Fin333 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Skoro niestety to może powstał pomysł na 1-2 sztuki gdzieś na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Janusz, piękne KIEŁBIE zrobiłeś kupię kilka na żywca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Janusz, cóż tu dużo pisać , oczyma i rękoma wyobraźni już je oglądam.O ile się nie mylę, to na zdjęciu widzę tajemniczy efekt na brzuszku .Kiedyś dojdę do tego jak go uzyskać. Piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Janusz, cóż tu dużo pisać , oczyma i rękoma wyobraźni już je oglądam.O ile się nie mylę, to na zdjęciu widzę tajemniczy efekt na brzuszku .Kiedyś dojdę do tego jak go uzyskać. Piękne.Dojdziesz, dojdziesz. Jak nie sam, to przy najbliższym spotkanie "grupy śląskiej" wszystko Ci opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kolejny mały kroczek...4.JPG Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 28 Marca 2015 przez woblery z Bielska 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ten z przodu ma takie ciekawskie spojrzenie, myślałem że mi na klawiaturę wylezie Piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Przepiękne te kolorki uzyskujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Super wyczucie koloru i ta estetyka wykonania no i ogólnie całość wygląda super a podejrzewam że praca równie dobra Pozdrawiam Qcyk!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Chyba spore agresorki z tych okonków. Jaka ich waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Chyba spore agresorki z tych okonków. Jaka ich waga?Były zrobione jako pływaki, około 4 gramów plus kotwiczki. Nie pamiętam dokładnej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 2.JPGKurza blaszka, chcę takiego jednego do kolekcji na regał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Janusz tylko 48 cm na tego wobka o którym rozmawialiśmy na zawadach))) Edytowane 28 Marca 2015 przez bertold12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Kurza blaszka, chcę takiego jednego do kolekcji na regał. Na regał, na regał...Na regale nie ma ryb z zębami, zawadów, możliwości nieudanego rzutu... To jak go stracisz, bym mógł dorobić kolejne?Ech, z tymi kolekcjonerami to żadnego interesu ni ma Ale oczywiście będę dumny, jeśli trafi do jakiejś kolekcji. Choćby i na regał. Może jako początek serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Janusz, w zeszłym sezonie nic (chyba za bardzo się bałem urwać ), dziś zameldował się taki. A na co, to mam nadzieję widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Na regał, na regał...Na regale nie ma ryb z zębami, zawadów, możliwości nieudanego rzutu... To jak go stracisz, bym mógł dorobić kolejne?Ech, z tymi kolekcjonerami to żadnego interesu ni ma Ale oczywiście będę dumny, jeśli trafi do jakiejś kolekcji. Choćby i na regał. Może jako początek serii Na regał jeden być musi a jak pomacam i mi spasuje (wiem to nie kij ale ja lubię zobaczyć nie tylko na zdjęciach) zamówię kolejne do łowienia i pewnie będę marudził tak jak teraz Tomkowi1988 wymyślam (po kilkunastu już od niego kupionych) zadania dla godnych tego wyzwania wykonawców. Edytowane 28 Marca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Coś zdecydowanie "do łowienia", a nie na wystawę.Chociaż, jako część kolekcji? Może. Kto wie? Słonecznica 4 cm w czterech wersjach: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ślicznotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Uwaga!W wodach jeziora żywieckiego pojawiły się spore ilości krzyżówki pstrąga tęczowego z potokowym. Podobno podczas wczorajszej nawałnicy uciekły z hodowli w Rajczy. Dziś już są pierwsze doniesienia o połowach tych ryb w Sole. Nawt bym się ucieszył, bo to ryby silne i waleczne. Niestety, są również żarłoczne mają mocne zęby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Krótki poradnik fotografa.Wszyscy lubimy popatrzeć na zdjęcia dużych ryb. Oczywiście, najbardziej lubimy, gdy są to zdjęcia naszych dużych ryb. No, ale kto z nas łowi same wielkie sztuki? Dla tych, których połowy są zawsze mniejsze niż sąsiadów, jest lekarstwo. Wszystko dokładnie zaprezentowano na poniższych zdjęciach. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Widzę ze dobrze biorą na "robaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgodnie z najnowszymi informacjami, tęczakopotoki uciekły nie z Rajczy tylko z Węgierskiej Górki i były tam hodowane również krzyżówki potokowca z sandaczem. Bydle nie tylko złośliwe, ale i z większymi zębami. Pierwszy łowca wylądował na chirurgii, ponad 100 szwów. OSTRZEGAM! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Janusz, to nie krzyżówki ryb. Zostaliście wprowadzeni w błąd.Zdjęcia, które wklejasz to typowe przypadki zachorowań na rybią ospę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja też ostatnio zaliczyłem niezłą krzyżówkę. Na moje oko był to gatunek Diagram Jolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi