malinabar Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Najlepszego Januszu , zdrowiej i wracaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.Czekamy na Twój powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 100 lat i dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Wszystkiego najlepszego 100lat i oczywiście dużo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Dużo zdrowia Janusz, pogodnych dni jak najwięcej. Edytowane 22 Listopada 2022 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Niestety dobiegła dziś do nas informacja, że do Krainy Wiecznych Łowisk po długiej i ciężkiej chorobie odszedł nasz Kolega Janusz Sikora. Wieloletni Moderator Jerkbaita, twórca przynęt i promotor lurebuildingu, świetny wędkarz. Cześć Jego pamięci ! Mikro popperka okoniowego od Janusza, którego dostałem na nie-zlocie na Turawie zachowam sobie na wieczną pamiątkę... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Cześć Jego pamięci!Żegnaj, Janusz [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia O ja cię pierun.Ja mu paczkę właśnie pakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Żegnaj Janusz [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Dusza portalu. Jeden z niewielu ludzi, który w sposób stanowczy i zawsze z klasą dbał o to, żebyśmy potrafili zachować do siebie koleżeńskie podejście. Jak ojciec z rozwydrzonymi bachorami . Zabrakło go tutaj już kilka lat temu i chyba wszyscy mający dłuższy staż na jerku ten brak poczuli.Odpoczywaj brachu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Pogrzeb będzie w przyszły Piątek / Sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Rozmawiałem z nim przez prawie trzy ostatnie lata. Trzy lata cierpienia i udręki - i potrafił się śmiać. To był prawdziwy gość 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Podpisuję się pod postem Piotrka. Bardzo smutna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Świetny człowiek, wędkarz....niech mu tam gdzieś ryby dopisują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Żegnaj Januszu [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Piotrek świetnie to ujął. Pamiętam jak dostałem od Janusza status,,Twórcy "Żegnaj ,,Niech Wędka Trzeszczy" Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia R.I.P. Jak u @Friko - popperek z niezlotu i woblerek oklejony piórkami zostaną w gablocie. Najgorsze jest to, że od kilkunastu dni miałem zadzwonić. Kolejny raz okazało się, że nie wolno odkładać niektórych rzeczy Wierzę że Janusz będzie żył długo w naszych wspomnieniach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Przykra informacja, przez ostatnie lata cierpiał przykuty do łóżka ale humor zachował. Pytał co tam na forum i czekał na każdą okazję do rozmowy. Teraz sobie odbije w krainie wiecznych łowów te lata gdy nie mógł łowić [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) [*]PS. Od Janusza dostałem swój pierwszy punkt ostrzegawczy na Jerku, dziś już nie pamiętam za co. Nosiłem go z dumą jak order wiele lat ... Edytowane 10 Stycznia przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi