RUDI75 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ja tam Januszu cierpliwy jestem, poczekam. Tylko nie zapomnij o mnie, proszę. :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Janusz, kooperacja będzie:pJuż Piotrka nakręce A co z wzorem g.e.j.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Znalezione w sieci - stara przynęta. Musi dawać niezłą falę hydroakustyczną Może kogoś zainspiruje do śmiałych eksperymentów? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Heh.... połączenie woblera z turbinką.Nieźle,tyle że ta fala hydroakustyczna to tak do mnie średnio przemawia od jakiegoś czasu,co z resztą ,samego mnie dziwi Pomysł z zamieszczonej fotki fajny i interesujący,jednak bardziej czekam na smukły wobler, powiedzmy boleniowy,który miałby zrobione jakieś "fifne" dziurki na przelot wzdłuż...........powodujące ......mini jacuzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tofik...Po co ci napęd na dzudzownice?Pomysł fajny.. Ale to co Chcesz mucha tubowa lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szybko zdrowiej bo jesteś tu potrzebny Januszu ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ktoś wie może co się dzieje z Januszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Janusz choruje, niedługo ma nas odwiedzić Edytowane 9 Października 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Janusz choruje, niedługo ma nas nawiedzićNie pisz "nawiedzić", bo to się kojarzy ze smutnym końcem choroby. Lepiej niech zdrowieje i odwiedzi nas w pełni sił, czego mu życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przepraszam Swype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zdrówka Janusz !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie wiem o co chodzi, ale zdrowiej, woblery czekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Widzę, że jeszcze tutaj nie dotarłeś Odpoczywaj, bez pośpiechu, nabierz sił i zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dotarłem. W końcu Pokrótce napiszę, co mi się przytrafiło, by uniknąć plotek i domysłów (również pytań na priv )Są dwa rodzaje udarów mózgu - krwotoczny i niedokrwienny. Krwotoczny (zwany potocznie wylewem), choć stanowi około 15% wszystkich udarów, stał się synonimem udaru. Częstszy, polega na tym, że drobna (lub większa) tętniczka, z różnych przyczyn, przestaje być drożna. W zależności od obszaru mózgu, jaki jest przez nią zaopatrywany, może różnie się objawiać - niedowładem lub paraliżem części (całego) ciała, bełkotliwą mową, zaburzenia czucia, widzenia, pamięci - ogólnie nasz mózg się przydaje i każdego fragmentu szkoda. Typowym objawem jest ból głowy - wiedząc o tym, zlekceważyłem pierwsze objawy. Nie było wysiłku ni stresu, od, siedząc przed ekranem komputera i przeglądając strony, poczułem ścierpnięcie prawej strony ciała. "Pewnie brak magnezu, lub czegoś podobnego" - pomyślałem, wyłączyłem komputer i położyłem się na popołudniową drzemkę... A później, po kilkugodzinnej "drzemce" już było niewesoło Przyczyn może być wiele, w różnej kombinacji. U mnie wystąpiło spore odwodnienie - zapominałem pić, zafrapowany tym, co aktualnie robiłem. Krew zgęstniała, wystarczyła pojedyncza płytka miażdżycowa i problem gotowy...Jednak teraz jest już dużo lepiej - pozostał tylko lekki niedowład prawej strony i kłopoty z precyzyjnymi ruchami. Z każdym dniem jest lepiej. Niedługo spróbuję dokończyć jakieś woblerki. Bo udar, to nie "koniec świata", tylko jeszcze jedna możliwość, którą czasami stawia przed nami los. Trzeba brać to na klatę. I marzyć. Czasem modyfikując marzenia, ale dążyć do celu. Wczorajsze marzenia o wędkowaniu w Patagonii mogą zamienić się z czasem jutrzejsze marzenie o samodzielnej wyprawie do kibla - i nie ma co się śmiać. Jestem pełen podziwu dla hartu ducha i siły woli niektórych pacjentów poznanych na oddziele. By nie wypaść blado na ich tle kończę marudzenie ( ) i życząc Wam zdrowia, oznajmiam - wróciłem 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Janusz, z takim podejściem wybrniesz z tego szybciej niż myślisz. Zdrowia i pogody ducha. Będzie dobrze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Codziennie tu zaglądałem oczekując na Twój powrót. Cieszę się, że wreszcie jesteś. Życzę Ci, aby los nie stawiał już jednak przed Tobą takich "możliwości". Zdrowiej szybko i dbaj o siebie. Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Janusz jeszcze raz po stokroć ZDROWIA i szybkiego powrotu do formy !!!Jesteś twardy facet, dasz rade tylko musisz wierzyć a my będziemy wiernie Tobie kibicować.Trzymaj się ciepło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No Januszu witaj ponownie wsrod swoich. Dobrze ze zakonczylo sie to dla Ciebie w miare szczesliwie (o ile mozna to tak nazwac). Jakies 1,5roku temu tesc poszedl na rutynowe badanie przeplywow krwi w okolicy szyji podczas ktorego pielegniarka docisnela aparature za mocno i skonczylo sie to dla niego paralizem prawostronnym. Na poczatku nie mogl mowic itp. W tej chwili jest samodzielny ale prawa strona dalej slaba na tyle ze nie mogl wnuka wziasc na rece :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dużo zdrowia Januszu, trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jak to mozliwe aby rekonwalescent dodawał otuchy i pozytywnej energii - zdrowym (teoretycznie ) ?To tylko Ty Januszu potrafisz Tym bardziej - życzę Ci szybkiego powotu do dawnej formy i spełnienia marzeń o Patagonii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Tak jest, teraz rekonwalescencja. Reszta potem. Pozdrawiam serdecznie.Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No to Ci się porobiło...Zdrowia Januszu!!! Oby z każdą chwilą było coraz lepiej! PS. I może trzeba odpuścić te drzemki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Januszu mnóstwo zdrowia! Musi być dobrze, Patagonia czeka! Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zdrowka Janusz życzę !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi