Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Za wszystkie życzenia serdecznie dziękuję. 

Czy się spełnią, pogadamy, gdy dożyję setki. 

:D  ;)

Taaa. Siądziemy sobie wszyscy razem na słoneczku, ze świadomością, że mieliśmy o czymś pogadać, ale żaden z nas nie będzie pamiętał co to było, i rozmowa, jako to bywa w okolicach setki, zejdzie na geriavit.  :lol:

Albo na tę fajną, cycatą salową, która nam pościel zmienia. ;)

• Like 3

Taaa. Siądziemy sobie wszyscy razem na słoneczku, ze świadomością, że mieliśmy o czymś pogadać, ale żaden z nas nie będzie pamiętał co to było, i rozmowa, jako to bywa w okolicach setki, zejdzie na geriavit.  :lol:

Albo na tę fajną, cycatą salową, która nam pościel zmienia. ;)

W tym wieku, paradoksalnie, dobrze pamięta się historie z przed pięćdziesięciu lat. To z tymi z wczoraj ma się kłopoty :P

Spelnienia marzen Januszu B)

A tak poza konkursem masz tam jeszcze gdzies torebke z napisem Melanzyk? :ph34r: przypomnialem sobie wlasnie :rolleyes:

W związku z tym, że od pewnego czasu jestem już w wieku, w którym ma się problemy z zapamiętaniem rzeczy "z wczoraj" ( :P ), zapisuję sobie. "Melanzyk" mam zapisane, że zrealizowane. Czyżby było coś jeszcze?

Zetce? 

Nie.

Słucham tylko http://www.antyradio.pl/sluchaj/online/Antyradio-Katowice.html

B)

Janusz co nowego ? ;)

Zrobiłem kilka "Gandalfów", Niedługo nowa, ostatnia część "Hobbita" :)  

Zmieniłem komputer na nowszy, nowe oprogramowanie, jeszcze nie wgrałem starych programów. Jak już wszystko opanuję, to wkleję zdjęcia.

Powoli też kończę zamówioną partię "Robali". Z drewnianymi mam większy problem niż z pianką, z drugiej strony to też jest lepsza rehabilitacja :D Powoli strugam, przerabiam formy piankowe, wymyślam nowe malowania. Coś niecoś uda mi się dokończyć jeszcze w tym roku, ambitniejsze plany mam na Nowy Rok. Powolutku B)

• Like 3

Chwilowo tak będzie wyglądać nowa prezentacja zdjęć. 

Do czasu, aż mi się znudzi i wymyślę coś nowego B)

Widać że Sylwester się zbliża.

Na teście dla daltonistów , to pewnie bym oblał.

- co widzisz?

-wobler

- nie, to jest ryba

Edytowane przez stoner
  • Like 3