Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwoliłem sobie zadzwonić do serwisu i poprosiłem o wykonanie takiej usługi  , jeśli nikomu do poniedziałku nie uda się pomóc .

Serwis komputerowy podjedzie i wykona usługę , jeśli na miejscu się nie uda to zabiorą sprzęt i dokonają naprawy ewentualnej w warsztacie i odwiozą .

Proszę o info jak ktoś coś :)

• Like 5

Smutne,przykre i żałosne.

*** Gdy Janusz był w pełni zdrowia. Mógł być aktywnym i dobrym moderatorem oraz wspaniałym Kolegą, robiącym śliczne woblerki, niby miał kolegów.

Teraz jak widzicie. Było, minęło !

Nie mierz wszystkich jedną miarą  ... ( czyją ... )

Gdybym miał 100 kilometrów już dawno bym podjechał i spróbował pomóc pomimo, że nie jestem żadnym znawcą w tym temacie.

Jacek klasa clappinghands.gif Dołożę się do tego serwisu jeśli pozwolisz.

Edytowane przez S.N.
  • Like 2

Pozwoliłem sobie zadzwonić do serwisu i poprosiłem o wykonanie takiej usługi  , jeśli nikomu do poniedziałku nie uda się pomóc .

Serwis komputerowy podjedzie i wykona usługę , jeśli na miejscu się nie uda to zabiorą sprzęt i dokonają naprawy ewentualnej w warsztacie i odwiozą .

Proszę o info jak ktoś coś :)

i nie chodzi tu o kasę

• Like 2

Bardzo się cieszę za Was odzew i chęć pomocy Januszowi.

Było mi przykro, że nie było żadnej reakcji na moją prośbę.

Cieszę się, że może mu pomożemy.

Ps.Chętnie dołożę kasę do tego serwisu.

Dziękuję.

Edytowane przez Harjer
  • Like 1

Także dołożę się, Jacku daj znać.

Rozmawiałem z Januszem, zgłaszał co prawda problem z tabletem, ale wówczas miał inny ważniejszy problem do rozwiązania. I chyba został rozwiązany, szedł tutaj na forum inną ścieżką. 

• Like 2

Smutne,przykre i żałosne.

*** Gdy Janusz był w pełni zdrowia. Mógł być aktywnym i dobrym moderatorem oraz wspaniałym Kolegą, robiącym śliczne woblerki, niby miał kolegów.

Teraz jak widzicie. Było, minęło !

Jerzy na spokojnie, myślę że wątek na FB wśród grup tematycznych dał by większy odzew.

Ja bardzo chętnie dorzucę się do usprawnienia dla Janusza, brakuję częstego wpisu ,, Niech kij często trzeszczy ''

Edytowane przez szpieg

Dzień dobry .

Panowie na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak .

Firma z którą rozmawiałem  zgodziła się pomóc. Skontaktowała się z Januszem .

Janusz odmówił dostępu zdalnego do swojego urządzenia więc nie są w stanie załatwić problemu .

Dzwoniłem jeszcze w dwa miejsca odmówiono usługi .

Temat trochę błahy wydaję się , ale panowie nie koniecznie chcą się udawać z wizytą do szpitala .

Na ta chwile problem nie jest rozwiązany :angry: 

• Like 2

• 3 miesiące temu...