woblery z Bielska Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Cieszę się, że mogłem Wam sprawić radość.Radość sprawiono również i mnie, publikując artykuł o woblerach z Bielska w najnowszym numerze (czerwcowym) WW 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Widziałem, gratulacje. Wysyłka będzie w poniedziałek, chyba, że okoliczności przyrody nie pozwolą mi się wyczłapać nad wodę to się wyczłapię na pocztę w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Cieszę się, że mogłem Wam sprawić radość.Radość sprawiono również i mnie, publikując artykuł o woblerach z Bielska w najnowszym numerze (czerwcowym) WW z1.jpgJest powód aby kupić WW... Janusz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jest powód aby kupić WW... (...) Przesadziłeś, Tomku Ale jak chcesz, to możesz kupić. Przy jakiejś okazji, gdy przychylne wiatry rzucą nas w to samo miejsce, możesz liczyć na autograf. A co! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Przesadziłeś, Tomku Ale jak chcesz, to możesz kupić. Przy jakiejś okazji, gdy przychylne wiatry rzucą nas w to samo miejsce, możesz liczyć na autograf. A co! Autograf ok ale na woblerze najwyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ja pierdziu w gazetach piszą .Dobrze że jest ten jb to już się jakiś czas znamy , a z gazet to byśmy się nigdy nie poznali , a woblery były by przedmiotem westchnięć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Patrz dalej cisza...Janusz, aż tyle zamówień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cały czas coś robię. Ale to jest już powielanie poprzednich wzorów. Nie ma czym się chwalić. Natomiast nowe technologie, które zamierzam wprowadzić, wciąż nie dają mi tej jakości, o której myślę. Najchętniej zatrzymałbym produkcję i całkiem poświęcił się realizacji nowych pomysłów. Tylko tak się nie da. Do tego problemy zdrowotne i stąd moja mniejsza aktywność. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Janusz nie daj się, kto będzie robił takie piękne woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Miło dostawać takie zdjęcia: Dziękuję, Tomku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wyłowione z neta - prawdziwy łowca C&R!Nie dość, że haki bezzadziorowe, to jeszcze ryba nawet nie ukłuta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Uff.Ale było fajnie! Kilka dni nad Turawą, która tym razem sandaczy nam poskąpiła, ale za to zrekompensowała znakomitą kompanią - było warto! Wszystkim, w których towarzystwie spędziłem niezapomniane i bardzo pogodne chwile, serdecznie dziękuję Dziś powrót do normalności. Okonie, które które ostatnio wysyłałem "na zachód", mają coraz bardziej mi odpowiadające oczy. Będę musiał jeszcze poeksperymentować, ale uważam, że jest to właściwy kierunek. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Janusz oko wyszło Ci genialnie, jak mniemam w realu wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Janusz oko wyszło Ci genialnie, jak mniemam w realu wygląda jeszcze lepiej.Fakt, w realu wygląda to lepiej. Ale może jeszcze odrobinę uda mi się poprawić efekt. Pędzelek, cierpliwość i może, powtarzam - może uda się doścignąć wyobraźnię. A jeśli nie, to osiągnięty efekt uważam za niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Sam Januszu takie oczka działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Sam Januszu takie oczka działasz?Tak i nie.Kupne, dodatkowo malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Koleżanki i koledzy, przyjaciele.Ważna sprawa. Do poniedziałku trzeba wysyłać jak najwięcej protestów przeciwko planom trwałego obniżenia wody na jeziorze żywieckim. Nie będę pisał wszystkiego ponownie, poniżej link do "Wieści znad wody":http://jerkbait.pl/topic/59800-pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-jezioro-%C5%BCywieckie/#entry1698018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Co by wątek podtrzymać, taki 45+ na przebrzydłe robale 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Byłoby znacznie lepiej, gdyby nie był pokazany do góry nogami tj. do góry brzuchem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Lepiej niż w panierce [emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Piękna sztuka . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Faktycznie, bez buta i z brzuszkiem w dół bez porównania lepiej Dziękuję Wam obu - za zdjęcie i za właściwsze kadrowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Oj tam, nie zawsze moje zdjęcia muszą być artystyczne ważne, że odpływał z werwą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kiełbiki. Nówki sztuki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Yszzz mam kiełbie we łbie.Teraz jednak nawet za dużo przynęt mam do testów i łowienia. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi