grzesiekre Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zdrowia! Będzie zdrowie- wszystko da się zrobić !!! I ....na zdrowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Trochę starych, trochę nowych kolorów. Jak to na przełomie roku. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Uprzejmie donoszę, że aukcja - II tura - ruszyła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Januszu piórka w Twoich rękach to magia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Piekne kolorki na tych woblerkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgrzeszyłem. Poszedłem do "burdelu" Ale nie będę się chwalił.Choć byłoby czym. Około 70 pstrągów, 12 sztuk 50 i więcej cm. W 8 godzin. Dwie sztuki około 60 i 70 cm nie pozwoliły się wyjąć, choć chciałem im tylko zrobić zdjęcia i wypuścić. Emotikon grinNie będę się chwalił Pochwalę za to Łowisko Wędkarskie "Żywiec Moszczanica" Emotikon smilehttp://moszczanica.eu/Łowisko, na którym można poprawić "życiówkę", nałowić się do syta, zabrać ze sobą na wędkowanie rodzinę lub znajomych. Karty wędkarskie, czy inna "papierologia" nie są wymagane, a właściciele zapewniają przyjacielską, wręcz domową atmosferę. Post nie jest sponsorowany, a łowisko na reklamę w pełni zasługuje. Polecam Emotikon smile 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Piękny , gratulacje , ach .......jak ja bym chciał się nałowić tak do syta- marzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Łowisko założone przez pasjonatę. Miał za cel zrobić namiastkę Patagonii koło domu Może nie te widoki, za to ryb jeszcze więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Janusz, jak zejdą tylko lody, to też przyjadę sobie zamoczyć do tego przybytku. . Marny ze mnie łowca z pod lodu. Jeszcze jak bym poprawił życiówkę potoka - no, to byłbym w siódmym niebie za życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgrzeszyłem. Poszedłem do "burdelu" Ale nie będę się chwalił. Janusz to jak z zakupem kontrolowanym CBA -nie grzech A łowisko faktycznie zacne i zasobne w rybki - tak słyszałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Okonki. 4, 6 i 7,5 cm. Lubię je. I mam wrażenie, że nie tylko ja 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ładne , takie bedą dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ładne , takie bedą dla mnie? Tak. Chyba, że wolisz bardziej oliwkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak. Chyba, że wolisz bardziej oliwkowe.Janusz te kolory będą ok , Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Janusz jak '' babuszka '' za wschodniej granicy wyglądasz , na tym lodzie. Okonki. 4, 6 i 7,5 cm.brylują piękne kolorki Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Franc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ładne te okonki. Na łowisku byłem w grudniu i można tam się pobawić z pstrągami a i okonie tam są ładne i sporo i spore można naprawdę przyjemnie spędzić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 No tak, zgadza się. Jednego dnia około 30 takich okonków, do tego jakieś 10, może trochę więcej szczupaków - i mozna przypomnieć sobie jak to jest, gdy się holuje rybkę Ostatnie zdjęcie - ryba "w locie" do wody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dziś ważny dzień. Moja siostrzenica odebrała dyplom ukończenia uczelni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Brawo siostrzenica Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgrzeszyłem. Poszedłem do "burdelu" Ale nie będę się chwalił.Choć byłoby czym. Około 70 pstrągów, 12 sztuk 50 i więcej cm. W 8 godzin. Dwie sztuki około 60 i 70 cm nie pozwoliły się wyjąć, choć chciałem im tylko zrobić zdjęcia i wypuścić. Emotikon grinNie będę się chwalił Pochwalę za to Łowisko Wędkarskie "Żywiec Moszczanica" Emotikon smilehttp://moszczanica.eu/Łowisko, na którym można poprawić "życiówkę", nałowić się do syta, zabrać ze sobą na wędkowanie rodzinę lub znajomych. Karty wędkarskie, czy inna "papierologia" nie są wymagane, a właściciele zapewniają przyjacielską, wręcz domową atmosferę. Post nie jest sponsorowany, a łowisko na reklamę w pełni zasługuje. Polecam 1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPGEmotikon smile To musiales miec niezla frajde Teczaki to niezle walczaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Cóż, niektórzy mają pasję, a inni realizują pasję Tym razem na wyprawę nad Amazonię, do swojego pudełka, Grzegorz zabrał kilka moich woblerów. Przydały się Jedno ze zdjęć 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Janusz Twoje starania o rozwój tego działu są wielkie, a teraz będziesz miał większe możliwości ku temu.Witamy w gronie redakcyjnym i dziękuję za objęcie opieką działu Lurebuilding, oczywiście ja i Paweł nadal tu jesteśmy http://jerkbait.pl/topic/68713-rozszerzamy-sk%C5%82ad-redakcji-jerkbaitpl/#entry1821421 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu gratuluję dobrej decyzji i witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Januszu gratulacje,bo naprawdę zasłużyłeś swoją postawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi