krzyko Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Super ,jak to kiedyś napisałeś do takiego malowania wystarczy kilo talentu i deko cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ciemna wersja wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ja się tak nie bawię miałem pewne plany jak bym chciał żeby wyglądały moje szczeble i wszystko w.........super imitacja majowej szczebelki tuż przed tarłem ps.no w tym roku to może być imitacja czerwcowej szczebelki tuż przed tarłem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zdecydowanie ciemna wersja jest w moim stylu, strzebla jest woblerem bardzo łatwym w ustawianiu i regulowaniu pracy za pomocą oczka. Podczas zabawy uzyskałem pracę drobną i bardzo szybką może spodoba się boleniom? Genialne malowanie! Taki metaliczny efekt dają same farby czy gdzieś tam jest folia alu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Lubię strzeble.Są bardzo pracochłonne, ale dają sporą satysfakcję Najpierw 5,5 cmKlasyk Tutaj dodałem do oliwki brązówA tu poszedłem w oliwkowo-złoto-brązowe akcentyPodobnie przy 4 cmA to w ubarwieniu godowym - łącznie z wysypką tarłową! @Homegeon, sama farba Edytowane 30 Marca 2013 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Lubię też słonecznice Najnowsze jeszcze za świeże, by nacinać pod stery, wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Łoooł ale ładniusia:) Kurcze, oddał bym pięć swoich żuków za choć jedną taką słoneczną Cudeńko, masz chłopie talent do tych rybek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Z wysypką tarłową - CUDEŃKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Janusz pniesz się w górę nie tylko w woblerach, ale i w końcu w fotografi Strzebelki i słonecznice... Coś pięknego!A ta tarłowa... Smakiem i wyglądem jako wysypkę wyczuwam... cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Janusz pniesz się w górę nie tylko w woblerach, ale i w końcu w fotografi Strzebelki i słonecznice... Coś pięknego! Pilnie się uczę...A ta tarłowa... Smakiem i wyglądem jako wysypkę wyczuwam... cukier Blisko, ale jest zbyt klarowny. Smakuj bardziej w kierunku dziecięcych śniadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, a Janusza w szczególności:) Zamieszczam poniżej kilka "januszowych" wobków" Uploaded with ImageShack.us Kilka z nich otrzymałem podcza Eliminacji GP w Poraju (połowa września 2012) i od tamtego czasu zdążyły mi przynieść piękne ryby.Zwłaszcz mikrus oklejony piórkiem i biały boleniowy. Dobra robota.Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witaj Jakubie W tym roku znów Poraj będzie areną zmagań - a dobre wspomnienia mam, to i chętnie pojadę Dziwna rzecz z tymi białymi woblerami. Od bodaj 2 lat przekonuję ludzi, że biały wobler bywa znakomity, ale patrzą na mnie jakbym wciskał im bubel. Cieszę się bardzo, że należysz do mniejszości, która mi zaufała - to naprawdę łowny model "Robale" dają lepszy efekt w cieplejszej porze roku, gdy rybki lepiej reagują na zamaszystą pracę ogonową. A przynajmniej takie mam wrażenie...Pozdrawiam również i życzę wielu udanych holi Na zdjęciu mój przyjaciel @Wojtoryba z boleniem złowionym na "białego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Janusz, Twoje malowanie jest bardzo inspirujące.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Janusz, Twoje malowanie jest bardzo inspirujące.Gratuluję.Dzięki, ale jeśli masz na myśli np. słonecznicę, to bez @Kielo i "majtek żony" tego malowania by nie było, a pomysł na wysypkę tarłową strzebli pochodzi wprost od @guciolucky. Obu inspiratorom dziękuję.I tak to inspirując się wzajem doskonalimy warsztat - oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ha ha ha wzajemna inspiracja ,patenty itp.itd o to to właśnie chodzi ,piękna łuseczka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak ty już wycierasz swoje strzebla, to ja wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 @joker nie ubiegaj faktów, jak Janusz nie wytrze to ja to zrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Śniegi zaokienne skutecznie przeszkadzają w realizacji planów. Nawet kamyk czy garstka piachu, by rybkom tarło umożliwić jest niedostępna Pomyślałem sobie - zjem coś z fosforem, umysł się z klęczek podniesie, może coś ciekawego wymyślę...Ale NIE!Miały być fileciki, ale odkąd to filet okiem łypie!?Strach się bać Ostatnie doniesienia z frontu - mówią o nieśmiałym ociepleniu... Jeszcze tylko kilka dni 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ładne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Droga ta konserwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 super foto, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Janusz, świetne zdjęcie - świetny pomysł Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hehe za fotkę szkolna szóstka:)Pomysłowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fajna fotka ,zima puszcza też słyszałem :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 I mnie się podoba pomysł i woblerki, chyba w nowej szacie graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi