Franc Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Pozwoliłem sobie zadzwonić do serwisu i poprosiłem o wykonanie takiej usługi , jeśli nikomu do poniedziałku nie uda się pomóc .Serwis komputerowy podjedzie i wykona usługę , jeśli na miejscu się nie uda to zabiorą sprzęt i dokonają naprawy ewentualnej w warsztacie i odwiozą .Proszę o info jak ktoś coś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) Smutne,przykre i żałosne.*** Gdy Janusz był w pełni zdrowia. Mógł być aktywnym i dobrym moderatorem oraz wspaniałym Kolegą, robiącym śliczne woblerki, niby miał kolegów.Teraz jak widzicie. Było, minęło ! Nie mierz wszystkich jedną miarą ... ( czyją ... ) Gdybym miał 100 kilometrów już dawno bym podjechał i spróbował pomóc pomimo, że nie jestem żadnym znawcą w tym temacie. Jacek klasa Dołożę się do tego serwisu jeśli pozwolisz. Edytowane 15 Lipca 2022 przez S.N. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Sławek nie ma problemu , ja się na tym nie znam .Morze ktoś z młodszego pokolenia ogarnie 2 dni są , jak się nie uda to sprawę mam dogadaną z panem .Janusz wyraził zgodę na pomoc więc tylko się cieszyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Pozwoliłem sobie zadzwonić do serwisu i poprosiłem o wykonanie takiej usługi , jeśli nikomu do poniedziałku nie uda się pomóc .Serwis komputerowy podjedzie i wykona usługę , jeśli na miejscu się nie uda to zabiorą sprzęt i dokonają naprawy ewentualnej w warsztacie i odwiozą .Proszę o info jak ktoś coś i nie chodzi tu o kasę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) Bardzo się cieszę za Was odzew i chęć pomocy Januszowi.Było mi przykro, że nie było żadnej reakcji na moją prośbę.Cieszę się, że może mu pomożemy.Ps.Chętnie dołożę kasę do tego serwisu.Dziękuję. Edytowane 15 Lipca 2022 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Dorzucę się i ja ze Sławkiem ile będę mógł sobie pozwolić. Jakby co, to proszę info w wiadomości prywatnej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Tyle razy gadałem z Januszem i nigdy nie zgłaszał mi tego problemu. Dajcie znać na priv co i jak mogę pomóc. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Takze bardzo chetnie pomoge Januszowi i dlatego prosze Was o odpowiednie informacje w jaki sposob mogl bym dopomoc. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Proszę o wiadomość dołożę się do zrzutki.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Także dołożę się, Jacku daj znać. Rozmawiałem z Januszem, zgłaszał co prawda problem z tabletem, ale wówczas miał inny ważniejszy problem do rozwiązania. I chyba został rozwiązany, szedł tutaj na forum inną ścieżką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Wczoraj podałem Janusza telefon , pan zlecenie podjął.I załatwi sprawę da znać .Czekamy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Smutne,przykre i żałosne.*** Gdy Janusz był w pełni zdrowia. Mógł być aktywnym i dobrym moderatorem oraz wspaniałym Kolegą, robiącym śliczne woblerki, niby miał kolegów.Teraz jak widzicie. Było, minęło !Jerzy na spokojnie, myślę że wątek na FB wśród grup tematycznych dał by większy odzew.Ja bardzo chętnie dorzucę się do usprawnienia dla Janusza, brakuję częstego wpisu ,, Niech kij często trzeszczy '' Edytowane 21 Lipca 2022 przez szpieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Dzień dobry .Panowie na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak .Firma z którą rozmawiałem zgodziła się pomóc. Skontaktowała się z Januszem .Janusz odmówił dostępu zdalnego do swojego urządzenia więc nie są w stanie załatwić problemu .Dzwoniłem jeszcze w dwa miejsca odmówiono usługi .Temat trochę błahy wydaję się , ale panowie nie koniecznie chcą się udawać z wizytą do szpitala .Na ta chwile problem nie jest rozwiązany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 A wiadomo „jaki „ problem jest z owym tabletem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nie otwiera się strona jerkbait.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nie otwiera się strona jerkbait.plCzy inne otwierają się bez problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Sławku wysłałem Tobie nr telefonu do Janusza.Mam nadzieję że zajmiesz się sprawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Jeśli przez telefon będę potrafił pomóc to rzecz jasna zrobię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Panowie, działamy. Na razie tyle mogę napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nie otwiera się strona jerkbait.plTo może by tapatalka zainstalować ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Bardzo dziękujemy Sławku za pomoc . [emoji122][emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Sto lat Janusz i dużo dużo zdrówka ???? Edytowane 22 Listopada 2022 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Zdrowia i stu latek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 100 lat Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Zdrówka, Zdrówka...wszystkiego dobrego ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi