wojto-ryba Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Widziałem się z nim dwa dni przed jego śmiercią w zasadzie byłem się z nim pożegnać.Nie było już z nim kontaktu od pewnego czasu. Było już źle i to była kwestia tylko czasu. Jak będę znał dokładna datę i godzinę pogrzebu to ją tu podam. Może ktoś będzie mógł wziąć udział w ostatnim pożegnaniu. Ja na pewno będę bo przyjaźniliśmy się i łowiliśmy sporo razem. Żal jest zawsze ale z drugiej strony już nie cierpi [*] Edytowane 11 Stycznia przez wojto-ryba 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Dobrze pamiętam jak witał w wątkach autorskich większość obecnych na forum dłubaczy przynęt... [*] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor7901 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Niech spoczywa w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [*] Odgrzebałem korespondencję z Januszem sprzed lat. Będę go zawsze ciepło wspominać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Wielka strata , super facet zawsze pozytywnie nastawiony, i wklejał najfajniejsze zdjęcia urodzinowe (tak mi się jakoś przypomniało).(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Dużo się nauczyłem od Janusza podczas wspólny wypraw. Fajny facet . Przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Przez ostatnie lata cieszyłem sie niezmiernie, gdy zobaczyłem lajka od Janusza pod fimami i zdjęciami zwietzat na FB; nawet przedwczoraj o nim pomyślałem... Przed laty, na jednych z pierwszych zawodów pstrągowych "Puchar Warty", jakiś gostek z kucykiem sprzedawał woblerki na masce samochodu. Mimo że robiłem już swoje, czasem zdążało sie nabyć coś z zewnątrz. Kupiłem woblera z myślą o łowieniu kleni na rzecce, po kilku latach okazał się moim pierwszym woblerem do łowienia planowych boleni z zalewu.Mimo że wiele przynęt Janusza przewinęło się przez moje ręce, gdy robiłem tablice z rekodziełem na zawody, to ten jeden wabik został u mnie na zawsze, jako gablotowy.Będę Cię z uśmiechem wspominał do zobaczenia Janusz Sikora. Edytowane 11 Stycznia przez *Hektor* 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [☆] Tu się należy DUŻA gwiazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia I cóż tu napisać?Żegnaj Janusz, a jeśli są jakieś zaświaty, czy inne światy, to życzę Ci, żeby metrowe pstrągi brały jak durne na Twoje woblerki, a klenie wielkości sumów regularnie meldowały się na Twoim koncie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Żegnaj WzB.Twoje woblerki będą miały szczególne miejsce w moich pudełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Wierzyłem długo, że uda mu się wyzdrowieć i wygrać z tym co go spotkało ????. Pozytywny, uczynny, takim go zapamiętam [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Spoczywaj w spokoju Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Żegnaj Janusz [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Bardzo przykra wiadomość, smutek żal...[*] Spoczywaj w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Pamiętam dzień w którym poznałem Janusz , uśmiechniętego pełnego pomysłów faceta . Spędziliśmy kilka dni wspólnie wędkując , pojechaliśmy na Dunajec w Pieniny .Mieliśmy łowić głowatki , nabyłem woblery od Janusza .Pierwsze rzuty ,branie i adrenalina sięgnęła zenitu jest ....Janusz powiedział powoli ...żebym nie spieprzył ryby ... pamiętam że wszedł do wody i powiedział że podbierze ,podebrał , piękna ryba Jacek ale to nie głowatka tylko pstrąg 50 plus Ja wściekły że to nie miedziana pani Nie pamiętam już daty ,ale w sercu chwile z Januszem pozostaną na zawsze psJuż był okres ochronny na pstrągi , coś kojarzę że mogło to być przed pucharem głowatki ?Pewności nie mam .ale paru kolegów z Jerka było wtedy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi