Piotr Gołąb Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Estetyka i "czystość" malowania urzekające, wersja twichingowa strzebli każe zawiesić wzrok na dłużej.Piękne prace, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Jak nie lubię tych do szarpania to te Twoje Janusz mnie się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mi też Choć jak na mój gust są za bardzo "nadsterowne". Jeśli po szarpnięciu niedostatecznie szybko wybiorę luz, potrafią się odwrócić ogonem w moją stronę, a to już grozi zaczepieniem kotwiczki o linkę. Chciałem je nieco uspokoić, lecz spotkało się to ze zdecydowanym sprzeciwem wędkujących. Wolą właśnie takie "wariaty". I cóż mam począć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mi też Choć jak na mój gust są za bardzo "nadsterowne". Jeśli po szarpnięciu niedostatecznie szybko wybiorę luz, potrafią się odwrócić ogonem w moją stronę, a to już grozi zaczepieniem kotwiczki o linkę. Chciałem je nieco uspokoić, lecz spotkało się to ze zdecydowanym sprzeciwem wędkujących. Wolą właśnie takie "wariaty". I cóż mam począć? Serię dla ubogich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego najlepszego Januszu!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Kto w listopadzie urodzony jest wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Edytowane 21 Listopada 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego najlepszego ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Dużo twórczych pomysłów, Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego najlepszego, 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia i sił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Najlepszego Januszu!Sto lat na rybach w miłym towarzystwie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego Najlepszego,100 lat nad wodą i mnóstwa nowych pomysłów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego naj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Janusz,piać o twoich zasługach dla forum tudzież poza nim można by wiele.Kij niech Ci trzeszczy, czasem jakiś niech strzeli ale tylko pod rybą.Sandaczy wielkich jak smoki, Okoni wilczych stad setkę albo dwie, takich 30+ oczywiście.Zdrowia, zdrowia, zdrowia.Wyjazdów na łowiska piękne i bogate w rybę w doborowym towarzystwie tudzież w samotności, jak tam wolisz.Zdrowia, zdrowia, zdrowia...Jak będziesz w moim wieku będziesz wiedział po co ci to zdrowie Młodzieniaszek jesteś, a wiadomo na starej piczy młody k... się ćwiczy, do tego lubisz tłuste mamuśki więc w paru żeśmy się zrzucili i kobietę ci załatwili na ten jeden jedyny dzień w roku ;P Zdrowia, Szczęścia, PomyślnościNajlepszego z okazji urodzin!!!! No i piosenka dla Gitowca !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Sto lat! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy Pięknych ryb życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Najlepszegoooooo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego Dobrego Janusz! I Zdrowia Zdrowia Zdrowia!!! Na zdrowie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Spełnienia marzeń! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Stówencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego najlepszego niech ci kij często trzeszczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wszystkiego Najlepszego [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zdrówka, szczęścia, pomyślności i niezmienności w wyznawanych poglądach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Janusz! Również ode mnie przyjmij najszczersze życzenia! Dużo dużo zdrowia, mnóstwa czasu na przyjemności, w tym także ryby połamania kija na rekordowych rybach i jak najwięcej pomysłów na nowe "narzędzia" do ich kuszenia Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zdrówka życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jako, że Janusz jest Pierwszym Strażnikiem Porządku Forumowego (PSPF) to ja składam życzenia w miejscu do tego, zgodnie z regulaminem do tego przeznaczonym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi