ezehiel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Janusz... Jednooki piracie, jeszcze hak sobie zamontować musisz zamiast ręki i mówić ARRRGHŻółty poppper w różowe kropy wyjdzie z twojej stajni?Czekam i czekam... Zero info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zastanawia mnie jak tam ma być zamontowany stelaż . Chyba że śruciny będą połowami kulek to wtedy stelaż poszedł by między nie . Moim zdaniem - brak stelaża, wkręty. Janusz... Jednooki piracie, jeszcze hak sobie zamontować musisz zamiast ręki i mówić ARRRGHŻółty poppper w różowe kropy wyjdzie z twojej stajni?Czekam i czekam... Zero info..Jeszcze trochę cierpliwości, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Janusz... Jednooki piracie, hehehe też dzisiaj tak pomyślałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Znalezione w sieci - jeśli szukasz perfekcyjnego wyważenia woblerka (tu akurat jest jerk), to zdjęcie mówi wszystko. Cała masa kombinacji z takim jerkiem można pokombinować Fajny byłby jerk "otwierany" tak aby nWędkarz sam mógł kombinować z ilością i rozłożeniem ciężaru Janusz musisz przepłynąć oko 40% roztworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tylko nie 3 oko:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mała zapowiedź. Kooperacja 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Proszę egzemplarz na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Proszę egzemplarz na testyMówisz - i masz Wkrótce będzie jeszcze jeden "egzemplarz testowy", ale do rozdania nie w moim wątku. Szczegóły niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Malina Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 kurde Janusz... skąd wiedziałeś, że tego rozwiązania szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jaka będzie orientacyjnie waga tego killerka?? ustawiam się w kolejce po zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jaka będzie orientacyjnie waga tego killerka?? ustawiam się w kolejce po zakupBez kotwic 15,5 do 18,5 gramów.Wyłącznym właścicielem wzoru jest Pioterk Sukingaad@ Do Niego też proszę się zwracać z propozycjami biznesów. Ja tylko pozwoliłem sobie kilka sztuk po swojemu okleić folią i pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Bez kotwic 15,5 do 18,5 gramów.Wyłącznym właścicielem wzoru jest Pioterk Sukingaad@ Do Niego też proszę się zwracać z propozycjami biznesów. Ja tylko pozwoliłem sobie kilka sztuk po swojemu okleić folią i pomalować. Współpraca kwitnie, a efekty mówią same za siebie jak dla mnie bomba, mam nadzieję że to nie ostatni wasz wspólny projekt bo jest na czym oko zawiesić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Prezentuje się bombowo czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Janusz... Janusz.. pozdrowienia od Piotra sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 4 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To coś dla mnie))) 4cm choc nie pogardze tym jerkiem)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Mała zapowiedź. Kooperacja IMGP7906.JPGJak na niesprawne oko to i tak cuda wyprawiasz. Malowanie bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ster krzywo... Panie... Lypa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To coś dla mnie))) 4cm choc nie pogardze tym jerkiem))Ma ster, więc to wobler I ma swego, niecierpliwie wypatrującego przesyłki właściciela. Będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość. Przepraszam... Jak na niesprawne oko to i tak cuda wyprawiasz. Malowanie bajka Ciężko malować, gdy nie widzi się do końca wszystkich szczegółów. Zwłaszcza, gdy malowanie (w założeniu) jest finezyjne. Na tym woblerku to:(Wszystkie wymienione kolory są transparentne).Brzuszek - biały, na to biały perłowy.Boczek w okolicach głowy żółty, następnie zielony, grzbiet oliwkowy, głowa (górna część) brązowy. Całość "przydymiona" niebieską opalizacją. Na zakończenie czarne paski. Dla końcowego efektu niektóre szczegóły wymagały prac pędzlem. Oraz zastosowania okularów i szkła powiększającego. Ale nie ważne - jak, tylko - jaki efekt się uzyskało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ster krzywo... Panie... Lypa:)Ster prosto - patrz przednie oczko Lewe oko krzywo. Tak to jest, gdy się patrzy jednym okiem. Dwojgiem widać więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Janusz miałem na mysli 4cm z sterem i jerka okonia))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Znalezione w sieci: Bądź kreatywny! Materiały na woblery są wszędzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Janusz... Ster krzywo...Schodzi na prawo:pWiesz co.. przyślij mi sprawdzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Janusz... Ster krzywo...Schodzi na prawo:pWiesz co.. przyślij mi sprawdzę Ster schodzi w prawo:Ster schodzi w lewo:Ster jest wygięty:Na wszystkich trzech zdjęciach jest ten sam wobler, z prostym i prosto wklejonym sterem, a zjawisko to związane jest ze stosowaniem obiektywu szerokokątnego i trybu "super makro".Myślałem, że wiesz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi