Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Brawo. Sójka ślicznie wygląda na płetwach...

Są tacy, którym się nie podoba. Skrytykowali. Całe szczęście, przy licytacji okazało się, że jednak miałem dobry plan wklejając ją na boki woblera B)

Edytowane przez woblery z Bielska

Od kilku dni siedzę nad czymś, co - mam nadzieję - jeszcze podbije cenę :D

Ale ciiiiii, żeby nie zapeszyć :ph34r:

A jeśli nawet ceny już nie podbiję, to już dziś wyrażam wdzięczność, zarówno dla licytujących, jak i wszystkich twórców, dzięki którym uda się zebrać pokaźną kwotę. Ta akcja wyraźnie pokazuje, że szczodrych, dobrych ludzi jest cała masa :)

• Like 2

Lo Panie do dawaj z tym bo jak jest lepsze niż pierzaki to musi byc miazga!To prawda dobrych ludzi nie brakuje:-) Ja przegapilem pierwszą turę ale cale szczęście jest jeszcze druga od 15. Kto jeszcze nie wystawil

swoich przynęt niech nie zwleka bo wiadomo że lepiej dawać niż brać.

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

OK. Zdjęcia ze sztucznym oświetleniem, ale przecież "coś" widać :P

Podbijam stawkę. Do każdego woblera dorobiłem pudełko, które wyślę na swój koszt do zwycięzcy licytacji. Zaraz po informacji od Piotrka @milupa, że pieniądze wpłynęły na konto, wysyłam kurierem. Każde pudełko jest dość charakterystycznym dopełnieniem woblera. Wy, szanowni licytanci swą szczodrością przekroczyliście moje najśmielsze wizje, więc dodaję od siebie coś dodatkowo. Jeśli zechcecie podwyższyć kwotę, nie obrażę się( :lol: ), dzieciaki również. Nie jest to jednak konieczne. Daliście wiele i ja chcę pokazać, jak bardzo to doceniam.  :good:

post-52580-0-45389500-1449780163_thumb.jpgpost-52580-0-09952400-1449780173_thumb.jpgpost-52580-0-38547500-1449780181_thumb.jpg

post-52580-0-14269000-1449780191_thumb.jpg

• Like 11