Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Jest powód aby kupić WW... (...)

:D  :D  :D  :D  :D

Przesadziłeś, Tomku :D

Ale jak chcesz, to możesz kupić. Przy jakiejś okazji, gdy przychylne wiatry rzucą nas w to samo miejsce, możesz liczyć na autograf. A co! :D  :D  :D

• Like 2

Cały czas coś robię. Ale to jest już powielanie poprzednich wzorów. Nie ma czym się chwalić. Natomiast nowe technologie, które zamierzam wprowadzić, wciąż nie dają mi tej jakości, o której myślę. Najchętniej zatrzymałbym produkcję i całkiem poświęcił się realizacji nowych pomysłów. Tylko tak się nie da. Do tego problemy zdrowotne i stąd moja mniejsza aktywność. 

post-52580-0-93458000-1433317303_thumb.jpg

• Like 5

Uff.

Ale było fajnie! Kilka dni nad Turawą, która tym razem sandaczy nam poskąpiła, ale za to zrekompensowała znakomitą kompanią - było warto! Wszystkim, w których towarzystwie spędziłem niezapomniane i bardzo pogodne chwile, serdecznie dziękuję :)

Dziś powrót do normalności. Okonie, które które ostatnio wysyłałem "na zachód", mają coraz bardziej mi odpowiadające oczy. Będę musiał jeszcze poeksperymentować, ale uważam, że jest to właściwy kierunek.

post-52580-0-42410500-1434368549_thumb.jpgpost-52580-0-95000300-1434368555_thumb.jpg

• Like 13

Janusz oko wyszło Ci genialnie, jak mniemam w realu wygląda jeszcze lepiej.

Fakt, w realu wygląda to lepiej. Ale może jeszcze odrobinę uda mi się poprawić efekt. Pędzelek, cierpliwość i może, powtarzam - może uda się doścignąć wyobraźnię. 

A jeśli nie, to osiągnięty efekt uważam za niezły ;)

Koleżanki i koledzy, przyjaciele.

Ważna sprawa. Do poniedziałku trzeba wysyłać jak najwięcej protestów przeciwko planom trwałego obniżenia wody na jeziorze żywieckim. Nie będę pisał wszystkiego ponownie, poniżej link do "Wieści znad wody":
http://jerkbait.pl/topic/59800-pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-jezioro-%C5%BCywieckie/#entry1698018

• Like 2