bertold12 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Sto lat w zdrowiu Janusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Stówka z woblerami w ręku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 najlepszego zdrowia ponad wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wszystkiego Dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zdrówka Ci już wszyscy życzyli to ja Taaakich ryb z Taaaakimi zębami !!! kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Nieco spóźnione ZDROWIA, RYB i CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Janusz spóźnione ale szczere 100 lat i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Prace porządkowe przy zdjęciach. Takie znalazłem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Brzydkie Zdjęcia czy woblerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Co wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Porządki, cd: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebasti Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ładne wobki Janusz.Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Brawo. Sójka ślicznie wygląda na płetwach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Brawo. Sójka ślicznie wygląda na płetwach...Są tacy, którym się nie podoba. Skrytykowali. Całe szczęście, przy licytacji okazało się, że jednak miałem dobry plan wklejając ją na boki woblera Edytowane 5 Grudnia 2015 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Widziałem licytację szacun Janusz !! Ale co tu się dziwić przynęty piękne to i kosztować muszą a że przy tym dzieciaki się uśmiechną w święta to tym lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Od kilku dni siedzę nad czymś, co - mam nadzieję - jeszcze podbije cenę Ale ciiiiii, żeby nie zapeszyć A jeśli nawet ceny już nie podbiję, to już dziś wyrażam wdzięczność, zarówno dla licytujących, jak i wszystkich twórców, dzięki którym uda się zebrać pokaźną kwotę. Ta akcja wyraźnie pokazuje, że szczodrych, dobrych ludzi jest cała masa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Lo Panie do dawaj z tym bo jak jest lepsze niż pierzaki to musi byc miazga!To prawda dobrych ludzi nie brakuje:-) Ja przegapilem pierwszą turę ale cale szczęście jest jeszcze druga od 15. Kto jeszcze nie wystawil swoich przynęt niech nie zwleka bo wiadomo że lepiej dawać niż brać. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Janusz teraz kurczaka oklejonego woblerami wystawi [emoji14] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Lo Panie do dawaj z tym bo jak jest lepsze niż pierzaki to musi byc miazga!(...)Nie jest lepsze. Jest dopełniające Janusz teraz kurczaka oklejonego woblerami wystawi Nie zgadłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 OK. Zdjęcia ze sztucznym oświetleniem, ale przecież "coś" widać Podbijam stawkę. Do każdego woblera dorobiłem pudełko, które wyślę na swój koszt do zwycięzcy licytacji. Zaraz po informacji od Piotrka @milupa, że pieniądze wpłynęły na konto, wysyłam kurierem. Każde pudełko jest dość charakterystycznym dopełnieniem woblera. Wy, szanowni licytanci swą szczodrością przekroczyliście moje najśmielsze wizje, więc dodaję od siebie coś dodatkowo. Jeśli zechcecie podwyższyć kwotę, nie obrażę się( ), dzieciaki również. Nie jest to jednak konieczne. Daliście wiele i ja chcę pokazać, jak bardzo to doceniam. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie tuzinkowa robota .Brawo Janusz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie chcę wyjść na cwaniaka ale tak się po cichu domyślałem że chodzi o pudełka jak pisałeś o tym dopełnieniu Nic się nie odzywałem co by nie psuć atmosfery oczekiwania Szacun Janusz ! Piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Grubo Ten niebieski piekny, szkoda do wody go wrzucac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi