grzesiekre Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Wszyscy czekamy na Ciebie Janusz!Niech Moc będzie z Tobą! Zawsze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Przeczytałem jeszcze raz Twoją wiadomość o lipcowym pstrągu 59 cm. Twoim nowym PB z dzikiej rzeki. Chłopie zbieraj się do kupy bo warto byś miał PB z szóstką z przodu! Zdrowia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Przeczytałem informację Piotrka w wątku Janusza w przeddzień mojego pójścia do szpitala ( dobrze , że to tylko dwa dni ) . Miałem nadzieję , ze to nic poważnego . Choć najbardziej chyba liczyłem na to , żeby nie był to ponowny udar . Od wczoraj już wiem , że był . Piotrek przekaż proszę Januszowi , że musi wracać do aktywności . Zbyt wiele osób czeka na niego na Jerku , zbyt wiele ryb w wodzie . Trzymamy kciuki i czekamy niecierpliwie . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 STO LAT!!!W obecnej chwili trzeba życzyć Tobie Januszu ZDROWIA,ZDROWIA i jeszcze raz ZDROWIA!Wracaj do nas szybko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, ale przede wszystkim ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA I jeszcze raz ZDROWIA . Janusz wracaj do nas jak najszybciej bo wielka pustka tu bez Ciebie. Jeszcze raz zdrówka, trzymamy kciuki za Ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego Janusz, oraz życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia !!! Edytowane 21 Listopada 2019 przez kooper82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zdrowia Janusz!!! Szybkiego powrotu!Wszyscy tu na Ciebie czekamy!Niech Moc będzie z Tobą!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Janusz, 100 lat !I przede wszystkim zdrowia, zdrowia, zdrowia !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia jak najwięcej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Przede wszystkim ZDROWIA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Sto lat Janusz , zdrowiej jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zdrowia! Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zdróweczka Janusz ... szybkiego powrotu do formy bo brakuje nam tu Ciebie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego Janusz! Zdrowia i szybkiego powrotu do formy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin i jak najszybszego powrotu do Zdrowia życzę!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Łoooo matko Wujek jaki ty popularny się stałeś Wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia, żebyś szybko stanął na nogi. No i ma lód żebyś poszedł tej zimy. Patrz jakie ładne sztuki, jedne to bliźniaczki i to syjsmskie A ta samotna taka trochę wyuzdana, lubi chodzić na smyczy ... mmmrrrr [emoji14] ZdrowiejJeszcze raz najlepszego Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego. Dużo siły do walki o powrót do zdrowia. Wszystkiego dobrego Janusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zdrowia,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Dużo zdrowia i 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Janusz dziękuję Wam serdecznie za życzenia.Niestety nie może osobiście odpisać, ma też problem z odczytaniem ich (problemy z wzrokiem) ale wszystkie mu przekazałem lub przekażę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Sto lat!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zadzwoniłem do Janusza z życzeniami i aby go trochę rozbawić a skończyło się na tym ... że to on opowiadał mi kawały Idzie ku dobremu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zadzwoniłem do Janusza z życzeniami i aby go trochę rozbawić a skończyło się na tym ... że to on opowiadał mi kawały Idzie ku dobremu Ten suchar o żonie? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Janusz nie tylko w urodziny ale jak będziesz chciał to na plecach Ciebie na ryby zaniosę wszystkiego najlepszego Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi