woblery z Bielska Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cóż, mam nadzieję, że swymi moderacjami nie zrażę do siebie zbyt wielu osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Janusz w pełni zasłużona nominacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cóż, mam nadzieję, że swymi moderacjami nie zrażę do siebie zbyt wielu osób No właśnie obawiałem się ,że Usuniesz post z gratulacjami mając taką moc...Myślę,że bardzo dobrze sprawdzisz się w tej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Takie tam, złote rybki. W książce napisali, że spełniają życzenia 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 NO NO Janusz co ja tu widzę awans UUU. Już nie wspomnę o złocie powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ruszyła kolejna zabawa. W imieniu własnym i całej redakcji portalu, serdecznie zapraszam do czynnego udziału http://jerkbait.pl/topic/69041-konkurs-dla-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t-wiosna-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jedno (dobre) zdjęcie warte jest tysiąca słów 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Gratuluję,Spokojna, ciepła posadka, służbowa limuzyna, szofer w liberii, rauty, bankiety, itd., itp.Janusz, Ty to masz dobrze.A my, znów na te ryby.Błoto okrutne, a woda zimna i mokra,ech, jak żyć, jak żyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak żyć? Najlepiej, realizując marzenia 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kolejne okonki zapozowały Balsa, 4 cm, 3,5 gramów, lekko pływające. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kolorowo.Grupowo.Seksualnie.A jeśli ktoś nie wie, skąd skojarzenie z seksem, to niech wysypie sobie pudełko pełne uzbrojonych woblerów. One się nie pospinają. One się... Zresztą, dobrze wiecie co one się 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Fajna zabawa kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ha, ha ! Janusz przypomniałeś mi tym samym, że moje tak samo pizgają się w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Można je układać miliony razy z największą starannością mając nadzieję, że tym razem nie będą się spinały A tu bez niespodzianek...Ale zauważyłem pewną prawidłowość te uzbrojone w bezzadziory łatwiej rozłączyć...chyba, że to tylko złudzenie Edytowane 8 Lutego 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jako żywo najkolorowsza alu kolekcja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jeden gram, dwa gram, piętnaście gram, trzydzieści siedem i pół gram.Wielu ludzi tak dziwacznie podaje wagę przynęt. Co ciekawe, te same osoby, jeśli zamiast gramów wstawić kilogramy, już tych problemów nie mają. A więc jeden kilogram, dwa kilogramy, piętnaście kilogramów, trzydzieści siedem i pół kilograma. Jeśli nie wiecie, jaką końcówkę zastosować, to dokładnie taką samą, jakby to były kilogramy, a nie gramy. Proste, prawda? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Zapodziały mi się zdjęcia miglanca piórkowańca Odnalazłem, więc prezentuję: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Jeden gram, dwa gram, piętnaście gram, trzydzieści siedem i pół gram.Wielu ludzi tak dziwacznie podaje wagę przynęt. Co ciekawe, te same osoby, jeśli zamiast gramów wstawić kilogramy, już tych problemów nie mają. A więc jeden kilogram, dwa kilogramy, piętnaście kilogramów, trzydzieści siedem i pół kilograma. Jeśli nie wiecie, jaką końcówkę zastosować, to dokładnie taką samą, jakby to były kilogramy, a nie gramy. Proste, prawda?Sprawdziłem u siebie i prawie wszystko mam źle . Dzieje się tak dlatego, że mieszkam w regionie gdzie prawie wszyscy mówiogram tak jak ton, a zaczną mówić gramów, dopiero gdy zaczną mówić tonów .Miglaniec-Piórkowlaniec ładny. Edytowane 14 Lutego 2016 przez muddler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zestaw. "Na ryby" I coś, przy czym nieodmiennie płaczę ze śmiechu. Około pierwszej w nocy, tuż przed snem przypomniałem sobie tą scenę i - po śnie Rechotałem na głos https://www.youtube.com/watch?v=ygKzj8GCbxI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ruszył nowy projekt.http://jerkbait.pl/topic/70434-zdj%C4%99cie-tygodnia/Wszystkich zapraszam. Możliwość prezentacji zdjęć swoich przynęt, dla wielotysięcznej widowni, za darmo Grzech nie skorzystać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Piękne są te woblery Pana. Przyznam, że trochę się wzoruję na Pana pracach, ale......jeszcze daleko mi do takiego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 "Pan" jest zbędny. Na imię mam Janusz, Macieju, i tyle wystarczy. Inspiruj się ile zechcesz, pamiętaj tylko, ze warto zaglądać także w inne wątki. godnych podpatrzenia, prawdziwych artystów jest tu bez liku I nie martw się, jeśli na razie Twoje dzieła nie spełniają oczekiwań. Najważniejsze, by ryby łowiły! A jeśli naprawdę Ci zależy na ich urodzie, nic nie pomaga bardziej, niż prowadzenie własnego wątku Prezentując publicznie swoje prace, szerszemu gronu, siłą rzeczy staramy się bardziej i bardziej... W każdym jednym wątku zobaczysz szybki postęp. Również we własnym, gdy tylko zdecydujesz się go założyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Podpatruje też innych autorów. Strugam, maluję, testuję. Efekty jako takie są. Małe okonie to już coś. Zapał i chęci są, a to najważniejsze. Jest też blisko rzeczka, gdzie można testować świeże produkcje. Do własnego wątku jeszcze mi daleko i trzeba będzie trochę lipy wystrugać żeby coś pokazać. Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Takie trzy "spanikowane" okonie zrobiłem dla jednego z kolegów. Nie pierwsze zamówienie, ale teraz nie odebrał Jego pech, szczęście dla innego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Januszu jaka jest ich długość i waga i jak głęboko nurkują?Zastanawiam się czy moje garbuski nie chciały by się z nimi zaprzyjażnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi