Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Mi też ;)

Choć jak na mój gust są za bardzo "nadsterowne". Jeśli po szarpnięciu niedostatecznie szybko wybiorę luz, potrafią się odwrócić ogonem w moją stronę, a to już grozi zaczepieniem kotwiczki o linkę. Chciałem je nieco uspokoić, lecz spotkało się to ze zdecydowanym sprzeciwem wędkujących. Wolą właśnie takie "wariaty". I cóż mam począć?

:D

• Like 2

Mi też ;)

Choć jak na mój gust są za bardzo "nadsterowne". Jeśli po szarpnięciu niedostatecznie szybko wybiorę luz, potrafią się odwrócić ogonem w moją stronę, a to już grozi zaczepieniem kotwiczki o linkę. Chciałem je nieco uspokoić, lecz spotkało się to ze zdecydowanym sprzeciwem wędkujących. Wolą właśnie takie "wariaty". I cóż mam począć?

:D

Serię dla ubogich?
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

Janusz,
piać o twoich zasługach dla forum tudzież poza nim można by wiele.

Kij niech Ci trzeszczy, czasem jakiś niech strzeli ale tylko pod rybą.

Sandaczy wielkich jak smoki, Okoni wilczych stad setkę albo dwie, takich 30+ oczywiście.

Zdrowia, zdrowia, zdrowia.

Wyjazdów na łowiska piękne i bogate w rybę w doborowym towarzystwie tudzież w samotności, jak tam wolisz.
Zdrowia, zdrowia, zdrowia...
Jak będziesz w moim wieku będziesz wiedział po co ci to zdrowie ;)

Młodzieniaszek jesteś, a wiadomo na starej piczy młody k... się ćwiczy, do tego lubisz tłuste mamuśki więc w paru żeśmy się zrzucili i kobietę ci załatwili na ten jeden jedyny dzień w roku ;P

article-2530778-1A53FA6800000578-857_306   article-2530778-1A53FAEC00000578-983_306

Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności
Najlepszego z okazji urodzin!!!!

No i piosenka dla Gitowca !!! :D

• Like 2

Janusz! Również ode mnie przyjmij najszczersze życzenia! Dużo dużo zdrowia, mnóstwa czasu na przyjemności, w tym także ryby :D połamania kija na rekordowych rybach i jak najwięcej pomysłów na nowe "narzędzia" do ich kuszenia :D

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

• Like 1