dalton Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 "Z jerkami mam problem. Nie łowię na nie i nie potrafię rozpoznać łownych od "takich sobie"...........................................................................................................przygotuję kilka wzorów, obłowię, później kilka trafi do testerów................................................................................" To ja się zapisuje do testowania PANIE JANUSZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dalton, jeszcze raz mi tu za"panujesz" i nie ma mowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Janusz, tak sobie myślę, śledząc ostatnie wpisy, że w sumie to trochę z wiatrakami walczysz.Najwyższy czas pogodzić się z tym panowaniem i ozdobić palec solidnym, złotym sygnetem*. *może być handmade z amelinium, na którym nie widać łączeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Na bycie oryginalnym nie będę się silil wiec powiem tylko : robaczki rozje ...... mnie . Extraklasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 no dobra Janusz, już będę grzeczny.....tylko dasz mi potestować jerki - plissssss. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Maćku, to będzie dla mnie zaszczyt. Oczywiście będziesz testował. I jeszcze jedno - zacznij pisać normalne posty. Ludzie którzy nie znają Cię tak dobrze jak ja mogą nabrać bardzo mylnego osądu.. Ne wiedzą, że się wygłupiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nowy wylęg strzebli wygląda miodnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No to jutro 1 wezmę )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Uważaj żeby Ci stadko nie odpłynęło nad Wartą ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Andrzeju, gratuluję wytrwałości. 124 strony przejrzeć, fiu fiu Nalegam, bez "panowania". Z jerkami mam problem. Nie łowię na nie i nie potrafię rozpoznać łownych od "takich sobie". Ale spora ilość zapytań zmusi mnie pewnie do zajęcia się poważniej tematem. Ale to nie wcześniej jak w czerwcu, bo na "moich" wodach szczupak ma przedłużony okres ochronny. Do tego czasu przygotuję kilka wzorów, obłowię, później kilka trafi do testerów, zbiorę własne i ich opinie, i podejmę decyzję - co dalej z jerkami. Czyli jeśli już to późna jesień, a raczej dopiero przyszły rok. A pod bolenia mam taki zestawik 9.JPGZrobiłem już miejsce w pudełeczku na jerki do testów :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Gotowe do działań. Uzbrojone i niebezpieczne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jerki do testów?Hmmmm....Jak coś wiesz, że chętny jestem [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ojoj cóż to za piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ładniutkie, są tam moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ładniutkie, są tam moje? A skąd, Maćku. Tamtych już niema. Dla Ciebie powstają nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Rano lecę na rzeke na 2-3h. Niestety w pośpiechu nie wziąłem aparatu będę focił telefonem wiec nie wiem co z tego będzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kolejny mały kroczek... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kiełbie we łbie. Śliczności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ale ładne te kielbiki, o ile to kiełbiki jaka praca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Ale ładne te kielbiki, o ile to kiełbiki jaka praca ? O ile to kiełbiki?!!! A tak się starałem Praca? Cóż. Trudno przy takim kształcie mówić w pełni o lusterkowaniu, więc niech będzie, że to takie kolebanie na boki, pomieszane z merdaniem ogonkiem (Y). Oraz jakieś tam odjazdy na boki w komplecie, ale tym się nie będę chwalił, bo zaraz będzie, że cudze pomysły podkradam Edyt - dokładam jeszcze jedno zdjęcie, może na nim będzie bardziej widać, co to za rybka była moją inspiracją Edytowane 26 Marca 2015 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Głowacz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 O ile to kiełbiki?!!! A tak się starałem Praca? Cóż. Trudno przy takim kształcie mówić w pełni o lusterkowaniu, więc niech będzie, że to takie kolebanie na boki, pomieszane z merdaniem ogonkiem (Y). Oraz jakieś tam odjazdy na boki w komplecie, ale tym się nie będę chwalił, bo zaraz będzie, że cudze pomysły podkradam Edyt - dokładam jeszcze jedno zdjęcie, może na nim będzie bardziej widać, co to za rybka była moją inspiracją 2.JPG Myki krolowi Julianowi ukradles? Oj niedobry ty, oj niedobry!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja tam od razu domyśliłem się, że to chyba kiełbie Nie no, świetne i niezmiennie w tym rozpoznawalnym stylu. Kolorystycznie chyba nieco przymieszałeś w różne strony? Bo i sreberko widać, z tyłu tam jakiś złocisty egzemplarz, i opal niebieski jak to w kiełbiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Myki krolowi Julianowi ukradles? Oj niedobry ty, oj niedobry!!! Gdzież bym śmiał.Moje nie mykają.Co najwyżej jakieś tam, nieokreślone, boczne odjazdy mają.Myki?Nigdy w życiu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (...) Bo i sreberko widać, z tyłu tam jakiś złocisty egzemplarz, i opal niebieski jak to w kiełbiu..Ten złoty, to niestety, tylko jakiś odblask na zdjęciu. Przypadkowo się pojawił, więc moja w tym zasługa żadna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi