Melanzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Fajny filmik moje sie nie doczekaly premiery raz juz zalowalem ze ich ze soba nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Janusz nie tylko fajne poppery robi, w niedzielę miałem dzień Woblerów z Bielska.Dawno już nie miałem okazji tak połapać, około 50 okoni z czego 30 tylko na woblery Janusza.Nie będę wymieniał czyje woblery nie dały efektów Może innym razem twory innych twórców też "coś złapią" Janusz dziękuję ci za twoje 4cm cuda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Gratulacje, Marcinie. Piękne okoliczności przyrody, skubiące rybki, rodzina - czegóż chcieć więcej?Chyba tylko tego, by takie chwile zdarzały się częściej, czego z całego serca Ci życzę! Okoń, to, jak wiadomo, stadna rybka. Poniżej cała ławica 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Okoń...Testy nic nie dały.Wiesz o co chodzi [emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wiem.Coby także i inni wiedzieli - rok temu Marcin zechciał był rozpocząć (własną, prywatną) rywalizację jerków Roberta @joker'a i moich. "Testuje" z rzadka, do tego nie wtedy, gdy szczupaki zakąszają No i efekty tego "pojedynku" są słabe, by nie rzec mizerne. Ale nie ustaję w nadziei, że łowiąc w normalniejszych, czyli nie, jak dotychczas, w skrajnie niesprzyjających warunkach - wreszcie sobie połowi "do bólu", na oba testowane modele. I szczęśliwym będę, jeśli uda mi się w tej "korespondencyjnej" rywalizacji do Roberta jerka mocno zbliżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Co człowiek nie wejdzie w ten wątek to za każdym razem coraz ładniejsze woblery.ogólnie to jest tak że zwyżka i w dół i znów w górę i takie tam ....a tu Janusz tylko cały czas piorunującym tempem w góręco Ty za wspomagacze bierzesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Co człowiek nie wejdzie w ten wątek to za każdym razem coraz ładniejsze woblery.ogólnie to jest tak że zwyżka i w dół i znów w górę i takie tam ....a tu Janusz tylko cały czas piorunującym tempem w góręco Ty za wspomagacze bierzesz Franc to z miłości [emoji14]Daje mu kopa i robi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tym razem popper rozmiarów słusznych, 10 cm. Sześć warstw żywicy powinno dość dobrze zabezpieczyć przed kłami szczupaków. Testy pokażą, czy tak będzie rzeczywiście 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) słuszny rozmiar Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Franc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Januszu ostatnio podczas trollowania zapuscilem jedna wędkę na ok godzinkę z moja szczęśliwą strzebelka. Miałem w nią takie je○○○ecie ze myślałem ze kij strzeli. Niestety ryba się nie zacięła, a szkoda bo mogła być to naprawdę dobra ryba. Później pogoda się zmieniła na szczupakową wiec wróciłem do pajkowania M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (Wymawiać ze wschodnim, tzn kresowym akcentem):Je.aka w strzeble strzelił i się nie zaciął? A to morda parszywa z łokiem kaprawym. Następnym razem miej uszykowany granat, coby nie uciekł. Wędkowanie wędkowaniem, a sprawiedliwość po naszej stronie musi być. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sledziki mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Stary wzór, o którym "trochę zapomniałem". Tym razem "Kiełbik" 6 cm w nowym, złotym kolorze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Piękne to nowe złoto . Masz o tyle komfortową sytuację, że na swoich woblerach możesz kombinować z jakimikolwiek kolorami, choćby i pistacjowo-amarantowymi i zawsze będzie to wyglądało co najmniej świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ostatnie kolory, bardzo sexy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dla odmiany, tym razem brak kolorów. Tylko czerń i biel, nie licząc oka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Oj, bardzo lubię takie srebrne rybki, które wszystko zeźre. Z której strony monitora bym nie stanął, oko na mnie patrzy:) Przynęty i fotki wiadomo klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Od dawna nie robiłem hybryd. Kilku ludzi przypomniało mi o ich istnieniu, składając zamówienia. I bardzo dobrze, ponieważ hybrydy bardzo mi się podobają 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak sam napisałeś - nie tylko Tobie. Woblerki hybrydki - klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dokładnie, nie tylko Tobie się podobają Szkoda że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kolorki niby stonowane, ale jednak żywe hybryda wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Janusz wykończenie wymiata !! :-D To epoxy się tak mieni czy jakiś lakier ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hybrydy zabójcze!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dokładnie, nie tylko Tobie się podobają Szkoda że Cię nie będzie ?Jeśli masz na myśli targi, to fakt, nie będzie mnie. Kilka woblerków jednak zamierzam podesłać. Janusz wykończenie wymiata !! :-DTo epoxy się tak mieni czy jakiś lakier ? :-DŻywica. Pięć warstw.Malowanie transparentnym Talens'em po trzeciej warstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi