stoner Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak zwykle dopieszczone w każdym miligramie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Płacie (i karaś) z nowego tarła. Dla spostrzegawczych - który to karaś?No dobra, żartowałem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Po prostu pikne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Już dzisiaj to pisałem ale powtórzę jeszcze raz. Wyglądają Bardzo fajne z naciskiem na bardzo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Janusz a jak gabarytowo te wobki(płocio--karasie)---znaczy jaka wielkość i waga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 8 cm, 7 gramów. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wyglądają na większe Melek chcieć jedna płocie i jednego karasia. Da się? Januszu a masz jeszcze gdzieś moje poperki? Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Bardzo ładne woblerki, widać doświadczenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Maćku, jakie popperki?! Przypomnij mi, proszę. Przejrzałem cały zeszyt, priv - i nic. Ani śladu... Płoć + karaś, zapisuję. Mam dopisać popperki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja bym na miejscu tych okoni emigrował na południe, bo u nas klenie się budzą i będą miały przechlapane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Bartku, znów świetne zdjęcie!Brak mi słów. , , bravissimo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Płacie (i karaś) z nowego tarła. IMGP8152.JPGDla spostrzegawczych - który to karaś?No dobra, żartowałem Janusz łuseczka elegance a czym wyciskana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Czym.Na początku stosowałem paznokieć, ale był to mało precyzyjny "przyrząd". Więc zrobiłem sobie narzędzie, którym pracuję do dziś. Składa się on z lekko wygiętego, zwężającego się i na końcu zaokrąglonego paska metalu oraz rękojeści. I oczywiście różne rodzaje tiulów oraz tkanin typu "siateczka". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 ,,stare ale jare '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czym.Na początku stosowałem paznokieć, ale był to mało precyzyjny "przyrząd". Więc zrobiłem sobie narzędzie, którym pracuję do dziś. Składa się on z lekko wygiętego, zwężającego się i na końcu zaokrąglonego paska metalu oraz rękojeści. I oczywiście różne rodzaje tiulów oraz tkanin typu "siateczka". Tak myślałem fajnà fakturę majà np. paski parciane Będę testował przy mniejszych woblerkach. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Karaś kozak, świetny kolor. Powłoka też niczego sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ale piękna karaska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Piękne złoto uzyskałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Piękne złoto uzyskałeś Tak naprawdę to jest pięć różnych odcieni, by w sumie uzyskać ten efekt. Sporo "babraniny", ale dla odpowiedniego efektu - warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Janusz czy gdzieś na początku zaplątał się oliwkowy kolorek na karasiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie 3 różne odcienie żółci i pomarańczu (jaune, orange, jauneorange), odrobina transparentnej czerni i oczywiście brun fonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jak to wszystko spamiętać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 8 cm, 7 gramów. IMGP8153.JPGIMGP8154.JPG Hohohohoho cudowne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi