ezehiel Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Patrz... Tylko ja nie chcę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jeśli można coś dorzucić od siebie. Proponowałbym jednak usunąć te płetwy z piór sójki. Po pierwsze za dużo pstrokacizny, a po drugie paski są prostopadłe do głównej faktury. Brzuszek pomalowałbym jednak na kremowo a płetwy piersiowe domalował, Wówczas wobek imitowałby ładnie śliza. Ale to tylko mój gust. Poza tym pomysł bardzo fajny. I nie wyzywajcie mnie, że znalazł się esteta . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Założenie nr 1 - tylko pióra. Zero farb.A poza tym, sójka bardzo fajnie nadaje kontrastu (moja wersja dorabiania ideologii do polityki ). I jest tak dobrze przyklejona, że bez zniszczenia całości nie daje się oderwać. Chyba zrobię jeszcze jednego "piórkowańca", bo mam masę pomysłów. A tego dokończę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zrób serię piórkowańców.To będzie niezła gratka dla kolekcjonerów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Cala seria z roznych piorek byla by naprawde ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Bardzo jestem ciekaw finału . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) myślałem że to takie proste ale przy mikro woblerach powiem że masakra Ja swoje żelazo do konkursu tak chce oklejać tylko że mikro cykady .Wydaje się mi to najbardziej trafiony efekt wykończenia Edytowane 25 Października 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Januszu, jako jedyny oklejasz tak dobrze piórkami. Rób tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Miałem inne plany, ale - co mi tam. Zaszaleję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Z cyklu Woblery Świata;)https://www.facebook.com/WorldsHandmadeLures/photos/a.1032271216817594.1073741828.1032262250151824/1032538066790909/?type=3&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Piórkowaniec , wersja 1. Widok od dołu: I id góry: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Lico:lewei prawe Niedługo wersja 2 i 3 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Szkoda go wrzucać do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Baaardzo fajny Dodatkowo ostatnio skłaniam się ku twierdzeniu, że takie ciemne złota, brązy itp. są bardzo łownymi kolorami w każdych okolicznościach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Rąsia jak u młodzika... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 No, no, niezły piórkowaniec . Ja jednak rozjaśniłbym mu brzuszek farbką, tak jak radził kol. Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jest ok.To nie imitacja ryby tylko Wobler.Twórca zrealizował to taką a nie inną techniką przez co jest unikalny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Eeeeee tam, od jaśniejszego brzuszka nie straci na unikalności - nawet grzbiecik bym mu przyciemnił Edytowane 10 Listopada 2015 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Prezentuje się nieziemsko kawał dobrej roboty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Bardzo fajnie , super wyszło Janusz gratulacje .Moim zdaniem , jak by linia boczna była ciut wyżej , wydaje mi się że efekt byłby lepszy.Ale to tylko moje jakieś tam ..... widzi ...mi ...się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Bardzo fajnie , super wyszło Janusz gratulacje .Moim zdaniem , jak by linia boczna była ciut wyżej , wydaje mi się że efekt byłby lepszy.Ale to tylko moje jakieś tam ..... widzi ...mi ...się Jacku, to nie jest tak, ze ja nie chciałem tej linii dać wyżej. Pióro, które zastosowałem na prawe lico, posiadało na promieniach "brzusznych" skazę, takie załamanie, które mogłem uwypuklić (podnosząc linię boczną), lub zamaskować - obniżając ją. W efekcie zrobiłem błąd, bo i tak dodałem jeszcze pióra na brzuszek. W kolejnych jest już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Panowie linia boczna wyżej albo niżej a może brzuszek jaśniejszy lub ciemniejszy czy takie szczegóły są naprawdę ważne. Jak dla mnie ten wobek może być pomalowany przepraszam g-----m Ale wiem na pewno, że szczęśliwy posiadacz tego wobka połowi na niego nie jedną rybę, lub powiesi go na honorowym miejscu . Panowie to jest praca i wizja wobka na konkurs . Janusz sorki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Tylko czerń i biel 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Klasa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Szacunek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi