Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Januszu Drogi, wszyscy życzą Ci zdrowia, więc nie będę powielał. Pomyślnej rehabilitacji z wędką w ręku, powrotu do sił w czasie holu wielkich ryb, ostrzeżeń, punktów karnych i wszelakiej aktywności, której nie mogą się doczekać stęsknieni forumowicze. Tego dowcipu o fryzjerce również. Trzymaj się chłopie.

• Like 2

Wszystkiego najlepszego,Zdrówka i jeszcze raz Zdrówka,wracaj do nas jak najszybszej :)

Sandacz nie spełnia forumowych kryteriów,dobrze że z resztą jest ok,bo inaczej Janusz w najbliższym czasie usunął by to zdjęcie.Najlepszego Kolego ,wracaj do zdrowia

Dostałem dziś powiadomienie. Kliknąłem. Znajomy obrazek z rozdziawioną gębą szczupaka i "woblery z Bielska lubi twój post...". Gula w gardle. Jesteśmy tu kupę czasu, często nie widzieliśmy się na oczy, spieramy się, dowcipkujemy, dyskutujemy, piszemy o dupie Maryni. I przychodzą takie chwile, gdy zdajemy sobie sprawę, że tworzymy wspólnotę, której naruszenie wywołuje dyskomfort i sprzeciw. Często trzeba wstrząsnąć towarzystwem, żeby poczuło więź. Ty już lepiej nie wstrząsaj. Ryby czekają. Dobrej nocy.

• Like 7

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...

Witam.

Info dla zainteresowanych.

Janusz zmienił lokum, stwierdził, że potrzebuje większego metrażu i przeprowadził się do nowego miejsca, tym razem do szpitala.

Przekazuję także, że:

Dziękuje wszystkim, którzy zadzwonili - @sukingad, to do ciebie głównie.

Tyle osób dzwoniło, że BTS sie przepaliły i Beskid śląski odcięto...

• Like 6

• 1 rok później...

Witam.

Ino dla Wszystkich.

Dzisiaj zadzwonił do mnie Janusz.

Przebywa w szpitalu w Bielsku Białym.czuje się dobrze, wszystkich serdecznie pozdrawia.Trwa intensywna rehabilitacja. Usprawnia ruch nóg, lecz ma problem z lewą ręką. Nie poddaje się. I co ważne, ma wiarę, upór i wierzy, że wyjdzie z tego.

Dziękuję Wszystkim za pomoc, wsparcie.

*** Prosi o pomoc techniczną.

Ma do dyspozycji tableta na którym nie może otworzyć strony Jb, . Czego tak pragnie.

Proszę Was, pomóżcie. Ja nie znam się na tym. Dałem obietnicę, że poproszę Was.

Nie zapominajcie o naszym Mistrzu, wspaniałym Koledze, doskonałym doradcy.

• Like 10

Czy nikt nie może pomóc Januszowi???

Janusz posiada tablet. Nie może obsługiwać laptopa z uwagi na niewład lewej ręki.

Twierdzi, że nie może otworzyć strony jerkbait.

Czy nikt miejscowy lub z okolic Bielska nie jest w stanie mu pomóc ?

Edytowane przez Harjer