Marcin87 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 malyna!!! bardzo fajnie wyszły otwarte skrzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Spinningowe Mistrzostwa Polski już w tym tygodniu. Niektórzy będą mieli popperki, inni obudzili się za późno Będzie też coś na zanętę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Spinningowe Mistrzostwa Polski już w tym tygodniu. Niektórzy będą mieli popperki, inni obudzili się za późno (...)No to, jak mówią - "Po Zawodach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja się pytam.. gdzie żółty w kropki różowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja się pytam.. gdzie żółty w kropki różowe?Się nie pytasz - się czepiasz Dobra, siadam do robienia żółtego w różowe kropki. Fuj. Mam nadzieję, że dzieciaki nie będą za mną latać wytykając palcami i wołając "To ten, co gejowskiego poppera zrobił!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Sam jesteś ..... Kochający inaczej:d poppper żółty ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Oskarżenie o gejostwo to w tej sytuacji łagodniejszy "wymiar kary". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ten się odezwał Co różowe wobki robi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Na zamówienie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Różowy to jeden z lowniejszych kolorów na szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Różowy to jeden z lowniejszych kolorów na szczupaki I na sandacze. Wiele sztuk wyjąłem na różowiutkie kaloryfery. I na pstrągi. Nimfa "majtkowy róż" była wiele lat tajną bronią mojego klubu.Co nie zmienia faktu, że jest to, tfu - różowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ma ster, więc to wobler I ma swego, niecierpliwie wypatrującego przesyłki właściciela. Będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość. Przepraszam... Ciężko malować, gdy nie widzi się do końca wszystkich szczegółów. Zwłaszcza, gdy malowanie (w założeniu) jest finezyjne. Na tym woblerku to:(Wszystkie wymienione kolory są transparentne).Brzuszek - biały, na to biały perłowy.Boczek w okolicach głowy żółty, następnie zielony, grzbiet oliwkowy, głowa (górna część) brązowy. Całość "przydymiona" niebieską opalizacją. Na zakończenie czarne paski. Dla końcowego efektu niektóre szczegóły wymagały prac pędzlem. Oraz zastosowania okularów i szkła powiększającego. Ale nie ważne - jak, tylko - jaki efekt się uzyskało 4.JPGCóż tu więcej pisać......przepiękny wobek :clappinghands:Jestem pod wielkim wrażeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Janusz:Dczemu się nie przyznasz, że pomyliłeś kolory różowe to mają być kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 I na sandacze. Wiele sztuk wyjąłem na różowiutkie kaloryfery. I na pstrągi. Nimfa "majtkowy róż" była wiele lat tajną bronią mojego klubu.Co nie zmienia faktu, że jest to, tfu - różowy Bo ten Twój klub muszkarski był taki 'różowiutki". Muchołapie.... .Nie surfuj w necie tylko dłub.Oczko wyzdrowiało?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Janusz czemu się nie przyznasz, że pomyliłeś kolory różowe to mają być kropki Ale wciąż różowe Bo ten Twój klub muszkarski był taki 'różowiutki". Muchołapie.... .(...)Nie rozumiem, o co Ci chodzi. Że niby pod prysznicem czasem plecy trzeba było komuś umyć, że czasem mydło komuś upadło... Ani razu nie było takiej sytuacji. To chyba ze znanym w naszym okręgu spinningistom (ostatnio nawet liczba mnoga) Ci się pomyliło (...)Oczko wyzdrowiało?Pozdrawiam.Jest już lepiej i oby tak nadal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Janusz obiecaj, że jak z okiem będzie wszystko już super to przy malowaniu będziesz któreś z nich przymykał, bo może w tym coś jest Ale żarty żartami, ze zdrowiem jaj nie ma więc kuruj się porządnie cobyś mógł porównywać swoją genialną kolorystykę którym okiem sobie zażyczysz, tzn również zdrowym kompletem Zdrówka i wszystkiego dobrego życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 No to, jak mówią - "Po Zawodach". A ornitolodzy mówią "Po ptokach" Okonie widzę! Wszędzie okonie! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Przekozackie te okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Podzielam zdanie Kolegów, piękne te okonki robisz, jaka waga tych największych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Woblerów to jakieś 8 gramów, jerki to około 16 gramów - wraz z kotwiczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Okonie Januszu jak zwykle, rewelacja. A dałbyś radę, zrobić dla mnie, dwa poperki w okoniowej szacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja też chce, ja też. Januszu te jerki Piterowe do kupienia u Ciebie? Lecę do PL dzisiaj na kilka dni i tak myślałem, ze może uda sie zrobić takie poperki jak Rudi napisał i dorzucić to tej torebki co ją tam masz z napisem Melek? Ze 3 takie popery ja chcieć, bardzo chcieć bym sobie to od razu zabrał żeby nie wysyłać do Irl jakby do mnie dotarło do następnego czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Melanż gdzie będziesz w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Podkarpacie, Lubaczów. Lecę dziś do Rzeszowa. Wpadasz w odwiedziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Okonie Januszu jak zwykle, rewelacja. A dałbyś radę, zrobić dla mnie, dwa poperki w okoniowej szacie? Ja też chce, ja też. Ze 3 takie popery ja chcieć, bardzo chcieć bym sobie to od razu zabrał żeby nie wysyłać do Irl jakby do mnie dotarło do następnego czwartku Zrobić to nie problem. Problemem jest czas. Jeśli wybiorę się nad Turawę (taki mam plan ) to nie zdążę. Zrobię, bo i tak były w planach, tylko pytanie - jak szybko. Z powodu choroby mam (wciąż) spore zaległości i terminy są minimum 15 dni... Januszu te jerki Piterowe do kupienia u Ciebie?W żadnym wypadku. Piotr kieruje się bardzo dziwną filozofią i (z tego co wiem) nie sprzedaje swoich prac. Buduje komunizm. Tzn. za materiały płaci jak za dobre, a gotowce rozdaje jakby wybrakowane były. A przecież naprawdę wysokiej jakości są...Sam sporo rozdaję, ale na gratisa to jednak trzeba "zapracować". Ale to inna bajka Więc na temat Piotrowych jerków proszę kroki kierować do Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi