woblery z Bielska Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Oooo. Taki kcem, tylko brzuszek w seledynie!Taki, czyli jaki?Bo jest 5 różnych woblerków, jeden 4 cm i po dwa 5,5 oraz 8 cm, z różnymi obciążeniami i sterami.No więc jaki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 8cm, na opaskowego zanderka, z seledynowym brzuszkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dzisiaj kilkanaście takich na twojego popperka prowadzonego w poprzek nurtu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Mam podobne odczucia.Wobki Janusza są niezwykle skuteczne i godne polecenia!. U mnie robotę robi szczególnie większa wersja smakując okoniom ale także zupełnie zgrabnym kleniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Super, że moje woblerki łowią. Nadmienię skromnie, że swoją robotę ja zakończyłem z chwilą wysyłki, późniejszym ojcem sukcesu jest operator wabika. Gratuluję i tradycyjnie:"Niech Wam kije często trzeszczą!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ja również pochwalę się zdjęciem ładnego okonia - chwaląc wobler Pana Janusza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Czyżby wobler w tej kolorystyce ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dokładnie ten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Moi Drodzy, otrzymaliśmy dziś informację że Janusz z powodu choroby trafił do szpitala, wiem że sporo z Was kontaktuje się z nim na priv, fb czy też telefonicznie.Dlatego daję znać że nie ma możliwości kontaktu, prośba aby nie dzwonić bo nie ma przy sobie telefonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Czekamy na jego szybki powrót w pełnym zdrowiu do nas ... jak możecie to przekażcie mu, że trzymamy kciuki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Przykra sprawa ,nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia !!!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Pamiętaj, że jesteśmy umówieni na sandacze z Czorsztyna... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Zdrowia Kolego, wracaj do nas szybko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Zdrowia Janusz! Trzymam kciuki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Życzymy powrotu do zdrowia. A jakbyś się nudził to:http://jerkbait.pl/topic/15460-seriale/page-41#entry2640180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Zdrowia Janusz życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Janusz, zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Panowie Janusz potrzebuje pomocy http://jerkbait.pl/topic/131296-pilne-pomoc-dla-janusza-woblery-z-bielska/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Zdrówka Januszu i wracaj do nas szybko! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Trzymaj się Janusz i zdrowiej. Czekamy i trzymamy za Ciebie kciuki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Janusz zdrówka,i wracaj jak najszybciej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Panie Janusz, ściupaka nie ma to co mi tu pan się na jakieś chorobowe zawijasz ? Wracaj do zdrowia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Janusz nie daj się! 5 lat temu miałem zawał, mam w tętnicach wieńcowych 7 stentów, a żyję, piję, palę i używam. Ważne, żeby zaprzeć się w sobie, a wszystko będzie dobrze! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Trzymam kciuki, dużo zdrowia dla Ciebie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi