maro zebaty Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdróweczka...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Końskiego zdrowia. Największych ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Serdeczne dzięki!Zwłaszcza życzenia zdrowia przyjmuję w każdych ilościach , bowiem od 25 października walczę z paskudną infekcją i pozbyć się dziadostwa nie mogę. Cóż, stara dupa ze mnie, to i choróbska pomieszkują dużo dłużej, niż dawniej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Rusz starą ... i wal do mnie, zapas 2.5 litra rudego płynu rozwiąże problemy fizyczne, psychiczne i moralne Tylko mi przypominaj że panienki legitymujemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Najlepszego, zdrówka I pomyślności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdrowa!!!Wszystkiego Dobrego :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdrowia w takim razie... A płyny przyjmować na pewno nie zawadzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wszystkiego Najlepszego,100 lat,zdrówka i spełnienia marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdrowia i dużych ryb [emoji3] Tapnięte smarkfonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 W pierwszym roku, gdy tylko trafiłem na to forum, zorganizowałem "urodzinowo-imieninową promocję". Później kontynuowałem w prawie każdym roku tą promocję. W ubiegłym nie zrobiłem i - otrzymałem priv oraz telefon z pretensjami Myślałem, że nikt na to nie zwraca uwagi... Obiecałem, więc na giełdę trafiło kilka woblerów. Już mi nikt nie zarzuci, że najpierw wprowadzam tradycję, a później jej nie szanuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dużo zdrowia Janusz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz dużo zdrówka i samych dupnych ryb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Zdrówka Januszu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Od ponad miesiąca wykończone, wciąż czekają na poważne testy. Jedno jednak mogę spokojnie napisać: Projekt powstał bez udziału Unii Europejskiej Zachęcony pewnymi opiniami zrobiłem ciężki, szybko tonący jerk. Waży toto (bez kotwic) 30 i 35 gramów, przy długości 13 cm. Wiem, to co teraz napiszę będzie dla niektórych brzmiało jak herezja, ale dla mnie to za dużo. I nie lubię jerkować, by nadać przynęcie właściwej pracy. Przy tej wadze i tym kształcie, nadgarstek musi ostro "dygać" Osobiście wolę bardziej spolegliwe przynęty, którymi nawet początkujący sobie polowi. Albo osoba w moim wieku, która na siłownię nie biega Dziś premiera nowego/starego jerka "Szczupakowa trzynastka" 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Wyglądają zarombiście,I to zestawienie kolorów, a malowanie grzbietu real w 100 % . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Dzięki Dla mnie, przy moim braku talentu nadrabianym uporem, to malowanie nawet "nie leżało" obok tego, co chcę osiągnąć. Jeszcze nie wiem jak, widzę jednak dokąd zmierzam i z każdym kolejnym o maleńki kroczek bliżej. Uroki ręcznego malowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ty jeszcze nie wiesz co to brak talentu. Wyszło lepiej niż zawsze. Jest ekstra, każdy by tak chciał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Marcin, Ty jeszcze nie znasz mojej wyobraźni Jak patrzę na "surówkę" jej oczami, to widzę malowanie tak piękne, że aż strach. A później wszystko kaleczą niepewna ręka trzymająca pędzel, oraz niedostatki warsztatu. I wychodzi coś pomiędzy mistrzostwem świata, a bohomazami trzylatka. Im dalej od gówniarza, tym moja radość większa. Szczęśliwy będę, jak osiągnę pół drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Bardzo fajnie wyszły, malowanie charakterystyczne dla Twojej ręki. Zawsze coś ma się ochotę zmienić i poprawić ale tutaj nie kombinowałbym zbyt wiele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Wujek, kogo chcesz oszukać, Mnie czy siebie? Doskonale wiemy, że twoje beztaleńcie jest jak u mnie lub wielu innych talent - po prostu oksymoron.Umiesz tchnąć ducha w drewno.Pajk jak to pajk, raz go rybitwa osra raz trzcina po boku zaora. Jakby wszystkie takie były jak twoje to świat byłby piękny. Patrzę na tą trzynastkę pocę się który będę w kolejce po sztukę Oliwka i złoto, ręka facowca, ciężar właściwy. Ciekawe kiedy będą foty z jerkiem jako złowioną rybą Edytowane 27 Listopada 2018 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 No do bra. Moje ego mile połechtane i do końca dnia będzie się szczerzyć w samozachwycie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 No do bra. Moje ego mile połechtane i do końca dnia będzie się szczerzyć w samozachwycie Jeżeli byłbym rudą z odpowiednie wilgotną piwnicą, to tak. Ale znasz mnie. Czy mam pisać adres kolegi żebyś podesłał coś ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja jestem prosty człowiek. Tzn moja instrukcja obsługi jest prosta Napisz na priv lub zadzwoń, , a nie jakieś takie, co nawet nie wiem jak mam odczytać: Czy mam pisać adres kolegi żebyś podesłał coś ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Lepsze to niż 1% W skrócie..- jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Takie nieudane nawiązanie do polityki. Wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi