jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Troć na lekko tak nadał by się tak też lubię co za emocje wtedy łał.Naprawde piękne wobasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Boleniowy; 5,5 cm; 5 gramów; balsa. 3 warstwy żywicy.W koszulce z ALU nosi nazwę "Magic", a biały to "Gandalf" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Cuda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Do balsy używasz caponu czy impregnatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Caponu.A w punktach wrażliwych, czyli tam, gdzie wystają druciki, dodatkowo klej cyjanoakrylowy. Najpierw na surową balsę, a następnie, już po pokryciu ostatnią warstwą żywicy i po wyczyszczeniu oczek, jeszcze raz odrobina cyjanoakrylu. Tak dla pewności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Czasem się zdarza. Zamówił i zniknął. A wobleki są Czyli ktoś się ucieszy, przed sezonem sandaczowym - jak znalazł http://jerkbait.pl/topic/92821-s-woblery-sandaczowe/ 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Taki chrabąszczyk mi się zrobił 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Pierwsze MO B-B Teamów zostały rozegrane w niedzielę. Na start stawiło się 15 załóg. Ryby, jak zwykle - nie współpracowały. Liczne spady, obcinki, a nawet ucieczka (przed oficjalnym mierzeniem ) wymiarowego szczupaka z siatki nieszczęśliwego łowcy, to już historia. Moja załoga, czyli @WhiteDewil i ja ukończyła zmagania na trzecim miejscu. Na zdjęciu 1/3 startujących, czyli reprezentacja mojego klubu Jak większość załóg i my mieliśmy spady sporych ryb. Najbardziej bolały mnie dwa spore bolenie, które po krótkich holach odpływały bez sesji pomiarowo-zdjęciowej. Już po zakończeniu zawodów i pożegnaniu się ich uczestnikami wypłynęliśmy na "dogrywkę". Piętnaście minut później mogłem pozować ze złośliwym boleniem. Złośliwym, bo mógł pewniej zagryźć woblerka już wcześniej Wczoraj miał 72 cm. Ciekawe, ile będzie miał za rok? 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 W innym wątku przeczytałem, cytuję z pamięci: "Całych woblerków folią ALU nie pokryjesz". Może jeszcze nie dam rady zrobić odchylonych od woblerka, odpowiednio wybarwionych skrzeli? "Bo oklejać, to trzeba umić, wtedy sie da" 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 "Zabójcze" woblery.Mam, cenie, łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nooo...właśnie trzeba umić A ten co pytał to chyba jeszcze nie umii:) Gratuluję trzeciego miejsca:) - lepsze niż piąte ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nareszcie!Czekałem, czekałem - i doczekałem się. Całkiem nowe, zupełnie pełne krążki drutu 0,7 i 0,9 mm. Wraz z posiadanym 0,55 zabezpieczają mi moje potrzeby Kilka osób też nie mogło się doczekać - zapraszam je na priv. Przy okazji nabyłem też troszkę "groszków" z wolframu. Będą do obciążania najmniejszych pchełek. Drogie toto, ale ciężar jest (chyba) tego wart 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 To jakiś wyjątkowy drucik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tak.Bardziej plastyczny (moim zdaniem), niż inne dostępne na rynku. Stosuję od ponad sześciu lat, wielu kolegów również brało do woblerków i molestowali mnie o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 A jakąś nazwę można prosić czy to juz "lokowanie produktu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 A jakąś nazwę można prosić czy to juz "lokowanie produktu" ? http://www.loetters-draht.de/de/home/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Szczupakowy komplecik 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Te dwa kolory grzbietu cieszą się największym zainteresowaniem. Rybie gusta bywają nieprzewidywalne, ale wiem po sobie, ze trudno zerwać z przyzwyczajeniami. Sam właśnie takie najczęściej zakładam na wędkę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Po powrocie z ryb włączam komputer, a tam niespodzianka https://web.facebook.com/robert.kisiel.1612/videos/1918553588387612/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Potwierdzam.Od wczoraj stoję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Chyba wreszcie przyjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dziś dwóch moich kolegów wypłynęło łódką. Połowili. Wczoraj wybraliśmy nowego prezesa okręgu BB. O połowę młodszego od poprzedniego. Prawdziwego wędkarza, społecznika, pasjonatę. Mam nadzieję, że za kilka lat w naszych wodach łatwiej będzie na woblera złowić szczupaka czy sandacza, a nie - jak dziś - drapieżną płoć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Trzymam kciuki za Wojtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pięciu samców i tylko jedna 'dziewczynka". Z takiego tarła, to pewnie nic dobrego nie wyjdzie... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi