Skocz do zawartości

[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze

Rekomendowane odpowiedzi

Janusz nie tylko fajne poppery robi, w niedzielę miałem dzień Woblerów z Bielska.
Dawno już nie miałem okazji tak połapać, około 50 okoni z czego 30 tylko na woblery Janusza.
Nie będę wymieniał czyje woblery nie dały efektów :P

Może innym razem twory innych twórców też "coś złapią" :P
Janusz dziękuję ci za twoje 4cm cuda.

post-55261-0-08026500-1439250980_thumb.jpg

post-55261-0-20820600-1439250981_thumb.jpg

post-55261-0-42425400-1439250982_thumb.jpg

• Like 4

Gratulacje, Marcinie. Piękne okoliczności przyrody, skubiące rybki, rodzina - czegóż chcieć więcej?

Chyba tylko tego, by takie chwile zdarzały się częściej, czego z całego serca Ci życzę!

Okoń, to, jak wiadomo, stadna rybka. Poniżej cała ławica :P

post-52580-0-91139300-1439291817.jpg

post-52580-0-91139300-1439291817_thumb.jpg

• Like 11

Wiem.

Coby także i inni wiedzieli - rok temu Marcin zechciał był rozpocząć (własną, prywatną) rywalizację jerków Roberta @joker'a i moich. "Testuje" z rzadka, do tego nie wtedy, gdy szczupaki zakąszają ;)  :P No i efekty tego "pojedynku" są słabe, by nie rzec mizerne. Ale nie ustaję w nadziei, że łowiąc w normalniejszych, czyli nie, jak dotychczas, w skrajnie niesprzyjających warunkach - wreszcie sobie połowi "do bólu", na oba testowane modele. I szczęśliwym będę, jeśli uda mi się w tej "korespondencyjnej" rywalizacji do Roberta jerka mocno zbliżyć.

:highfive:

Co człowiek nie wejdzie w ten wątek to za każdym razem coraz ładniejsze woblery.

ogólnie to jest tak że zwyżka i w dół i znów w górę i takie tam ....

a tu Janusz tylko cały czas piorunującym tempem w górę

co Ty za wspomagacze bierzesz :D

Franc to z miłości [emoji14]

Daje mu kopa i robi

• Like 3

Januszu ostatnio podczas trollowania zapuscilem jedna wędkę na ok godzinkę z moja szczęśliwą strzebelka. Miałem w nią takie je○○○ecie ze myślałem ze kij strzeli. Niestety ryba się nie zacięła, a szkoda bo mogła być to naprawdę dobra ryba. Później pogoda się zmieniła na szczupakową wiec wróciłem do pajkowania :D

M

(Wymawiać ze wschodnim, tzn kresowym akcentem):

Je.aka w strzeble strzelił i się nie zaciął? A to morda parszywa z łokiem kaprawym. Następnym razem miej uszykowany granat, coby nie uciekł. Wędkowanie wędkowaniem, a sprawiedliwość po naszej stronie musi być.

;)  :P  :D

• Like 2

Dokładnie, nie tylko Tobie się podobają :)

Szkoda że Cię nie będzie :(

?

Jeśli masz na myśli targi, to fakt, nie będzie mnie. Kilka woblerków jednak zamierzam podesłać.

Janusz wykończenie wymiata !! :-D

To epoxy się tak mieni czy jakiś lakier ? :-D

Żywica. Pięć warstw.

Malowanie transparentnym Talens'em po trzeciej warstwie.