Franc Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Och te strzeble obiekty westchnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ta moja wymyślanka to nawiązanie do podpisu "wzb" który jak ktoś wcześniej napisał(a prześledziłem cały wątek, nie że tylko ostanie parę stron... ) wygląda i skojarza się jak raperski tag, a reszta, no cóż, to z filmów z czarnoskórymi :)Januszowi bliżej do Indianina niż do murzyna... Wiec musisz zaczerpnąć coś z westernow raczej.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Och te strzeble obiekty westchnień Właśnie się wybieram pomęczyć te obiekty westchnień- strzeble z wysypką.... Mam akurat 3 godziny zanim dzieci wyjdą z przedszkola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Januszowi bliżej do Indianina niż do murzyna... Wiec musisz zaczerpnąć coś z westernow raczej....Wiem wiem. Tak jak napisałem, tak mi się skojarzyło... Natomiast ,tak myślę, że nie jeden z Nas chciałby zasiąść z Januszem przy ognisku, ze szklaneczką wody ognistej, spalić z Nim fajkę pokoju i porozmawiać o magii zaklętej w jego wabikach.... Hołk!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wiadomo, pierwszy Maja się zbliża. Większość przegląda pudełka w poszukiwaniu najlepszych przynęt, wędki i kołowrotki w pełnej gotowości. Zaglądam do woblerków, a tam pełna panika! Spokojnie. U mnie sezon szczupakowy rozpoczyna się dopiero za miesiąc. Nie będę więc wrzucał woblerków pod zębate pyski. Chyba nie uwierzyły, bo panika trwa nadal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A ja sezon rozpoczne juz jutro a sezon juz mamy rozpoczety od wtorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Bardzo ładne kiełbie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Troszkę prywaty http://jerkbait.pl/topic/57448-sztuczne-muszki-zestaw-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cego/ Koledzy zaczynający przygodę z fly fishing'iem muszą się liczyć ze sporymi wydatkami. Wędka, kołowrotek, linka, przynęty - wszystko inne niż w pozostałych metodach wędkowania. Dobrze, że choć kawałek żyłki na końcu zestawu jest taki sam Zestaw zaproponowany pod powyższym linkiem pozwala zaoszczędzić sporo gotówki. Wszedłem niedawno w posiadanie zestawu muszek, zestawu idealnego dla początkującego muszkarza. Są wszystkie podstawowe typy przynęt, od suchych po nimfy, są mokre i streamery. Coś pod pstrąga i lipienia. Od siebie dodałem kilka muszek i uzbierało się ich jakieś 130 sztuk. Łączy je jedno - są na hakach z zadziorem, a ja takich już nie będę używał... Dołożyłem też oldskulowe aluminiowe pudełko na muszki, ze ściągą z węzłów Jeśli nikt z kolegów z jerkbaita nie będzie ich chciał, pójdą na Alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Płoć.8 cm, 10 gramów. Balsa. 5 warstw żywicy. Na rozpoczęcie sezonu szczupakowego będą w sam raz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Boleniowy zestaw pierwszomajowy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Woblery jak zwykle super ale duszki dopiero zatrzymują wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Do spełniania życzeń - karasie "złote rybki" 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Karasie, miód malina, super Ci wyszły, stosujesz folie samoprzylepna typu 3M czy typowa śniadaniową w rolce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 j2.JPGDo spełniania życzeń - karasie "złote rybki" Mózg w kosmosie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Karasie, miód malina, super Ci wyszły, stosujesz folie samoprzylepna typu 3M czy typowa śniadaniową w rolce?Samoprzylepna "tesa aluminium tape"Jestem jednak coraz bliższy odejścia od tej taśmy. Staram się osiągnąć lepszą jakość, a tutaj natrafiłem na mur. Lepiej nie potrafię. Może nowa technologia (jeśli ją w końcu opanuję) pozwoli mi pójść kolejny kroczek naprzód... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Aj waj ! Cymes ! Jak ja lubię dopracowane przynęty na 100% ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Holender piękne te złotka, aż chciało by się zobeczyć wersję złota z ciemną zielenią a'la lin z głębokich torfianek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zrobię - gdy będę robił jerki. Złotooliwkowy jerk powinien fajnie wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oj jest nad czym zawiesić oczko. Pozeja ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Karasie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Okonie średnio biorą - to wystrugałem sobie trochę własnych. 6 i 7,5 cm.A co Po "spanikowanych" kiełbikach poczułem chęć na zwykłe, bez fajerwerków.Z taką nagłą i nieoczekiwaną ochotą nie należy walczyć, bo może się już nie powtórzyć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ale numer Chinole mnie podrabiają Dobra, trzeba mocno przymrużyć oko, ale ja tam drobne podobieństwo widzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jak zobaczyłem to zdjęcie byłem przekonany że widzę kolegi wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi