia odpowiedniej ilości łodzi oraz przygotowania woblerów dla wszystkich chętnych informuję, iż do dnia 06 lipca muszę zamknąć listę startową. Chętnych proszę więc o kontakt na "priv". Istnieje (ograniczona) ilość silników do wynajęcia wraz z łodziami. Strefa ciszy, więc w grę wchodzą tylko elektryki. Dla chętnych posiadam dwa miejsca noclegowe (na miejscu) na noc z soboty na niedzielę.Zapraszam Strasznie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie zapomnij o jakiejś małej fotorelacji z memoriału oby z rybskami w robi głównej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Całkiem niezauważenie (dla mnie) minął kolejny miesiąc. W nieustającym konkursie "Wobler z Bielska łowi"w czerwcu bezapelacyjnie zwyciężył Bartek @bartolomeo Serdecznie gratuluję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Podesłane przez fana "Robali": 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoszenia chętnych do startu w Memoriale mojego taty - tylko do niedzieli. Za mało się spotykamy.Za mało rozmawiamy.Pochłania nas praca. Świat wirtualny wraz z TV odrywa nas od siebie - innych ludzi. Coraz trudniej jest poznać, tak naprawdę, innego człowieka. Zaprzyjaźnić się. Zdobyć na szczerość, okazać słabość. Przestać grać.Spotkajmy się. Na wspólnym wędkowaniu, rozmowie o wspólnej pasji, przy piwie. Pogadajmy. Dajmy się poznać.Spotkajmy się. Mam jeszcze dwie wolne łodzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Żywieckie o świcie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 I o zmierzchu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 I czy komuś potrzebna telewizja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 I czy komuś potrzebna telewizja?Raczej nie.Wystarczy spojrzeć na świat z właściwej perspektywy.Zachwycić się.Wędkarstwo jest takie piękne... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak się kiedyś kłóciłem, że są u nas foczki na śródlądziu, to mi białe myszki wróżono, a tu proszę, dowód (szkoda, że nie namacalny) - foczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ech Janusz, Janusz...........przywołałeś moje miłe wspomnienia Pamiętam jak moja małżonka zbierała ze mną kiełżyki spod kamieni.......szkoda, że dalej tego nie robi Widok był niesamowity A teraz............widok widokiem (całe szczęście, że nic się nie zmieniło) ale komentarze co do wyjazdu na rybki zdecydowanie mniej sympatyczne, choć skłamałbym gdybym powiedział, że jest źle . A fotka jest niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Raczej nie.Wystarczy spojrzeć na świat z właściwej perspektywy.Zachwycić się.Wędkarstwo jest takie piękne...Janusz to chyba Czeszka jest.Nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Teraz to już mnie nawet nie interesują wyniki na mundialu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Janusz to chyba Czeszka jest.Nie?Nie mam pojęcia.Wędka.Inne walory.Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Janusz to chyba Czeszka jest.Nie?Na moje oko Sona w dwuskładzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 I pewnie z pięć lat gwarancji na blank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Raczej nie.Wystarczy spojrzeć na świat z właściwej perspektywy.Zachwycić się.Wędkarstwo jest takie piękne...Janusz biorą Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi