logun74 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Okonie przepiękne, malowanie a właściwie przejscia kolorów _ jestes Picassem lurebuildingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Okonie przepiękne, malowanie a właściwie przejscia kolorów _ jestes Picassem lurebuildingu.Zarumieniłem się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 W ubiegłą niedzielę odbył się szósty memoriał poświęcony pamięci mojego taty. Jak zawsze, na Jeziorze Żywieckim. Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę, gratuluję zwycięzcy! Liczyły się (taka tradycja) - wyłącznie okonie. Większość złowiła przynajmniej jednego "trzydziestaka", a największego złowił mój klubowy przyjaciel, Krzysztof. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czasem zdarza się, że ktoś przyjdzie i zacznie narzekać. Że ryby nie biorą, wszystko już dawno zabite i zjedzone, nie ma gdzie, nie ma na co... Najbardziej podoba mi się ostatnie zdanie, które w takich wypadkach czasem słyszę:"A z tego modelu to dwadzieścia sztuk poproszę". 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Byłbym rad wyskoczyć za rok na Memoriał, bo do dzisiaj nie mogę zapomnieć twojego opowiadania, które płynęło prosto z serca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Brawo ... Wy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Bob Brawo my 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Wątek mi pajęczynami zarasta Dobrze, że czasem jakiegoś woblerka za sponsoruję, to jest powód, by się we własnym wątku pochwalić Kto jeszcze nie wie - trwa konkurs na "opis miesiąca". Tym razem zestaw przynęt trafił do kolegi @konio79 za wpis: http://jerkbait.pl/topic/74000-brzany-2016/page-3#entry1961355Ciekawe, kto będzie następny? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 To może ja się przypomnę , w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 To może ja się przypomnę , w wątku. Do poniedziałku się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jedna z nagród za drugie miejsce w konkursie "Opis miesiąca". Tym razem nagrodziliśmy, na zachętę aż dwa opisy.Od września wracamy do formuły "zwycięzca bierze wszystko" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Oj, Janusz tak jak sam wcześniej wspomniałeś pająki zamieszkały u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Pająki pajkakami. Ten bajt gigant to się w końcu pojawi? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Czasem zdarza się, że ktoś przyjdzie i zacznie narzekać. Że ryby nie biorą, wszystko już dawno zabite i zjedzone, nie ma gdzie, nie ma na co... Najbardziej podoba mi się ostatnie zdanie, które w takich wypadkach czasem słyszę:"A z tego modelu to dwadzieścia sztuk poproszę". 0.JPGJaka długość tych woblerów? Pływające czy tonące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dość długo mnie nie było. Cóż, czasem trzeba trochę się przebadać, zmienić leki Wracam jednak do świata żywych. Jaka długość tych woblerów? Pływające czy tonące?8 cm, lekko pływające lub na granicy tonięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Miło cie widzieć znów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zrobiłem mały remanent. Okazało się, że już od pewnego czasu nie mam kontaktu z dwoma zamawiającymi z Facebook'a, jeden zlikwidował konto, a drugi wyjeżdżał za chlebem. Dziś sprawdziłem, on też zlikwidował konto To jest największy mankament wszelkich portali, wirtualne znajomości i urywany kontakt. Zostało mi też dosłownie kilka woblerków z zamówienia, które zostało po czasie, z przyczyn losowych, anulowane. W efekcie, pierwszy raz od roku, na giełdę trafiło trochę moich przynęt. Można je, wyjątkowo, zakupić bez kolejki http://jerkbait.pl/topic/81234-woblery/#entry2002470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 STO LAT JANUSZU!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wszystkiego najlepszego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Najlepszego i taaaakich ryb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Januszu, z powodu Twoich którychś (?) urodzin , życzę wszelkiej pomyślności I przy okazji zgłaszam wniosek o usunięcie obrazka z życzeń powyżej, gdyż na naszym forum, nie umieszczamy ryb trzymanych chwytakiem!!! Ale taaaaaakich ryb to ci życzę choć problemem może być to, że się do ręki nie zmieszczą Najlepszego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Januszu, z powodu Twoich którychś (?) urodzin , życzę wszelkiej pomyślności I przy okazji zgłaszam wniosek o usunięcie obrazka z życzeń powyżej, gdyż na naszym forum, nie umieszczamy ryb trzymanych chwytakiem!!! Ale taaaaaakich ryb to ci życzę choć problemem może być to, że się do ręki nie zmieszczą [emoji14]Najlepszego Mały bob jak zawsze zazdrosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 100 lat Janusz i taaakich ryb... jak powyżej )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Janusz wszystkiego co najlepsze...samych krągłych okazów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi