Pride Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No to się podziało efekty współpracy kapitalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ,,Dwustronne" też będą? Np.okoń i bez pasków.Wygląd rewela , praca na pewno taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) A do spełniania życzeń - złote rybki Edytowane 16 Lipca 2015 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Janusz co jedne to lepsze,jest na czym oko zawiesić życze owocnej współpracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A do spełniania życzeń - złote rybki 8.JPGJaź złota orfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Piękne kolorki mają te wobki:-)A te łamane robale pierwsza klasa i pewnie rybom zasmakują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Współpraca współpracą, ale nie zapominam o swojej "działce" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Począteki koniec 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dobrze, że nie pokazałeś sadzonek balsy [emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dobrze, że nie pokazałeś sadzonek balsy Następnym razem...Już mam pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Strzeble. Sezon na pstrągi jeszcze trwa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Piękne . W końcu się do nich dołożyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Piękne i łowne! Wczoraj jak przenosiłem graty wpadło mi kilka takich do ręki. Cudeńka! Chyba je wypróbuję za tydzień w trollingu na grubego zwierza, tylko niestety ze stalka bo bym długo nie poplywal... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kiełbie 6 cm.Miał być kiler na pstrągi i klenie, a na zdjęciach "od ludzi" okonie, szczupaki, ba, nawet suma widziałem. Suma!!! A mialy być pstrągi...Eh... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Kiełbie 6 cm.Miał być kiler na pstrągi i klenie, a na zdjęciach "od ludzi" okonie, szczupaki, ba, nawet suma widziałem. Suma!!! A mialy być pstrągi...Eh... 2.jpg Janusz, a może trzeba go wypróbować na rzece pstrągowej a nie na dolnej Wiśle Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Sandacz23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Janusz, a może trzeba go wypróbować na rzece pstrągowej a nie na dolnej Wiśle Też tak uważam. Ale cóż, ja je tylko tworzę, a ludziska jak już kupią, to ciepią byle gdzie. Do nizinnych rzek, jezior i sadzawek. Ja powtarzam - to na Pstrąga! A Oni: "Nie znasz się". I łowią.Cholera, wychodzi na to, że się nie znam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Remanentów ciąg dalszy. Słonecznica, 4 cm.Znajomy powiedział mi ostatnio: "Ten twój mały woblerek, to jest chyba najlepszy wobler na świecie!" Bardzo miła, choć pewnie niezasłużona opinia. Przez grzeczność nie zaprzeczyłem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Januszowi nie do końca udało sie ukończyć to co chciał specjalnie zrobić na zawody i podesłał jerki z kooperacji z Piotrem... Tablica 2015 była na bogato! Podziękowania Dla Janusza/Piotra i pozostałych TWÓRCÓWZa Uświetnienie Naszej Imprezy Swoimi Dziełami Więcej szczegółów i zdjęć w oficjalnej relacji z zawodów: http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2015.htmlKilka dodatkowych fotek w moim wątku... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dziękuję Piotrze za relację, z problemami technicznymi powoli daję sobie radę i mam wielką nadzieję, że do przyszłorocznych zawodów zdążę się z nimi uporać Dziś otrzymałem filmik z łowienia Okoni na moje popperki. Ostrzegam, łowienie na popperki wciąga równie mocno, jak na suchą muchę! https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11868370_1859912557567969_961189111_n.mp4?efg=eyJybHIiOjQ0MSwicmxhIjo2NzZ9&rl=441&vabr=245&oh=fb485d5b30545aa09b8a2f274c4064e3&oe=55C6856E Tomku, dziękuję za filmik! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Janusz, link nie działa, przynajmniej u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 A teraz?https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11868370_1859912557567969_961189111_n.mp4?efg=eyJybHIiOjQ0MSwicmxhIjo2NzZ9&rl=441&vabr=245&oh=bfc2b16ab109dbf4a0bfcd7ec2d3bb8f&oe=55C79EAE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Teraz też nie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 To może zobacz tutaj :https://www.facebook.com/woblery.zbielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ooo i teraz nawet u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi