Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Kiełbie 6 cm.

Miał być kiler na pstrągi i klenie, a na zdjęciach "od ludzi" okonie, szczupaki, ba, nawet suma widziałem. Suma!!! A mialy być pstrągi...

Eh... 

attachicon.gif2.jpg

;)

Janusz, a może trzeba go wypróbować na rzece pstrągowej a nie na dolnej Wiśle :D  :lol:  :P

Edytowane przez Sandacz23
  • Like 1

Janusz, a może trzeba go wypróbować na rzece pstrągowej a nie na dolnej Wiśle :D  :lol:  :P

Też tak uważam. Ale cóż, ja je tylko tworzę, a ludziska jak już kupią, to ciepią byle gdzie. Do nizinnych rzek, jezior i sadzawek. Ja powtarzam - to na Pstrąga! A Oni: "Nie znasz się". 

I łowią.

Cholera, wychodzi na to, że się nie znam :unsure:  :D

• Like 2

Remanentów ciąg dalszy. 

Słonecznica, 4 cm.

Znajomy powiedział mi ostatnio: "Ten twój mały woblerek, to jest chyba najlepszy wobler na świecie!"

:D  :D  :D

Bardzo miła, choć pewnie niezasłużona opinia. Przez grzeczność nie zaprzeczyłem ;)  :)

post-52580-0-59647700-1438877321_thumb.jpg

• Like 7

Januszowi nie do końca udało sie ukończyć to co chciał specjalnie zrobić na zawody i podesłał jerki z kooperacji z Piotrem...

Tablica 2015 była na bogato!

oka6d.jpg

Podziękowania Dla Janusza/Piotra

i pozostałych TWÓRCÓW

Za Uświetnienie Naszej Imprezy Swoimi Dziełami

Więcej szczegółów i zdjęć  w oficjalnej relacji z zawodów:
 http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2015.html

Kilka dodatkowych fotek w moim wątku...

• Like 5

Dziękuję Piotrze za relację, z problemami technicznymi powoli daję sobie radę i mam wielką nadzieję, że do przyszłorocznych zawodów zdążę się z nimi uporać ;)  :D

Dziś otrzymałem filmik z łowienia Okoni na moje popperki. Ostrzegam, łowienie na popperki wciąga równie mocno, jak na suchą muchę! :D

https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11868370_1859912557567969_961189111_n.mp4?efg=eyJybHIiOjQ0MSwicmxhIjo2NzZ9&rl=441&vabr=245&oh=fb485d5b30545aa09b8a2f274c4064e3&oe=55C6856E

Tomku, dziękuję za filmik!

• Like 2