Fin333 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Albo tak. Też można się domyślić gdzie ten wobler jest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Od dziś pojawiła się nowa informacja. Teraz już każdy będzie wiedział, za co jest przyznawany status "twórca", a za co odbierany. Ogólnie - trzeba się bardzo postarać, by ten status utracić. Bo i nie ma to być jakieś ekskluzywne, wąskie grono - twórcą może być każdy z nas. "Twórcą" również, wystarczy odrobina dbałości o własny wątek i chęć pokazania kolegom, co się robi. Aby stracić ten przywilej trzeba być leniem, lub lekceważyć kolegów. Mam nadzieję, że takich przypadków będzie bardzo mało http://jerkbait.pl/topic/7399-warsztat-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t-index/#entry1569445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Janusz co tak cicho Mam taką cichą nadzieję że coś szykujesz na nowy rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Na Nowy Rok? Oczywiście Kilka tematów. Ale wciąż wymagają dopracowania.Tymczasem na wyraźną prośbę (praktycznie był to szantaż ) wykonałem jeszcze serię popperów z bardzo silną opalizacją. Brak słońca utrudnia jej właściwą prezentację, ale coś tam widać 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Woblery bardzo bardzo ale jest jedno ale. Zmień tło, bardzo bolą oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Janusz tło extra! Pokryje holo takie poppery. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (...) Zmień tło, bardzo bolą oczy. Przecież zmieniłem... Poprzednio był całkiem inny hologram...No dobrze, zmienię.Mam jeszcze całkiem sporo różnych innych hologramów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Bardzo fajne poperki A jak strzeble bedą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Skończyłem 20 Robali, okazało się, że muszę jeszcze trochę dorobić Tworzę też kilka sztuk Prawie 5. Jedną z nich chcę pomalować na Strzeblę. Trochę się boję, czy szczegóły wyjdą poprawnie. Jeśli tak, to siadam do Strzebli i Kiełbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Januszu też dłubię robala tralalala.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 No i wreszcie konkret strzebla)))) rób bo już powyrywałem A sezon tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Przy struganiu woblerków lubię posłuchać muzy. Najczęściej jest to Rock, ale dopuszczam też i inne style. Zwłaszcza gdy wykonacie jest brawurowe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Janusz życzę Ci dużo zdrowia na te święta !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przy struganiu woblerków lubię posłuchać muzy. Najczęściej jest to Rock, ale dopuszczam też i inne style. Zwłaszcza gdy wykonacie jest brawurowe Co do brawurowych zachowań https://www.youtube.com/watch?v=zF2whu51s5k 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kuniec świata!Jestem wstrząśnięty i zmieszany! Tej nocy nie zasnę. Wrażenia artystyczne spowodowały u mnie głęboką depresję I teraz najgorsze - świetnie się bawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przy struganiu woblerków lubię posłuchać muzy. Najczęściej jest to Rock, ale dopuszczam też i inne style. Zwłaszcza gdy wykonacie jest brawurowe Kolęda u Ciebie w domu, to musi być fura zabawy. Wesołych Świąt. Darek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Spokojnych Świąt Januszu. Albo szalonych, jak wolisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dziękuję za wszystkie życzenia. Liczę, że tym razem się spełnią Wszystkim Wam życzę, by te Święta były bardzo udane i wspominając je, by uśmiech gościł na Waszych twarzach. Robaczki na choinkę - na specjalne życzenie siostrzenicy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Co to za korniki zrobiłeś, że z pudełka wióry lecą? Wesołych Januszu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Czyż nie ma magicznych chwil?Lub magicznych miejsc?Dzisiejsza noc na Islandii 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Janusz, wszystkiego dobrego na nowy rok, dużo zdrowia, spełnienia marzeń i szalonej zabawy sylwestrowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Mija kolejny rok. Z podsumowaniem konkursu zdjęciowego zaczekam do jutra, dziś kilka myśli związanych z woblerkami. Zdrowiem. Planami. Zaczęło się nieciekawie, potężnym uczuleniem. Lekarze mieli kłopot z postawieniem diagnozy, męczyłem się, oczy puchły i bolały. Piszę tak dokładnie, gdyż i innych może to spotkać. Otóż problem był związany z pyłem z balsy, ale i z każdego innego drewna. Pył trafiając do oczu powodował silną reakcję autoimmunologiczną – pod jednym wszakże warunkiem; oczy musiały być wcześniej wysuszone. Maszynka (multiszlifierka), którą zwykle stosowałem dmuchała lekkim „wietrzykiem” prosto w twarz, pod okulary i osłonę, którą stosowałem. Gdy zmieniłem sprzęt na Proxxona, przestało dmuchać w twarz. Uczulenie znikło. Czary! Co by nie mówić, miałem szczęście. Z udarem. Skończyło się na lekkim niedowładzie, z którym walczę i nie poddaję się. Równie dobrze mogłem skończyć na wózku, śliniąc się i bełkocząc. Cieszę się, że mnie to ominęło. Miałem fart i doceniam to. Jestem szczęściarzem Jeśli zaś chodzi o woblerki, mogę oficjalnie potwierdzić – nie jest źle Mogę rzeźbić, oklejać. Jutro sprawdzę Strzeble. I came back Po podkładach i pierwszej warstwie żywicy. Edyt:Wszystkim jerkbaitowym przyjaciołom życzę śmiałości w planach i szczęścia oraz wytrwałości podczas ich realizacji w 2015 roku Edytowane 31 Grudnia 2014 przez woblery z Bielska 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 I Tobie Januszu Wszelkiej Pomyślności na Nowy Rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 No Janusz szanuj zdrowie bo mamy je tylko jedno . i Najlepszego w Nowym 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wszystkiego dobrego Januszu , a prze wszystkim szybkiego powrotu do pełni formy , już czekamy na kolejną porcję perełek z Bielska . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi