Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Mega odległość ale chciał bym z Wami odbyć ten memoriał, nawet gdybym spłynął z zerem polując na bolenie :P

Zapraszam :)

Możemy razem polować na Bolenie. Czasem są niespodzianki, takie "kolczaste bolki w paski" :D

• Like 1

Pragnę przypomnieć wszystkim chętnym, że w dniu 20.07 (niedziela) organizuję wędkarskie spotkanie - Memoriał mojego taty. 

Miejsce - Jezioro Żywieckie. Zbiórka - "Rybak", godz. 7,00

Zasady - łowimy z łodzi okonie, każdy będzie miał miarkę, na której zrobi zdjęcie największego okonia. Oczywiście można zrobić więcej zdjęć :)

Koszty - 30 zł (plus ewentualne wynajęcie łodzi na miejscu). W ramach opłaty każdy startujący otrzyma wobler Okoń z limitowanej serii wraz z dedykacją, obiad w pensjonacie "Rybak", a zwycięzca również pamiątkową statuetkę.

W związku z koniecznością zabezpieczenia odpowiedniej ilości łodzi oraz przygotowania woblerów dla wszystkich chętnych informuję, iż do dnia 06 lipca muszę zamknąć listę startową. Chętnych proszę więc o kontakt na "priv". 

Istnieje (ograniczona) ilość silników do wynajęcia wraz z łodziami. Strefa ciszy, więc w grę wchodzą tylko elektryki. Dla chętnych posiadam dwa miejsca noclegowe (na miejscu) na noc z soboty na niedzielę.

Zapraszam :)

Strasznie zazdraszczam :)

Zgłoszenia chętnych do startu w Memoriale mojego taty - tylko do niedzieli.

Za mało się spotykamy.

Za mało rozmawiamy.

Pochłania nas praca. Świat wirtualny wraz z TV odrywa nas od siebie - innych ludzi. Coraz trudniej jest poznać, tak naprawdę, innego człowieka. Zaprzyjaźnić się. Zdobyć na szczerość, okazać słabość. Przestać grać.

Spotkajmy się. Na wspólnym wędkowaniu, rozmowie o wspólnej pasji, przy piwie. 

Pogadajmy. Dajmy się poznać.

Spotkajmy się.

Mam jeszcze dwie wolne łodzie :)

• Like 4

Ech Janusz, Janusz...........przywołałeś moje miłe wspomnienia :D Pamiętam jak moja małżonka zbierała ze mną kiełżyki spod kamieni.......szkoda, że dalej tego nie robi ;) Widok był niesamowity :D A teraz............widok widokiem (całe szczęście, że nic się nie zmieniło) ale komentarze co do wyjazdu na rybki zdecydowanie mniej sympatyczne, choć skłamałbym gdybym powiedział, że jest źle :D . A fotka jest niezła :good: