Franc Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ale fajne pomysły Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Propozycja nr 3 - "Miodek" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Janusz szalejesz.Dzieła sztuki...Biżuteria wędkarska.Brak mi słów.Genialna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cieszę się że choć przez chwilę będę miał szansę je posiadać, a może na dłużej zostaną u mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cieszę się że choć przez chwilę będę miał szansę je posiadać, a może na dłużej zostaną u mnie Hola hola piękny książę....Nie przyzwyczajaj się [emoji14] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cieszę się że choć przez chwilę będę miał szansę je posiadać, a może na dłużej zostaną u mnie Tylko o wody nie wrzucaj na Boga!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nawiązując do sposobu wykonania , mają polot Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam Janusz Przyszło mi coś namyśl popraw mnie jak się mylę Czy aby 1 wobek to przypadkiem nie Głowacz a drugi to traszka górska no i ślizur Tak czy siak jesteś Guru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie będę narzucał nikomu interpretacji Niech dla nabywcy będzie, czymkolwiek On zechce. Czy trafi do wody, czy do gabloty i z jaką nazwą, to już nieważne. Te trzy powstały w innym celu i ten cel jest ważniejszy od pracy w nie włożonej, nazwy, czy czegokolwiek innego. Cel ten miałem cały czas przed oczami, on był moją główną motywacją. Co do "guru", jeśli kogoś zainspirowałem do poszukiwań, jeśli mogłem coś podpowiedzieć, czegoś nauczyć, to i tak nie spłaciłem długu, który mam wobec Was wszystkich. Wasze prace, a czasem pytania lub prośby, są jedną wielką inspiracją. Czyli to działa w obie strony. Daję z siebie mniej, niż otrzymuję. Jerkbait jest moim Guru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Januszu trochę oklepane ale przede wszystkim życzę Ci zdrowia, a reszta już sama przyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wszystkiego najlepszego Januszu ! Również zdrowia życzę i zawsze łownych przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Życzę Ci Januszu renesansu lat 90'tych, a na "piórkowej" drodze do wieczności jesteś chyba pierwszy.Różnica jest widoczna gołym okiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Najlepszego obyś żył 100 lat w zdrowiu i szczęściu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Janusz. Dużo zdrowia Ci życzę, bo to jednak najcenniejsze. Życzę również, abyś za kilkadziesiąt lat wciąż cieszył nas swoimi nowymi pomysłami i był dla nas inspiracją.Sto lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dużo zdrowia i samych szczęśliwych chwil w życiu i nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wszystkiego Najlepszego Janusz - zdrowia , zdrówka , zdróweczka - sto lat !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zdrowia , szczęścia i spełnienia marzeń Januszu. Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zdrówka Ci już wszyscy życzyli to ja Taaakich ryb z Taaaakimi zębami !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 stówencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zdrowia,zdrowia,zdrowia i 100 lat Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zdrówka Januszu, to najważniejsze. Sukcesów nad wodą jak i w pracowni. 100vl lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wszystkiego Najlepszego Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zdrowia wiele bo ważne, młodości ducha i wewnętrznej radości to też ważne lecz najważniejsze szczęścia rodzinnego i wzajemnej miłości !! To przekłada się na nasze czyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dziękuję Bardzo za wszystkie życzenia. Te w wątku, na priv i telefoniczne. Liczę, ze się spełnią A właściwie już się spełniają Dzisiaj mieliśmy spotkanie muszkarsko-spinningowe, organizowane przez klub "Renegat". Udało mi się je wygrać, łowiąc dwa razy więcej ryb (w sumie 14), niż drugi w kolejności wędkarz. Ani chybi, Wasze życzenia się spełniają 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Właśnie otrzymałem zdjęcie z zawodów. Jak widać, "służbowy" Buff noszę wszędzie, gdzie się da 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi