Fin333 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ojj, kitajce najwyraźniej przeglądali wątek, tylko czekać na bardziej intensywne zielenie i złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Czyli jednak chinol? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Krótka historia o kiełbiu, co okonia złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zdjęcie okonia nadeszło pocztą od przyjaciela łowiącego na śląskich jeziorach. Przynęta miała być na nurt, ale cóż, wrzucił, złowił, miał rację Cóż, bywa; ja kilka lat temu, chcąc w jeziorze zapolować na okonie, wrzucałem do wody - strzeble. Po czwartym szczupaku (i zerze okoni) zmieniłem przynętę. Ryby nie były wielkie, ot takie 40 do 50 parę, ale nie dopuszczały okoni! Czasem nasze plany idą w łeb, bo ryby wiedzą lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tak jest :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Konkurs na jerka imitującego szczupaka zakończony, mogę więc spokojnie pokazać (moim zdaniem) największe walory mojego projektu. Oko:Nozdrza:I grzbiet: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 No i teraz w tych ujęciach to on wygląda jak całkiem inny ... Fajniejszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wobler ładny, malowanie super, ale dla mnie nie wygląda jak mały szczupaczek, a jak miniaturka dorosłego spasionego szczupłego. Na zdjęciach pewnie widać o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wobler ładny, malowanie super, ale dla mnie nie wygląda jak mały szczupaczek, a jak miniaturka dorosłego spasionego szczupłego. Na zdjęciach pewnie widać o co mi chodzi.Dokładnie tak! Chciałem zrobić miniaturę szczupaka, a nie kopię małego "ołówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 O to chodzi, zależy co chciał uzyskać Twórca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Oko jest kosmiczne! ogólnie kozak pajk a on też oklejany jest taśmą alu czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Janusz jak masz foto brzucha to pokaż ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Oko niesamowite W nastepnym konkursie mozna by nie ograniczac sie do dwoch zdjec przynety. Powinno byc jakies dodatkowe zdjecie lub dwa sczegolow wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Oko jest kosmiczne! ogólnie kozak pajk a on też oklejany jest taśmą alu czy mi się wydaje? Nie jest oklejany. Tym razem bez folii Janusz jak masz foto brzucha to pokaż ok???Niestety, nie zrobiłem zdjęcia brzucha. W czasie malowania popełniłem błąd, który nie mogłem już naprawić i który w sumie bardzo popsuł ostateczny efekt wizualny. Chciałem uzyskać "kosmiczny" efekt, a wyszło jak wyszło. Później poprawianie, które nigdy dobrze się nie kończy - tak więc z brzucha nie byłem zadowolony, oględnie mówiąc. Oko niesamowite W nastepnym konkursie mozna by nie ograniczac sie do dwoch zdjec przynety. Powinno byc jakies dodatkowe zdjecie lub dwa sczegolow wykonania Cóż, przemyślę propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Okonek daje radę Dzięki Zbyszku za ciekawe zdjęcie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Super ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Janusz szczupak super , super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Janusz szczupak super , super Nie mój, ale rzeczywiście super.Choć z drugiej strony, złowiony na woblerka mojej roboty, więc tak troszkę mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 a co tu tak cisza ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Franc nic nie piszesz to cisza.Janusz, mało podobne do twojego wątku aby było spokojnie.Może wszyscy na rybach [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na pytanie, co robię, jest tylko jedna dobra odpowiedź. To, co lubię 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Hahahah ale się ubawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) czegoś takiego w życiu nie widziałem - takiej fotki. Edytowane 27 Maja 2015 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi