ezehiel Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 JanuszD jakby kije suszyły... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Wracając do pucharu na Warcie. Podczas zawodów dzwonię do ojca i pytam jak tam? No lipa, słabo ale jakiś gościu pod mostem ładnie ćwiczy okonie . No mówię sobie jakiś miejscowy obczaił wcześniej miejscówkę i poszedł po swoje. Teraz już wiem , że się myliłem. Szacunek Januszu za wynik i podejście do tematu. Dziękuję za miłą choć krótką pogawędkę na końcówce imprezy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (...) Dziękuję za miłą choć krótką pogawędkę na końcówce imprezy.Byłem już w sobotę wieczór. Następnym razem będę musiał wcześniej dać znać, że jadę, może starczy czasu na dłuższą pogawędkę? Wielobarwny zestawik: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dobra myśl a tematów pewnie by nie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dobra myśl a tematów pewnie by nie brakowało O rybkach mogę w nieskończoność 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 O !! to lubię Piękny okonek, jak wszystkie zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Janusz, ryba piękna.Jak zobaczyła kto ją złowił to, aż karpia strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 W ramach konkursu chcę zrobić trzy woblerki. Będę pokazywał kolejne fazy powstawania każdego z nich.Nr 17 cm, balsa, kilka gatunków piór 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Niezła koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 W ramach konkursu chcę zrobić trzy woblerki. Będę pokazywał kolejne fazy powstawania każdego z nich.Nr 17 cm, balsa, kilka gatunków piór IMGP8625.JPGOklejanie piorami = wyzsza szkoła jazdy :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Super pomysł, wygląda to co najmniej świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Ale super pomysł. Wygląda na prawde nieźle, a co za tym idzie... Osoby które nie posiadają tzw. talentu do malowania mają fajne rozwiązenie do dekoracji woblerków. Edytowane 21 Października 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zestaw "farb"oraz uzyskany efekt 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Co będę się rozpisywał...pikne! I moim zdanie dużo trudniejsze niż malowanie... Edytowane 22 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Piękny! Aż strach coś takiego do wody wrzucać, tylko w gablotkę i na kominek Edytowane 22 Października 2015 przez urasenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Cóż dodać..... dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Tak naprawdę to Janusz odrywa te pióra i zdjęcia od końca pokazuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Cudo, muszę Cię kiedyś podrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Super, pięknie wyszło gratulacje i pomysłu, a przede wszystkim wykonaniaPróbowałem przykleić pawie pióro ale wyszło jak zmokła kura a nie paw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jestem ciekaw jak bedzie wygladac juz gotoey, po malowaniu i z oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 eee szkoda malować chyba że na nałożonych kilka warstw lakieru delikatnie grzbiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Malowania farbami nie będzie. Sama żywica. Pięć warstw.Plus oczy. I ster Tylko, że... Mam ochotę porzucić projekt i zacząć go od nowa. Jedyne, co mnie powstrzymuje to fakt, że nie mam już odpowiednich piórek sójki. Musiałbym przycinać. Zobaczę, jak to będzie wyglądać. Jeśli OK, to biorę się za pracę od początku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak nie spełni twoich oczekiwań to mogę się zaopiekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak nie spełni twoich oczekiwań to mogę się zaopiekować No wiedziałem :D Opiekunów "sierotek" wszędzie pełno i każdy gotów pełną opiekę zaoferować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Też chętnie wychowam jak własne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi