woblery z Bielska Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Niech się dobrze gnie Zapomniałem napisać, że wysłałem Tymczasem kilka tonących strzebli. Będą służyły do połowu... szczupaków na Zegrzu. Sam nie wiem, co mam powiedzieć 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Fajne strzeble. Trochę się przy nich napracowałeś. Oklejanie, malowanie, brokat... no ale taka lusterkujaca strzebla robi robotę... Podobają mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 One nie są oklejane...Może na poniższym zdjęciu to będzie bardziej widoczne. Co do pozostałych kwestii - masz całkowitą rację 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dałbym rękę, że jest na nich folia/taśma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Pozyskałem sporą ilość ikry.Warto było, bo teraz "rybki" lęgną się całymi stadami Na razie niewielkie, takie po 4 cm, ale z czasem będą i większe 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ikra działa. Rybki powoli rosną. Na razie nie na długość, tylko "nabierają ciała" 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Kapitalne malowanie...ogolnie styl jak dla mnie , najładniejszy na forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mów dalej. Chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 No...brak słów, żeby to odpowiednio opisać.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ale mi się wytarło 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ładne stadko narybku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Dobrze karmisz bo już ładnie podrośnięte Ajjj pstrągi chętnie by przetrzebiły ta ławicę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ajjj pstrągi chętnie by przetrzebiły ta ławicę Pewnie nie tylko pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Strzebla wygląda rewelacyjnie ,pstrągi też ładnie się wytarły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Skończyły się żarty. Zaczyna się sezon na prawdziwe ryby 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Petarda???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Mam wrażenie, że to robactwo lęgnie się do światła 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Mam wrażenie, że to robactwo lęgnie się do światła DSC_0050.jpg DSC_0049.jpg robactwo. Edytowane 14 Maja 2018 przez iduss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Piękne Janusz a zdradzisz tajemnice jakich farb używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Zdradzę. Ale nie mów nikomu Białe to perłowa akryla do tkanin od ferrario (podkład), białe oraz czarne na boczkach i oczka są to konturówki Lefranc & Bourgeois, żółty oraz oliwkowy to Vitrail od tego samego producenta, a nóżki są z takiej bardzo gęstej złoto żółtej farbki akrylowej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 A ja głupi myślałem że to cycoliny a to jednak nóżki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tymczasem na łące... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Strzeble się pasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tylko wtajemniczeni wiedzą o co chodzi... Witamina D ...???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Tymczasem na łące... DSC_0018.jpgGotowe do startu...3......2.....1..... :good: Januszu świetne kolory, na pewno by się u mnie sprawdziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi